Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 23, 19:01)
tai lukterk iki ryt. kaikurioms tik 18DPO tik-tik vaidokliuoja... vos vos...

Lukteresiu iki mmmm. Tik vis pykstu ant pasaulio KURIU GALU PARDAVINEJA TOKIUS TESTUS. Nebutu LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 23, 17:51)
O ko konkreciai tu bijai? Kad nesusitvarkysi? Bus - ir susitvarkysi, ne kur desies tongue.gif Rupesciu gal ir daugiau bus, bet dziaugsmo, manau, irgi dvigubai smile.gif Be to, didele tikimybe, kad neuzkibtu daugiau nei vienas.

Ir kad nesusitvarkysiu... Ir iš materialinės pusės... Šiaip kažkaip niekad ir negalvojau daugiau nei apie 1 vaikiuką... Tai dvynukai gaunasi 'nepakeliui'...
Sužinotų vyras kokia didelė tikimybė dėl dvynių tai turbūt iš viso atsisakytų IUI sad.gif
Papildyta:
man, kaip ir Kani, šiandien visiškai juoda diena sad.gif visai visai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tpc @ 2011 08 23, 19:36)
Ir kad nesusitvarkysiu... Ir iš materialinės pusės... Šiaip kažkaip niekad ir negalvojau daugiau nei apie 1 vaikiuką... Tai dvynukai gaunasi 'nepakeliui'...
Sužinotų vyras kokia didelė tikimybė dėl dvynių tai turbūt iš viso atsisakytų IUI sad.gif
Papildyta:

Nu, zinai - kur vienas, ten ir trecias nemaiso. as esu viena seimoje, tai patikek, kaip as vargstu... ooooo, o ka jau kalbeti apie senatve, kai visi tevai su mociutemis anapus iskeliaus ir liksiu as visiskai viena, nei brolio, nei sesers, liks tik tai, ka busiu sukurusi pati.. todel, priimk tiek kiek bus duota. Susitvarkysi.
Atsakyti
paklydau per temas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 23 rugpjūčio 2011 - 18:57
QUOTE(Tpc @ 2011 08 23, 18:36)
Papildyta:

... kaip nekenciu tokiu dienu- nieko nesinori. As va darbe sedziu ir kol kas nieko nenuveikiau. Noriu namo... viskas ukniso...Spejau vyrui jau paskambint du kartus ir ji sunervint. Pati dar apsiasarojau...

Atsakyti
as turiu saldytuv sampano buteli...kazkodel norisi uzpilti bloga nuotaika...
maniskis nepaglostytu pamates, kad isgeriau lotuliukas.gif ner cia ko buitiniu alkoholizmu uzsiiminet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 23, 17:13)
Sveikos mergaites.  Labai man siandien liudna kazko. Tokia neviltis apemus, kad nors tu stauk, noreciau uzmigt ir pramiegot iki kol apnestesiu.

Tikrai nevaisingumas yra vienas sunkiausiu isbandymu gyvenime. Tikrai taip. Jeigu kada nors pavyks isbrist is sito sudo, manau gyvenimo spalvos pasikeis kardinaliai. Kol kas, net neisivaizduoju, kad man pavyks... Tai tiek.

P.S. Atleiskit uz pesimizma.

nieko tokio, visoms būna 4u.gif parašiau tau į až. gal neužpyksi, kad įlindau ten, kur nežinau, reikia man lįst ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 23, 19:53)
Nu, zinai - kur vienas, ten ir trecias nemaiso. as esu viena seimoje, tai patikek, kaip as vargstu... ooooo, o ka jau kalbeti apie senatve, kai visi tevai su mociutemis anapus iskeliaus ir liksiu as visiskai viena, nei brolio, nei sesers, liks tik tai, ka busiu sukurusi pati..  todel, priimk tiek kiek bus duota. Susitvarkysi.

Na taip...
turbūt geriau dvynukai negu nei vieno...
kaip būtų, taip būtų - bile sveiki
Atsakyti
QUOTE(Tpc @ 2011 08 23, 19:44)
Na taip...
turbūt geriau dvynukai negu nei vieno...
kaip būtų, taip būtų - bile sveiki

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 23, 19:13)
P.S. Atleiskit uz pesimizma.

Kaip viskas neseniai išgyventa...ir dabar braukiu ašaras skaitydama tavo žodžius...bet pamatysi, Kani, kai pavyks, tu šimtu milijonų kartų daugiau braginsi savo neštumą, kiekvieną dieną, minutę, sekundę tu nenustosi didžiuotis, kad laukies, jausies labiai svarbia...ir visas šis skausmas pasimirš...labai greit pasimirš...nes jį nustelbs vis nauji pojūčiai, pirmas kūdikio vaizdas echoskopo ekrane, pirmi širdelės dūžiai, spyriai...brauksi ašarą, bet tik iš džiaugsmo...

o dabar labai jau intensyvūs, bumsintis dvigubas virusiukas visoms 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 23 rugpjūčio 2011 - 20:08
QUOTE(Kani @ 2011 08 23, 20:35)
... kaip nekenciu tokiu dienu- nieko nesinori. As va darbe sedziu ir kol kas nieko nenuveikiau. Noriu namo... viskas ukniso...Spejau vyrui jau paskambint du kartus ir ji sunervint. Pati dar apsiasarojau...

aš irgi šiandien darbe vos neapsižliumbiau sad.gif kai pamačiau kad ir vėl teplioja cry.gif nebežinau ką ir galvot...
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2011 08 23, 20:37)
as turiu saldytuv sampano buteli...kazkodel norisi uzpilti bloga nuotaika...
maniskis nepaglostytu pamates, kad isgeriau  lotuliukas.gif  ner cia ko buitiniu alkoholizmu uzsiiminet  lotuliukas.gif

reikia ir taip kartais smile.gif kitaip nusprogtume nuo įtampos

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 23, 20:45)

4u.gif
Atsakyti
gryzau nuo S. su labai teigiamom emocijom pas mane siandien 5 cd o folis jau 12 mm nera taip buve kad patys augtu be vaistu tai skyre dar vaistu ir judam toliau link tikslo nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 23 rugpjūčio 2011 - 21:04