panos,as cia biski ne i tema,bet gal jus zinot:ar su PRG 49,9 nmol/l imanomas uznestejimas?
sveikutės, mergytes...
kažkada buvau šitam skyrelyje kasdien ir gana ilgai....
visom linkiu atwbuklo, kantrybės ir tikrai tikrai svajonė išsipildys....
virusuoju jūsų namelius
zaza, sanzile, kiky kaip jūs? kodėl nuotaikos slogios???
virusuoju jūsų namelius
QUOTE(Zuikis puikis ilgausis @ 2011 08 25, 15:32)
sveikutės, mergytes...
virusuoju jūsų namelius
virusuoju jūsų namelius
Ačiū visoms seniau šitam skyrelyje buvusioms mergaitėms, kad neužmiršta nelaimės draugių gaudau tavo virusiuką tai, kad jums visoms pavyko tapti tikrai padeda mums nenukabinti nosies, ypač kai tokia statistika šios vasaros.
na i mane vilciu jau nebedekit del statistikos.. siandien sugadinau NT.. slyksti viena juostele.. ziauriausia yra tai, kad nejauciu jokiu mm pozymiu kaip jausdavau ankstesniais menesiais..
QUOTE(jrgt @ 2011 08 26, 08:50)
na i mane vilciu jau nebedekit del statistikos.. siandien sugadinau NT.. slyksti viena juostele.. ziauriausia yra tai, kad nejauciu jokiu mm pozymiu kaip jausdavau ankstesniais menesiais..
O kokios firmos NT darei?
QUOTE(indreT @ 2011 08 26, 08:28)
O kokios firmos NT darei?
kazkoki tai is camelios vaistines rozini easytest vadinasi gal ar kazkaip taip.. toks ilgas plastmasinis, kaip termometras dydzio
QUOTE(Zuikis puikis ilgausis @ 2011 08 25, 16:32)
sveikutės, mergytes...
virusuoju jūsų namelius
virusuoju jūsų namelius
Ogo - jums jau kiek daug laiko... prisimenu tave uz menesiuko kaip ir pasitiksite savo leliuka As gaudau virusa! Gaudau!
QUOTE(jrgt @ 2011 08 26, 07:50)
kelinta DPI? Bet pala, juk viskas sklandziai vyko, ane? Juk viskas buvo gerai? Vyro turtas gerai, tu gerai... As nebesuprantu kame kampas.. Ar tau (atsiprasau, jeigu maisau merginas) gydytoja sake, kad viskas labiau nei grazu ir butinai turi pavykti?
QUOTE(jrgt @ 2011 08 26, 08:41)
kazkoki tai is camelios vaistines rozini easytest vadinasi gal ar kazkaip taip.. toks ilgas plastmasinis, kaip termometras dydzio
nu jis geras. bet man irgi tik I rode. tai as jo nebepirksiu niekada. Kazkaip - neperku testu tos firmos, kurie man I rode... Nu siaip cia - prikolas.
QUOTE(jrgt @ 2011 08 26, 07:50)
Nu suds
As irgi siandien sugadinau testa, 13 DPI vienas ryskus pagalys. Na, bet nelabai ir tikejausi, kad kitaip bus.
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 26, 09:23)
Bet pala, juk viskas sklandziai vyko, ane? Juk viskas buvo gerai? Vyro turtas gerai, tu gerai... As nebesuprantu kame kampas.. Ar tau (atsiprasau, jeigu maisau merginas) gydytoja sake, kad viskas labiau nei grazu ir butinai turi pavykti?
Man irgi ir praeita, ir si cikla gyd. ta pati sake - kad iki IUI ir per ja viskas idealu. Deja matyt ne visada to uztenka
QUOTE(Rudde @ 2011 08 26, 09:28)
Nu suds
As irgi siandien sugadinau testa, 13 DPI vienas ryskus pagalys. Na, bet nelabai ir tikejausi, kad kitaip bus.
Man irgi ir praeita, ir si cikla gyd. ta pati sake - kad iki IUI ir per ja viskas idealu. Deja matyt ne visada to uztenka
reiskia, visada turi buti visiskai S iki IUI ir per IUI - vat tada bus noruimas rezultatas. Nes kiek pastebejau, butent toms, kurioms IUI atrodo pervelu/anksti, kurioms kazkas negerai ir kas nededa jokiu vilciu i gera rezultata - butent joms ir pasiseka... Tai gydytojo pranasystemis tiketi neverta...
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 26, 09:23)
kelinta DPI? Bet pala, juk viskas sklandziai vyko, ane? Juk viskas buvo gerai? Vyro turtas gerai, tu gerai... As nebesuprantu kame kampas.. Ar tau (atsiprasau, jeigu maisau merginas) gydytoja sake, kad viskas labiau nei grazu ir butinai turi pavykti?
nu jis geras. bet man irgi tik I rode. tai as jo nebepirksiu niekada. Kazkaip - neperku testu tos firmos, kurie man I rode... Nu siaip cia - prikolas.
nu pas mane lyg ir gerai. ta prasme, as esu pasidarius visu hormonu tyrimus, per LP pasalinta endo cistute ir zidinukai keli, tai kaip ir isvalyta ir pratekama viskas. vyro turtas pries atplovima toks ant ribos, bet ten kai patvarke, tai visai normaliai viskas (as neprisimenu kiek ten tu mln)..
man gydytoja visuomet tik sako, kad neduoda jokiu garantiju ir jinai padaro ka ir kaip reikia, o visa kita priklauso nuo To, kas reguliuoja is virsaus..
na si cikla man mazai ka skaudejo ir pozymiu nebuvo, bet buvo keleta dienu, kai turejau labai stresiniu situaciju mazdaug 5-6 DPI labai blogos dienos buvo. nu zodziu, as nezinau.. gal dar gyvenime per mazai padariau, kad nusipelnyciau sitos laimes, as nezinau..
taip pat nezinau ar toliau darytis iui ar nieko nedaryt..
QUOTE(Rudde @ 2011 08 26, 09:28)
man 14 dpi.. ir dar ryt mergvakaris, tai nzn ar galiu alko vartot, nezinau ar galiu jau dufa nutraukt.. nieko nezinau
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 26, 09:57)
reiskia, visada turi buti visiskai S iki IUI ir per IUI - vat tada bus noruimas rezultatas. Nes kiek pastebejau, butent toms, kurioms IUI atrodo pervelu/anksti, kurioms kazkas negerai ir kas nededa jokiu vilciu i gera rezultata - butent joms ir pasiseka... Tai gydytojo pranasystemis tiketi neverta...
Nezinau, kiek verta tiketi gydytoju pranasystemis, bet tiksliau matyt butu daryti isvada, kad jei viskas klostosi neidealiai, tai dar nereiskia, kad rezultato nebus, ir atvirksciai - jeigu viskas super, dar nereiskia, kad ir pabaiga bus su norimu rezultatu. Tiesiog niekada nezinai, kada ateis TAS laikas ir ko reikia, kad pasisektu...
Papildyta:
QUOTE(jrgt @ 2011 08 26, 09:58)
*nu zodziu, as nezinau.. gal dar gyvenime per mazai padariau, kad nusipelnyciau sitos laimes, as nezinau..
**taip pat nezinau ar toliau darytis iui ar nieko nedaryt..
***man 14 dpi.. ir dar ryt mergvakaris, tai nzn ar galiu alko vartot, nezinau ar galiu jau dufa nutraukt.. nieko nezinau
**taip pat nezinau ar toliau darytis iui ar nieko nedaryt..
***man 14 dpi.. ir dar ryt mergvakaris, tai nzn ar galiu alko vartot, nezinau ar galiu jau dufa nutraukt.. nieko nezinau
*Kartais as jau lygiai taip pat galvoju. Matyt neverti esam ir tiek
**Tau cia 3IUI buvo? As tai nuo pirmos IUI zinojau, kad jeigu reikes, darysiuos tris IUI, o paskui viskas. Nes kiek skaiciau, su endometrioze, ypac aukstesnem stadijom (pas mane III), jeigu nepavyksta trys IUI, tikimybe, kad pavyks kitos - labai nedidele. Bet is kitos puses, yra mergaiciu, pastojusiu ir per velesnes IUI. Bet kazkaip jauciu, kad as nebesirysiu.
***dufo tai nenutrauk manau. Bent man gyd. visuomet sako, kad nesvarbu ka rodo testai, dufa nutraukti tik prasidejus normaliom mm, taip pat iki tol, kol nepamatai teigiamo testo, gali gyventi visiskai iprasta gyvenima
QUOTE(Rudde @ 2011 08 26, 10:08)
**Tau cia 3IUI buvo?
***dufo tai nenutrauk manau. Bent man gyd. visuomet sako, kad nesvarbu ka rodo testai, dufa nutraukti tik prasidejus normaliom mm, taip pat iki tol, kol nepamatai teigiamo testo, gali gyventi visiskai iprasta gyvenima
jo 3iui, as jau noriu geriau kazkokios kitokios veikos susirast.. bet vyras kategoriskai pries, jis nori, kad eitume iki galo..
man gydytoja ta pati sake. sako "pas mane buvo kelios pacientes, pasidare nt, pamate neigiama ir nutrauke dufa, o pasirodo kad nt klydo".. nu dar pagersiu, bet gi skaiciau cia, kad kol geri dufa tol gali mm neateit.. ar ne?