QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 23, 09:35)
labas rytas mergytės.
aš papasakosiu savo sumetimus dėl Maidenanos vyro.
Daugumai vyrams spermos problema būna dėl netinkamo gyvenimo, ne sportuoja, ruko, geria daug alaus, o Maidenanos atvirkščiai nuo intensyvaus sporto ir sporto papildų, bet pats gyvenimo būdas yra teisingas, todėl spermos atstatymas praėjo greičiau ir su tokiais rezultatais.
čia tik mano apmąstymai
na, yra tiesos, nes jis vartoja tokius papildus, kur normaliam pilieciui i galva neateitu nusipirkti. na, pvz, aminorugsciu kompleksa. Bet su S siandien priejome isvados, kad tai laikinas tamoxi poveikis. Na, ziuresim. aš papasakosiu savo sumetimus dėl Maidenanos vyro.
Daugumai vyrams spermos problema būna dėl netinkamo gyvenimo, ne sportuoja, ruko, geria daug alaus, o Maidenanos atvirkščiai nuo intensyvaus sporto ir sporto papildų, bet pats gyvenimo būdas yra teisingas, todėl spermos atstatymas praėjo greičiau ir su tokiais rezultatais.
čia tik mano apmąstymai
QUOTE(zaza1 @ 2011 08 23, 12:29)
Sveikutė na bet ir stebuklai nuostabūs pas Tave dedasi, liuks, kad taip rezultatai gerėja gal dabar tiesiog natūraliai bandote susliakuti mažylio, nes su tokiais rezultatais, viskas čiki
Ačiukas, kad laukiamos mano atveju ar viena galva, ar šimtas - esmės nekeičia, man reikia laiko, reikia įveikti laiką, kad tiesiog atsigaučiau ir pradėčiau gyvenimą iš naujo turiu tai padaryti, tik dar nesugalvoju kaip bet išsikapstysiu, todėl dabar tie ilgai laukti stebukliukai visai neįmanomi mano gyvenime tai va
Ačiukas, kad laukiamos mano atveju ar viena galva, ar šimtas - esmės nekeičia, man reikia laiko, reikia įveikti laiką, kad tiesiog atsigaučiau ir pradėčiau gyvenimą iš naujo turiu tai padaryti, tik dar nesugalvoju kaip bet išsikapstysiu, todėl dabar tie ilgai laukti stebukliukai visai neįmanomi mano gyvenime tai va
na, nezinau, metai bega-bega.... kol laukti natur.. ka as zinau..
na, gyvenima reikia keisti nuo minciu. priimti minti, kad vat dabar bus taip ir tiesiog atmerkus akis paziureti, kad sis naujas gyvenimas visai ne ka prastesnis, o atvirkciai - kitoks, pilnavertis gyvenimas, kur tu sau galesi skirti daugiau laiko. Daug moteru bijo pasikeitimu. Bet reiktu tiesiog sudeti visus netiketai is dangaus nukritusius pliusus O meile pati ateis.
QUOTE(Duniu @ 2011 08 23, 13:11)
testukai.ltQUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 23, 14:49)
geros naujienos, sėkmingo tau 2 IUI kad pavyktu
as prisidedu prie palinkejimu.QUOTE(indreT @ 2011 08 23, 15:09)
Kuo dideliausios sekmes tau ryt. Atsipalaiduok. Lelius pats uzkibs
nu nu - o ka tavo II? Juk vistiek jau kokius 3 NT sugadinai, tai kur mums cia foto, kad mes izvelgtumeme vaiduokliuka? a?