Įkraunama...
Įkraunama...

Geras urologas

Šiauliuose visom keturiom rekomenduoju Kavaliauską. Dirba Alsavitoj ir ligoninėj. Mąstantis apie ligų priežastis ir pasekmes, nedirba farmacijos pramonei, neplėšikas.
Atsakyti
labutis,

laukiu info apie Kilda ir Malciu kurie dirba Kauno klinikose g.gif
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2011 06 07, 13:52)
Vienas geriausiu urologu Vilniuje yra Kamarauskas, isgyde lietini slapimtakiu uzdiegima, aciu jam labai ax.gif

P.S. tik žinokite, kad jis homoseksualus, jei kam tas aktualu
Atsakyti
QUOTE(Gyvatuke @ 2006 03 29, 17:10)
Aš savo vaiką vesčiau  pas A. Kildą (Klinikose)  thumbup.gif  wub.gif

mano gydytojas buvo jis, tikrai super thumbup.gif nuo 18 pas Skaudicka papuoliau, ir tik kuo geriausi atsiliepimai, jis man atliko operacija smile.gif
Atsakyti
Mano patys geriausi atsiliepimai apie prof. Puzina Santariskese. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Ar kazkieno is cia rasiusiu vaikuciams buvo darytos hipospadijos operacija? Mums numatyta si operacija spalio 5. Pas gyd Puzina. Buvome pries tai dvejose konsultacijose pas ji Santariskese. Galiu pasakyti tik viena - gydytojas puikus ir keliantis pasitikejima.
Bet turiu viena klausimuka jei kazkas susiduret su hipospadijos operacija. Ar jusu vaikuciui buvo nustatoma kraujo grupe? Ar galima atlikti sia operacija ir nezinant vaiko kraujo grupes? Atsiprasau, kad si klausima uzduodu sioje temoje, tiesiog nezinau kokioje temoje daugiau galeciau sito paklausti.... Mano vaikui kraujo grupe nenustatyta, pediatre sako, kad nereikia, taip pat skambinau i VUVL urologijos skyriu, ten su abejone irgi pasake, kad turbut nereikia, jei nera parasyta prie visu reikalingu tyrimu. Bet man sitaip neramu.......... Na nejaugi tikrai nereikia, o kas jei kokios nors komplikacijos operacijos metu.. Maza ka...
Buciau be galo dekinga jei bent viena mamyte galetu pasidalinti savo patirtimi siuo klausimu.. Geriausia butu i az jei galima...
Atsakyti
QUOTE(Lilija73 @ 2011 09 13, 19:12)
Mano patys geriausi atsiliepimai apie prof. Puzina Santariskese.  4u.gif

Mano taip pat. Man jis pats geriausias.

Kinda, mums nereikėjo nurodyti kraujo grupės. Bet jei Jums taip neramu, pasidarykite kraujo tyrimą, nustatys kraujo grupę ir ateičiai žinosite. Sėkmės Jums.
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 09 29, 22:51)
Mano taip pat. Man jis pats geriausias.

Kinda, mums  nereikėjo nurodyti kraujo grupės. Bet jei Jums taip neramu, pasidarykite kraujo tyrimą, nustatys kraujo grupę ir ateičiai žinosite. Sėkmės Jums.

Aciu, truputi ramiau.. Gal is tikruju nereikia..
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2011 09 29, 11:04)

Sveika. Mes operavomės pas gyd. Puziną hipospadiją. Rašiau apie tai šioje temoje: http://www.supermama...?...4671&st=300
Kraujo gr. nereikėjo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, ką manot apie urologą gyd. Kamarauską? Mes pas jį kaip tik lankėmės, šiaip visai nieko pasirodė. dabar mums pusė metų, kai bus du metukai teks daryti kiaušiukų nuleidimo operaciją. PAs ką geriau tai daryti?

p.s. santaariškių vaikų poliklinikoje teko susidurti su urologe Ivanauskiene, tai geriau pas ją neiti, nors jau kai mes papuolėm, tai aprėkė ir labai grubiai su vieno mėn mažiuku elgėsi, todėl pas ją negrįžau.
Atsakyti
Oi, sveiki. Pasiskaiciau Jusu atsiliepimus... ir mes uzsirasem i Santariskes pas Griciu, tikiuosi bus geras blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Mano berniuko laukia kiausinelio nuleidimo operacija(greiciausiai uztriges pilve).Gal galetumet pasidalinti patirtimi kiek kas "kainuoja"?T.y., ar mokejot (ir kiek, jei mokejot) gydytojui, ar davet anesteziologui? Operacija numatyta pas Gilvyda Verkauska. Klausiu, nes kiek zinau vyru urologai yra dideli brangininkai(visgi vyriskas pasididziavimas). O kaip gi su vaikais? Is anksto labai dekoju 4u.gif
Atsakyti