Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(musyte @ 2011 09 08, 10:48)
as aisku vakar taip ir pagalvojau, bet vistiek kazkaip nesitiki, bet nenusivilsiu, stratuosiu, jei neivyks stebuklas su nauju iui, gal pakeis daktare vaistukus, kad viskas sparciau augtu ax.gif

O vat paims ir pavyks.

Tino, yra tiesos. Bet man asmeniskai - ka as zinau, tos II atrodo ant tiek tolimas, neimanomas dalykas, kad as praktiskai ziuriu i si procesa kaip i zaidima. Ir eilini karta pamacius I manes neima neviltis, nes kazkaip as nelabai isivaizduoju, kad tai galetu ivykti man kada nors. Ta prasme, daryti kazka link to tai darau, bet kazkokiu vilciu deti... nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 08, 08:25)
vakar buvau pas gydytoja foliu apžiūrai (ruošiamės 2 IUI).
Kol kas viskas gerai, užaugo 5 foliai  smile.gif 3-19mm; 2-17 mm; dar yra ir mažiuku, bet jau gydytoja į juos nežiūrėjo... gleivinė 8 mm...
šįvakarą apie 21 val. turiu susileisti ovitrelį ir šeštadienį laukia IUI... biggrin.gif

nu viskas thumbup.gif tik kodėl tiek daug folių blink.gif ? kuo stimuliavo? ar IUi ne per daug jų?
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 08, 10:55)
Tino, yra tiesos. Bet man asmeniskai - ka as zinau, tos II atrodo ant tiek tolimas, neimanomas dalykas, kad as praktiskai ziuriu i si procesa kaip i zaidima. Ir eilini karta pamacius I manes neima neviltis, nes kazkaip as nelabai isivaizduoju, kad tai galetu ivykti man kada nors. Ta prasme, daryti kazka link to tai darau, bet kazkokiu vilciu deti... nezinau...

tiesiog mano mintis iki atėjimo pas gydytoją pasakei - aš irgi jau nebetikėjau, kad man pavyks. tik kitoms žiūriu, kaip sekasi, o man ... matyt, perdegiau. galvoju, kad jei pavyktų, tai aš nelabai net suvokčiau blush2.gif užtat truputį save sustabdžiau įsisvaigimo procese, nes paskui bus labai skaudu...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 08, 11:51)
labas rytas, merginos, o aš dar link filosofijos, o tiksliau psichologijos krypstu  g.gif
taip, šitą gradaciją pastebėjau  mirksiukas.gif ji susidaro todėl, kad visos po IUI turim 14 dienų ir labai aiškų atsakymą: II arba I. tai yra faktai.
bet mūsų psichologinė savijauta iki ir po rezultato sužinojimo labai priklauso nuo dedamų vilčių. kadangi visos norim tų II, tai džiaugsmo net nesvarstau, bet va kaip mes priimsime nesėkmę?  turim tik su variantus:
1. nesitikėti sėkmės, ruoštis jai, labai mažai viltis viduje, o nepavykus susitaikyti su tuo su mintim "argi nesakiau".
2. tikėti sėkme, svaigti, svajoti, sėdėti euforijoj, laukti tų išsvajotų II, o nepavykus eilinį kartą trenktis nosim į mėšlą ir netgi pasimetus galvoti, ką toliau daryti...
antrasis variantas kažkoks žiaurokas...
man tai dvi dienas antras variantas buvo, dabar dvi dienas pirmasis, nes baisu pagalvoti, kaip reikės susitaikyti, tad reikėtų prisipratinti ir prie kitos minties.
o kaip Jūs laikotės ir galvojat? ypač tos, kurios tai neseniai patyrė?

As kazkaip si karta galvoju ,kad turi pavykti man, bet jei taip ir nenutiks tai neverksiu, neisterikuosiu, nes daktaras sake, kad turiu tik 15% ax.gif

Musyte kada NT gadinsi? mirksiukas.gif

Brituska, oho bigsmile.gif kiek daug foliu uzsiauginai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 08, 10:07)
As kazkaip si karta galvoju ,kad turi pavykti man, bet jei taip ir nenutiks tai neverksiu, neisterikuosiu, nes daktaras sake, kad turiu tik 15% ax.gif

Musyte kada NT gadinsi? mirksiukas.gif

Brituska, oho bigsmile.gif  kiek daug foliu uzsiauginai thumbup.gif  thumbup.gif

manau negadinsiu, lauksiu iki 15 d., nes ta diena mmmm, jei neateis tada gadinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 08, 10:06)
nu viskas  thumbup.gif  tik kodėl tiek daug folių  blink.gif ? kuo stimuliavo? ar IUi ne per daug jų?

stimuliavo su clostylbegit ir gonaliu...
pasak gydytojos, gerai organizams reguoja į vaistus, ir dozės nelabai didelės... ir viskas labai tiktų IVF procedūrai, bet kadangi man bus tik 2 IUI, tai bandysime dar taip smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Brituska @ 2011 09 08, 07:25)
Labas rytas,

vakar buvau pas gydytoja foliu apžiūrai (ruošiamės 2 IUI).
Kol kas viskas gerai, užaugo 5 foliai  smile.gif 3-19mm; 2-17 mm; dar yra ir mažiuku, bet jau gydytoja į juos nežiūrėjo... gleivinė 8 mm...
šįvakarą apie 21 val. turiu susileisti ovitrelį ir šeštadienį laukia IUI... biggrin.gif

beje, po kiek laiko Jums daroma IUI po ovitrelio suleidimo?
nes man reikia susileisti šį vakarą apie 20-21 val. o IUI - šeštadienį 12 val. skaičiuoju, kad gana daug laiko praeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 08, 11:26)
stimuliavo su clostylbegit ir gonaliu...
pasak gydytojos, gerai organizams reguoja į vaistus, ir dozės nelabai didelės... ir viskas labai tiktų IVF procedūrai, bet kadangi man bus tik 2 IUI, tai bandysime dar taip smile.gif

Papildyta:
nes man reikia susileisti šį vakarą apie 20-21 val. o IUI - šeštadienį 12 val. skaičiuoju, kad gana daug laiko praeis g.gif

tikrai derlius čia jau kaip IVF'ui smile.gif
nu man gavosi 30val., bet jie dar net nebuvo plyšę blink.gif gal todėl, kad buvo gana ankstoka ciklo diena.
nepergyvenk, organizmas irgi savaip reaguoja į vaistus. reikia žiūrėt TIK save, o ne kitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 08 rugsėjo 2011 - 10:30
QUOTE(musyte @ 2011 09 08, 12:21)
manau negadinsiu, lauksiu iki 15 d., nes ta diena mmmm, jei neateis tada gadinsiu mirksiukas.gif

prisipirk testu nes mmm tikrai neateis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Brituska @ 2011 09 08, 12:26)

Papildyta:

Ant tecios dienos daro IUI, visai kaip ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites dar ateinu su tokia informacija, didzioji dalis musu sioje temukeje del vyru problemos, kalbajau su viena gyd, pas ja seimoje taip pat bedos siuo klasuimu, ji kontaktavo su uzsienio gydytojais, jau buvo pasakyta visu pirma vyra istirti kariotipo tyrimu ir y chromosomos mikrodelacijos tyrimu. pas jus lietuvoje tai nepraktikuojama ( nesiulo vaisingumo klinikos) jei sis tyrimas neigiamas, tiesiog spermiai nepajegus apvaistinti, tai daryk nedares nei IUI nei IVF nieko nebus. Jos patarimas mums buvo, pasidaryti si tyrima ir tuomet jau keliauti i kitus etapus. tyrimas atliekamas sorpo klinikoje, kaina apie 300-400lt jau domejausi. tad kas galvoja pereiti prie IVF pirma pasidarykite tyrima si, kad nemetyti veltui pinigeliu...
Ir daug visom stiprybes!
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 08, 12:49)
Mergaites dar ateinu su tokia informacija, didzioji dalis musu sioje temukeje del vyru problemos, kalbajau su viena gyd, pas ja seimoje taip pat bedos siuo klasuimu, ji kontaktavo su uzsienio gydytojais, jau buvo pasakyta visu pirma vyra istirti kariotipo tyrimu ir y chromosomos mikrodelacijos tyrimu. pas jus lietuvoje tai nepraktikuojama ( nesiulo vaisingumo klinikos) jei sis tyrimas neigiamas, tiesiog spermiai nepajegus apvaistinti, tai daryk nedares nei IUI nei IVF nieko nebus. Jos patarimas mums buvo, pasidaryti si tyrima ir tuomet jau keliauti i kitus etapus. tyrimas atliekamas sorpo klinikoje, kaina apie 300-400lt jau domejausi. tad kas galvoja pereiti prie IVF pirma pasidarykite tyrima si, kad nemetyti veltui pinigeliu...
Ir daug visom stiprybes!

O sorpo klinika kur randasi? gal reik pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 08, 11:55)
O sorpo klinika kur randasi? gal reik pasidaryti g.gif

www.sorpo.lt rodo, kad visuose didžiuosiuose miestuose yra mirksiukas.gif
ačiū už info, reikės turėt galvoje.

bet tai ką daryt, jeigu parodys blogą rezultatą ? tada nei IUI, nei IVF nepadės? nei vitaminai?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti