wow pagaliau siame skyrelyje geros naujienos sveikinimai!!! ir gaudau virusiuka man 7 dienos po IUI bet jau pries kelias dienas pajutau pilvo maudima ir krutines pajautrejima zodziu prasidejo PMS o tai reiskia kad ÌI si men. nepamatysiu gal kada nors ir i mano kiema ateis svente
QUOTE(shyva @ 2011 09 07, 22:47)
wow pagaliau siame skyrelyje geros naujienos sveikinimai!!! ir gaudau virusiuka man 7 dienos po IUI bet jau pries kelias dienas pajutau pilvo maudima ir krutines pajautrejima zodziu prasidejo PMS o tai reiskia kad ÌI si men. nepamatysiu gal kada nors ir i mano kiema ateis svente
Dar tik 7 dienos po IUI dar ne viskas prarasta , laikom kumstukus toliau ir laukiam II
QUOTE(shyva @ 2011 09 07, 21:47)
man 7 dienos po IUI bet jau pries kelias dienas pajutau pilvo maudima ir krutines pajautrejima zodziu prasidejo PMS o tai reiskia kad ÌI si men. nepamatysiu
pala pala, ką tik mergina parašė savo pirmuosius nėštumo požymius - pajautrėjusią krūtinę, tai jeigu Tau pajautrėjus po IUI, tai kodėl turi ateiti mmm? o ir pilvo maudimas gali būti nuo implantacijos
nerandu nė krupelės logikos, brangioji
prašom pateikti kitokių mm atėjimo artėjimo požymių, jei jau nori save nurašyt , kad patikėtume
beje, su gražia pergale visas
QUOTE(Tino @ 2011 09 08, 00:11)
* pala pala, ką tik mergina parašė savo pirmuosius nėštumo požymius - pajautrėjusią krūtinę, tai jeigu Tau pajautrėjus po IUI, tai kodėl turi ateiti mmm? o ir pilvo maudimas gali būti nuo implantacijos
prašom pateikti kitokių mm atėjimo artėjimo požymių, jei jau nori save nurašyt , kad patikėtume
** beje, su gražia pergale visas
** beje, su gražia pergale visas
*
** Valiooooooo graziai suzaide
Man 8 dienos po IUI ir pozymiai tokie pat, tik kitaip nei pries mmm labai pilva maudzia, ko anksciau nebudavo - nurasau tai ant vaistu Na, bet tikekimes geriausio
Su grazia pergale visas
Papildyta:
Tiesa merginos, kada patartumete daryti NT po IUI? Gal jau galiu 10 d bandyti? Tai butu poryt. Ar laukti dienos, kuria turetu ateiti mmm?
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 07, 22:36)
Man 8 dienos po IUI ir pozymiai tokie pat, tik kitaip nei pries mmm labai pilva maudzia, ko anksciau nebudavo - nurasau tai ant vaistu Na, bet tikekimes geriausio
Su grazia pergale visas
Papildyta:
Tiesa merginos, kada patartumete daryti NT po IUI? Gal jau galiu 10 d bandyti? Tai butu poryt. Ar laukti dienos, kuria turetu ateiti mmm?
Su grazia pergale visas
Papildyta:
tik 12 dpo darykis testuka, kad nesuklaidintu taves ai zinok pas mane panasus pojuciai, kaip ir pas tave ti nesidariau iui si karta ir O nelabai jauciau, bet vat kazkodel vis maudzia pilva
Labas rytas mergytes
krutines pajautrejimas 7 DPI yra nuo Ovitrelio, pilva maudzia - nu cia aibe priezasciu ir mauzdia visoms po IUI. Tik as nesuprantu, tau PMS pusmeti pries mmm prasideda, ane? Nes tau dar vaistu poveikis nedingo, o tu jau mmmm lauki...QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 07, 23:36)
As bandyciau 11 DPI. Kad tas ovitrelis nepakistu kojos.
Papildyta:
QUOTE(musyte @ 2011 09 08, 09:22)
tik 12 dpo darykis testuka, kad nesuklaidintu taves ai zinok pas mane panasus pojuciai, kaip ir pas tave ti nesidariau iui si karta ir O nelabai jauciau, bet vat kazkodel vis maudzia pilva
Labas rytas mergytes
Labas rytas mergytes
musyt... a musyt... matai, kai po IUI - tai visoms maudzia... o ne po iui - tik tada, kai ten kazkas kabinasi.... o kelinta pas tave CD?
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 08, 09:11)
krutines pajautrejimas 7 DPI yra nuo Ovitrelio, pilva maudzia - nu cia aibe priezasciu ir mauzdia visoms po IUI. Tik as nesuprantu, tau PMS pusmeti pries mmm prasideda, ane? Nes tau dar vaistu poveikis nedingo, o tu jau mmmm lauki...
Papildyta:
musyt... a musyt... matai, kai po IUI - tai visoms maudzia... o ne po iui - tik tada, kai ten kazkas kabinasi.... o kelinta pas tave CD?
Papildyta:
zinai, kaip buvo si cikla, ruosiausi iui, geriau vaistus, gonali leidausi, o paskui pasake, kad kairej puse nieko neauga(kaire mano partekama ir sveika), tada teko viska nutraukt, tai vat nezinai ar ten kas uzaugo paskui, nes mano kiausides linkusios is pradziu miegot, o paskui greit viskas auga(ziurejo mane ne mano daktare, nes maniske atostogavo), tai vat nezinau ar buvo O pas mane, bet ND atlikom tom dienom, tai sakau nebent stebuklas butu, jei kazkas uzkibtu
QUOTE(musyte @ 2011 09 08, 10:29)
zinai, kaip buvo si cikla, ruosiausi iui, geriau vaistus, gonali leidausi, o paskui pasake, kad kairej puse nieko neauga(kaire mano partekama ir sveika), tada teko viska nutraukt, tai vat nezinai ar ten kas uzaugo paskui, nes mano kiausides linkusios is pradziu miegot, o paskui greit viskas auga(ziurejo mane ne mano daktare, nes maniske atostogavo), tai vat nezinau ar buvo O pas mane, bet ND atlikom tom dienom, tai sakau nebent stebuklas butu, jei kazkas uzkibtu
manau, lialiauskienes pavyzdis labai tiktu tavo atveju
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 08, 09:44)
manau, lialiauskienes pavyzdis labai tiktu tavo atveju
as aisku vakar taip ir pagalvojau, bet vistiek kazkaip nesitiki, bet nenusivilsiu, stratuosiu, jei neivyks stebuklas su nauju iui, gal pakeis daktare vaistukus, kad viskas sparciau augtu
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 06, 17:03)
Supranti, Tino, yra pas mus dvieju rusiu paranojikes:
1. kurios puola i asaras iskarto po IUI, zliumbdamos, kad niekas neprikibo, viskas povelniu, viskas blogai ir t.t. Cia jos save taip savotiskai ramina nesekmes atveju. Ant tiek tridalioja (jau pardon, mielosios ), kad bando save ikalbeti, kad nepavyko ir nereikia nieko laukti, taciau ju viltis mirsta paskutine ir vis deltio, ta begaline tyli viltis padaro savo darba;
2. kurios tiesiog zino, kad joms pasiseks, kurios nuteikia save tik sekmei ir ant tiek ikalba motule gamta, kad tai nebelieka jokio pasirinkimo, tik tais uzveisti joms po zirniuka-du.
1. kurios puola i asaras iskarto po IUI, zliumbdamos, kad niekas neprikibo, viskas povelniu, viskas blogai ir t.t. Cia jos save taip savotiskai ramina nesekmes atveju. Ant tiek tridalioja (jau pardon, mielosios ), kad bando save ikalbeti, kad nepavyko ir nereikia nieko laukti, taciau ju viltis mirsta paskutine ir vis deltio, ta begaline tyli viltis padaro savo darba;
2. kurios tiesiog zino, kad joms pasiseks, kurios nuteikia save tik sekmei ir ant tiek ikalba motule gamta, kad tai nebelieka jokio pasirinkimo, tik tais uzveisti joms po zirniuka-du.
labas rytas, merginos, o aš dar link filosofijos, o tiksliau psichologijos krypstu
taip, šitą gradaciją pastebėjau ji susidaro todėl, kad visos po IUI turim 14 dienų ir labai aiškų atsakymą: II arba I. tai yra faktai.
bet mūsų psichologinė savijauta iki ir po rezultato sužinojimo labai priklauso nuo dedamų vilčių. kadangi visos norim tų II, tai džiaugsmo net nesvarstau, bet va kaip mes priimsime nesėkmę? turim tik su variantus:
1. nesitikėti sėkmės, ruoštis jai, labai mažai viltis viduje, o nepavykus susitaikyti su tuo su mintim "argi nesakiau".
2. tikėti sėkme, svaigti, svajoti, sėdėti euforijoj, laukti tų išsvajotų II, o nepavykus eilinį kartą trenktis nosim į mėšlą ir netgi pasimetus galvoti, ką toliau daryti...
antrasis variantas kažkoks žiaurokas...
man tai dvi dienas antras variantas buvo, dabar dvi dienas pirmasis, nes baisu pagalvoti, kaip reikės susitaikyti, tad reikėtų prisipratinti ir prie kitos minties.
o kaip Jūs laikotės ir galvojat? ypač tos, kurios tai neseniai patyrė?