QUOTE(lipisinas @ 2006 05 22, 13:08)
Sveikutės, Pradėjau ieškotis darbos ir štai pirmoji patirtis, kuri mane suglumino: nusiuntus CV sulaukiau, skambučio, kuris mane nuteikė nekaip, paskambinęs asmuo kviesti į pokalbį nesilaikė, net formalaus mandagumo, paskambinęs pareiškė ryt tą ir tą valandą ateik ten ir ten... Toks jausmas, kad jei neturiu darbo, tai neturiu ir jokių planų, juk formaliai galima paklausti ar būtų patogu tokiu ir tokiu laiku atvykti ten ir ten? Tai jei jis nesiskaito su žmogum, kurio akyse nematė, tai kokie turėtų būti darbo santykiai su darbuotojai??? Ko tai noras dingo į tą pokalbį eiti... pakomentuokit, gal aš per daug noriu?
privalai nueiti i pokalbi ir tik tada spresti, nes galimi keli varianta:
gal skambino sekretore ir ji negali atspindeti viso kolektyvo ar darbdavio nusiteikimo;
matyt CV nurodei, kad siuo metu nedirbi ir darbdavio atstovas tiesiog pateike informacija kada ir kur aTvykti kalbetis del darbo ir gali buti kad kai nuvyksi rasi dar keleta zmogeliuku pakviestu....
jei tikrai esi susiplanavusi, o vieta rupi, gal gali pasiskambinti ir pasiderinti del kito laiko, bet turi taip suktis, kad darbdvys matytu, kad tikrai tau jis rupi ir jei negali del to kad eini i kita pokalbi nevisada darbdaviui gali buti maloni zinia;
is ko nusprendei kad nesiskaito, tik is to kad nebuvo frazes ar tau patogu, ar buvo pakeltas tonas, ar ironiskai, issaukianciai kalbejo ir pan.
siulau issiaiskinti nuodugniau ir tada apsispresti ar noresi ten dirbti ar ne, kas gi klaidu nedaro.....ypac kai jau skambini n tajam potencialiam darbuotojui, o vis nerandi arba negali tokio darbuotojo islaikyti sekmes pokalbyje
Papildyta:
QUOTE(Nikusha @ 2006 05 22, 13:41)
Nieko gero iš tokio darbdavio nesitikėčiau, jei jau pradžia nekokia, tai kas bus toliau? O į pokalbį aš eičiau, jei jau susitariau, kad atvyksiu.
retais atvejais skambina pats darbdavys, na nedideles imoneles gal.......greiciausiai koks nors personalo skyriaus darbuotojas ar is administracijos, taip kad darbdavys gali buti visai ciotkas tik netinkama administracija....