Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 23, 09:35)
labas rytas mergytės.

aš papasakosiu savo sumetimus dėl Maidenanos vyro.
Daugumai vyrams spermos problema būna dėl netinkamo gyvenimo, ne sportuoja, ruko, geria daug alaus, o Maidenanos atvirkščiai nuo intensyvaus sporto ir sporto papildų, bet pats gyvenimo būdas yra teisingas, todėl spermos atstatymas praėjo greičiau ir su tokiais rezultatais.
čia tik mano apmąstymai  4u.gif
na, yra tiesos, nes jis vartoja tokius papildus, kur normaliam pilieciui i galva neateitu nusipirkti. na, pvz, aminorugsciu kompleksa. Bet su S siandien priejome isvados, kad tai laikinas tamoxi poveikis. Na, ziuresim.

QUOTE(zaza1 @ 2011 08 23, 12:29)
Sveikutė  mirksiukas.gif na bet ir stebuklai  nuostabūs pas Tave dedasi, liuks, kad taip rezultatai gerėja  thumbup.gif gal dabar tiesiog natūraliai bandote susliakuti mažylio, nes su tokiais rezultatais, viskas čiki  thumbup.gif
Ačiukas, kad laukiamos smile.gif mano atveju ar viena galva, ar šimtas - esmės nekeičia, man reikia laiko, reikia įveikti laiką, kad tiesiog atsigaučiau ir pradėčiau gyvenimą iš naujo smile.gif turiu tai padaryti, tik dar nesugalvoju kaip  doh.gif bet išsikapstysiu, todėl dabar tie ilgai laukti stebukliukai visai neįmanomi mano gyvenime  doh.gif  tai va smile.gif

na, nezinau, metai bega-bega.... kol laukti natur.. ka as zinau..

na, gyvenima reikia keisti nuo minciu. priimti minti, kad vat dabar bus taip ir tiesiog atmerkus akis paziureti, kad sis naujas gyvenimas visai ne ka prastesnis, o atvirkciai - kitoks, pilnavertis gyvenimas, kur tu sau galesi skirti daugiau laiko. Daug moteru bijo pasikeitimu. Bet reiktu tiesiog sudeti visus netiketai is dangaus nukritusius pliusus smile.gif O meile pati ateis.

QUOTE(Duniu @ 2011 08 23, 13:11)
Sveikos merginos,
Gal zinote, pas ka forume galima pigiau nuipirkti NT 4u.gif
testukai.lt

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 23, 14:49)
geros naujienos, sėkmingo tau 2 IUI    kad pavyktu  nestuke.gif
as prisidedu prie palinkejimu.

QUOTE(indreT @ 2011 08 23, 15:09)
Kuo dideliausios sekmes tau ryt. Atsipalaiduok. Lelius pats uzkibs wink.gif
nu nu - o ka tavo II? Juk vistiek jau kokius 3 NT sugadinai, tai kur mums cia foto, kad mes izvelgtumeme vaiduokliuka? a?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 23, 17:01)
nu nu - o ka tavo II? Juk vistiek jau kokius 3 NT sugadinai, tai kur mums cia foto, kad mes izvelgtumeme vaiduokliuka? a?

Ai. Nebepirksiu eurovaistinei pigiu testu juosteliniu. Jie abu vakar rode vaiduoklius. Siunciau draugei foto ir ji mate.
sian ryte kasete dariau. ir nieks neisriskejo nei po 10 min. nei po 30 min. isdziuvus kazkas matos. Bet tai juosteles vieta labiau.
Siknei. vilciu suteikejai. Ir kaip dar i prekyba leidzia isvis.
Laukiu mmmm ir IUI smile.gif Gaudysiu dvynukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 23 rugpjūčio 2011 - 15:31
QUOTE(indreT @ 2011 08 23, 16:30)
Ai. Nebepirksiu eurovaistinei pigiu testu juosteliniu. Jie abu vakar rode vaiduoklius. Siunciau draugei foto ir ji mate.
sian ryte kasete dariau. ir nieks neisriskejo nei po 10 min. nei po 30 min. isdziuvus kazkas matos. Bet tai juosteles vieta labiau.
Siknei. vilciu suteikejai. Ir kaip dar i prekyba leidzia isvis.
Laukiu mmmm ir IUI smile.gif Gaudysiu dvynukus smile.gif

Aaaa, man tas pats buvo su eurovaistines juosteliniais, visi vaidokliavo..
Bet tavo atveju tai ir turi tik laaabai menkaaai vaiduokliuoti.. Neturi gi matytis aiskiai.. Kiek tau.. 10DPO? ne?
as irgi noriu dvynuku.

*****, o as parsitempiau bromkriptina. recepte parasyta "pagal schema". gmz.. o schemos tai ner.. tai svarstau, ar gerti puse tabletes sian vakare ar ne. jauciu - gerti, o ryt paskambinsiu S.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 23 rugpjūčio 2011 - 16:01
mergytes, kol kas vedu statistika iki rugpjcio pabaigos, pradejau jau kraustytis i IVF skyreli
noriu palinketi visoms , kad kuo greiciau atsidurti nestuke.gif skyrelyje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 23, 17:59)
Kiek tau.. 10DPO? ne?

berods 12dpo buvo vakar. sian 13dpo.
Atsakyti
QUOTE(Tpc @ 2011 08 23, 08:33)
Mergaitės, ačiū už atsakymus dėl dvynukų  4u.gif
O aš bijau dvynukų sad.gif

O ko konkreciai tu bijai? Kad nesusitvarkysi? Bus - ir susitvarkysi, ne kur desies tongue.gif Rupesciu gal ir daugiau bus, bet dziaugsmo, manau, irgi dvigubai smile.gif Be to, didele tikimybe, kad neuzkibtu daugiau nei vienas.
Papildyta:
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 08 23, 14:39)
Itraukite mane i sarasiuka mano 2-tras IUI bus 08.24  smile.gif 
S mate pas mane skyscio gali buti, kad jau pradedu ovuliuoti, gleivine grazi folikulas vienas 22mm kitas kiek supratau tik 16mm. tai va po apziuros gryzau kazko lb geros nuotaikos  biggrin.gif negaliu nesisypsot biggrin.gif

Sekmes ryt ir kad tai butu TAS kartas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 23, 17:18)
berods 12dpo buvo vakar. sian 13dpo.

tai lukterk iki ryt. kaikurioms tik 18DPO tik-tik vaidokliuoja... vos vos...
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 08 23, 13:39)
Itraukite mane i sarasiuka mano 2-tras IUI bus 08.24  smile.gif 
S mate pas mane skyscio gali buti, kad jau pradedu ovuliuoti, gleivine grazi folikulas vienas 22mm kitas kiek supratau tik 16mm. tai va po apziuros gryzau kazko lb geros nuotaikos   biggrin.gif negaliu nesisypsot biggrin.gif

Laikom kumščius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 23, 16:09)
mergytes, kol kas vedu statistika iki rugpjcio pabaigos, pradejau jau kraustytis i IVF skyreli
noriu palinketi visoms , kad kuo greiciau atsidurti  nestuke.gif  skyrelyje  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū ir sėkmės tau naujam etape 4u.gif gal ten viskas pavyks greičiau ir neužilgo būsi nestuke.gif neužmiršk pranešti ir mums geru naujienu biggrin.gif lauksim iš tavęs žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursule_Elena: 23 rugpjūčio 2011 - 17:11
Sveikos mergaites. Labai man siandien liudna kazko. Tokia neviltis apemus, kad nors tu stauk, noreciau uzmigt ir pramiegot iki kol apnestesiu.

Sedziu darbe dabar, aisku dirbt negaliu... galvoju- visos mano bendradarbes- netgi tos kurios apsizenijo neseniai- jau nescios arba turi vaikuciu. Vyram bendradarbiam irgi tik gimsta vaikai kiekviena diena- tai vienam, tai kitam.

Nueinam su giminem susitikt- vis suzinom, kad kas nors laukiasi ar gimdo, ar panasiai...

Nueinam i miesta, i kavines, i teatra, i kina- visos aplink nescios!!!!!!!!!

Visa tai tik primena apie mano nesekmes ir negaliu niekaip negalvot apie problema, apie nepavykusius iui, stimuliacijas, ir apie visa ta jovala i kuri kazkaip ne savo noru isiveliau...

Tikrai nevaisingumas yra vienas sunkiausiu isbandymu gyvenime. Tikrai taip. Jeigu kada nors pavyks isbrist is sito sudo, manau gyvenimo spalvos pasikeis kardinaliai. Kol kas, net neisivaizduoju, kad man pavyks... Tai tiek.

P.S. Atleiskit uz pesimizma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kani: 23 rugpjūčio 2011 - 17:13
QUOTE(Kani @ 2011 08 23, 17:13)

Kani, tie jausmai, kurie Tave lanko, musu visu kasdienybe..
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 23, 18:13)
Sveikos mergaites.  Labai man siandien liudna kazko. Tokia neviltis apemus, kad nors tu stauk, noreciau uzmigt ir pramiegot iki kol apnestesiu.
P.S. Atleiskit uz pesimizma.

neliūdėk mergyt console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 23, 18:13)
Kol kas, net neisivaizduoju, kad man pavyks... Tai tiek.

O tu isivaizduok, kad pavyko. Isivaizduok kaip vaiksciuosi kasdien didejanciu pilvu, kaip rinksi varda, kaip vaikas reks naktimis ir kaip tars pirma zodi.. Tiesiog gyvenk ne pesimistinem nuotaikom, o isivaizduok, kad visa tai taves laukia labai netolimoje ateityje, paruosk savyje vietos geriems pokyciams. Nes kol ten juoda spalva, ten labai tamsu ir joks sviesos spindulys negali pro tavo juoduma prasibrauti... o tu specialiai tikek ir specialiai lauk.
Atsakyti