QUOTE(Will @ 2006 06 03, 22:39)
Gera tema, *plepute* Pusę dienos praleidau viską skaitydama
Norėčiau patarimo Man reikalingas profesionalus CV anglų kalba (nes labai noriu dirbti toje įmonėje, kur siųsiu tą CV be to, ten darbas vadovaujantis, o tokios patirties aš kol kas neturiu ), gal galėtumėte patarti kur geriausia kreiptis? Manau, kad personalo atrankos įmonės teikia tokią paslaugą, ar aš klystu?
Kitas klausimas- esu dirbanti, taigi, norėdama pereiti į kitas pareigas negalėčiau to padaryti anksčiau nei po 2 savaičių, nes net jei darbdavys ir išleistų, visgi reiktų užbaigti darbus Be to, dar norėčiau ir pailsėti truputį, nes jau esu bandžiusi dirbti be atostogų, buvo negerai Įmonė, kurioje noriu dirbti ieško vadovo Lietuvoje, žiūrint iš darbdavio pozicijos, manau, kad būtų per didelė prabanga ~mėnesį neturėti vadovo, ar labai smarkiai sumažėtų mano galimybė gauti darbą prašant laiko?
Aciu uz gerus zodzius Norėčiau patarimo Man reikalingas profesionalus CV anglų kalba (nes labai noriu dirbti toje įmonėje, kur siųsiu tą CV be to, ten darbas vadovaujantis, o tokios patirties aš kol kas neturiu ), gal galėtumėte patarti kur geriausia kreiptis? Manau, kad personalo atrankos įmonės teikia tokią paslaugą, ar aš klystu?
Kitas klausimas- esu dirbanti, taigi, norėdama pereiti į kitas pareigas negalėčiau to padaryti anksčiau nei po 2 savaičių, nes net jei darbdavys ir išleistų, visgi reiktų užbaigti darbus Be to, dar norėčiau ir pailsėti truputį, nes jau esu bandžiusi dirbti be atostogų, buvo negerai Įmonė, kurioje noriu dirbti ieško vadovo Lietuvoje, žiūrint iš darbdavio pozicijos, manau, kad būtų per didelė prabanga ~mėnesį neturėti vadovo, ar labai smarkiai sumažėtų mano galimybė gauti darbą prašant laiko?
Pirmiausia, kaip supratau tau reikia gero CV anglu kalba? Gali atsiusti man savo turima versija, paziuresiu
Del vadovo darbo patirties - tai minusas. Taciau su juo reikia "dirbti" kaip ir su bet kokiais minusais atrankoj - paieskok kur kitur naudojai vadovui reikalingus igudzius ir bandyk juos pristatyti darbdaviui...
Del 2 savaiciu - jas tau tikrai duos, nes to reikalauja istatymas. Manau, kad duotu ir menesi, nes butent surasti gera vadova uztrunka. Taigi, ne vienas rimtas darbdavys nesitiki surasti vadova per kelias savaites. Kartais paieskos uztrunka menesius. Karta maciau kaip atranka uztruko 1 metus Be abejo daug kas priklauso nuo situacijos imoneje. Todel patariu nieko nesakyti apie norimas atostogas atrankos pradzioje. Jei jie tave issirinks ir prades deretis nuo kada gali pradeti dirbti, susiorientuosi vietoj: galima pasakyti, kad jau nupirkai kelione ir tau reikia atostogu, o galima pasakyti, kad visus darbus priduoti imoneje tau reikia menesio. Ar dar ka nors tokio pasakyti. Zodziu, tai neturetu buti problema
Del personalo atrankos imones nesupratau klausimo