Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Kani @ 2011 08 23, 20:35)

labai labai suprantu tave verysad.gif ziaurus jausmas ir jis vis persekioja, niekur nesitraukia. turbut visos esam gniuzdomos svetimu geru naujienu ir akis bado kiekvienam zingsnyje.. taip noretusi, kad viskas vyktu paprasciau, maziau skaudetu ir greiciau butu rezultatas.. na bet.. visuomet tas BET kisa koja.. yra kaip yra, reikia priimti siuos issukius ir tiketis geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 08 23, 21:07)
o dabar labai jau intensyvūs, bumsintis dvigubas virusiukas visoms  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

jjjjaaaaaaamuuuuuuuu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 08 23, 22:07)
o dabar labai jau intensyvūs, bumsintis dvigubas virusiukas visoms  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

As irgi, as irgi, as irgi noriu dvigubo nestuke.gif
Jamu, griebiu, nepaleidziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 08 23, 20:07)
Kaip viskas neseniai išgyventa...ir dabar braukiu ašaras skaitydama tavo žodžius...bet pamatysi, Kani, kai pavyks, tu šimtu milijonų kartų daugiau braginsi savo neštumą, kiekvieną dieną, minutę, sekundę tu nenustosi didžiuotis, kad laukies, jausies labiai svarbia...ir visas šis skausmas pasimirš...labai greit pasimirš...nes jį nustelbs vis nauji pojūčiai, pirmas kūdikio vaizdas echoskopo ekrane, pirmi širdelės dūžiai, spyriai...brauksi ašarą, bet tik iš džiaugsmo...

labukas, griebiu is taves dviguba virusiuka, kaip tu jautiesi, taip tavim dziaugiuosi, o juk atsimenu kaip tu isgyvenai, kai nepavyko iui, o dabar visas ramini mus, todel skaitydama tavo postus as esu tikra, kad mums greit pavyks, o isgyvenimai butini siame gyvenime, nes be ju mes nemoketume vertinti tai ka turime mirksiukas.gif kai man sunku, as pagalvoju, kad yra zmoniu(vaiku), kuriems dar sunkiau, pagalvoju, kad turiu nuostabu vyra, gerus tevus, gera vaikyste turejau, gyvenam viska turedami, tik truksta stebukliuko, o yra zmoniu, kurie viso to neturi, jau nekalbu apie sergancius ir invalidus...soriukas, kad tiek cia prirasiau, kazkaip norisi issakyt mintis wub.gif
Atsakyti
Agha, ir as atsimenu kaip Agiute pergyveno, panikavo, vis jai atrode, kad viskas ne taip, po to kai suzinojo, kad laukiasi, jai atrode, kad irgi ne taip, bijojo klecka paleisti, i kiekviena skausmeli reagavo kaip i pasaulio pabaiga. Ir kai pagaliau ji apsilanke pas gydytoja ir kai jai pranese dviguba naujiena - tai vajej kas cia dejosi!!! biggrin.gif Labai smagu prisiminti.. Jeeech, kaip ir as noreciau dvynuku. Nors, koks man skirtumas kiek, svarbu, kad sveiki butu..
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 23, 21:03)
gryzau nuo S. su labai teigiamom emocijom pas mane siandien 5 cd o folis jau 12 mm nera taip buve kad patys augtu be vaistu tai skyre dar vaistu ir judam toliau link tikslo  nestuke.gif

Puiku biggrin.gif šio ciklo pradžia tikrai gera, kad ir pabaiga tokia būtų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 08 23, 20:07)
Kaip viskas neseniai išgyventa...ir dabar braukiu ašaras skaitydama tavo

gaudau gaudau thumbup.gif ačiū tau, kad mūsų neužmiršti ir vis praskaidrini nuotaiką mirksiukas.gif šitam skyreliui gerų emocijų pastarioju metu tikrai trūksta... verysad.gif
Atsakyti
Gaudau ir as virusiuka 4u.gif 4u.gif gal bent jau antras IUI bus sekmingas, nes pirmas be rezultatu(atliktas rugpjucio 5) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 24, 11:16)
Agha, ir as atsimenu kaip Agiute pergyveno, panikavo, vis jai atrode, kad viskas ne taip, po to kai suzinojo, kad laukiasi, jai atrode, kad irgi ne taip, bijojo klecka paleisti, i kiekviena skausmeli reagavo kaip i pasaulio pabaiga. Ir kai pagaliau ji apsilanke pas gydytoja ir kai jai pranese dviguba naujiena - tai vajej kas cia dejosi!!!  biggrin.gif Labai smagu prisiminti.. Jeeech, kaip ir as noreciau dvynuku. Nors, koks man skirtumas kiek, svarbu, kad sveiki butu..

nu trizniota aš esu blush2.gif ir dabar triznioju...per tą mėnesį kol neinu pas gydytoja vaje vaje, kaip sunku ax.gif bet ką, nu matot iki ko priveda...atrodo naturalu ir skausmelį pajaust ir viską, o čia dabar baimės pilnos kelnės dėl visko...
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 08 24, 15:36)
nu trizniota aš esu blush2.gif ir dabar triznioju...per tą mėnesį kol neinu pas gydytoja vaje vaje, kaip sunku ax.gif  bet ką, nu matot iki ko priveda...atrodo naturalu ir skausmelį pajaust ir viską, o čia dabar baimės pilnos kelnės dėl visko...

o galetum siek tiek primint apie save? senbuves pazysta tave, bet naujokeles nelabai. kokios bedos buvo? kelinta iui? kur? pas ka? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 24, 16:59)
o galetum siek tiek primint apie save? senbuves pazysta tave, bet naujokeles nelabai. kokios bedos buvo? kelinta iui? kur? pas ka? smile.gif  4u.gif

na, ką pas mus su vyru buvo problemėlių, kiekis ir greitis mažokas, su manim viskas ok, išsityriau visus galus..turėjau tris stimuliacijas ir 2 IUI, antroji buvo sėkminga wub.gif pirmoji buvo pas U, antroji stimuliavo Visockienė, o IUI darė net nežinau..kas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 24 rugpjūčio 2011 - 15:13
Mielos bendražygės, (kažkada buvau nuolatinė šio skyrelio gyventoja)
todėl informuoju, kad

jau išėjo naujas "Aš mama" žurnalo Nr. 4
Ir jau jo viršelyje puikuojasi viena iš temų : "10 nevaisingumo metų"
24 puslapyje - mūsų istorija, pavadinta " Išmelsta Saulutė"

malonaus skaitymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 08 24, 17:23)
Mielos  bendražygės, (kažkada buvau nuolatinė šio skyrelio gyventoja)
todėl informuoju, kad

jau išėjo naujas "Aš mama" žurnalo Nr. 4
Ir jau jo viršelyje puikuojasi viena iš temų : "10 nevaisingumo metų"
24 puslapyje - mūsų istorija, pavadinta " Išmelsta Saulutė"

malonaus skaitymo  wub.gif

Sveikos smile.gif
Reikes paskaityti. Labai gerai Jus pamenu. Mes ir pastojom kiek pamenu dienu skirtumu tik smile.gif
Aukit smile.gif
Atsakyti