Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 16:25)

Buvau pas U, viskas vietoje mes tik 2mm, bet dziaugsmas netelpa i pasaulio remus smile.gif

Sveikinimai wub.gif

O as siandien po apziuros, kaip ir reikejo tiketis, turiu viena folikula 18 mm sad.gif IUI penktadieni... Ale kazkodel niekaip nepaleidzia mintis, kad vis dar turiu galimybe rytoj nesileisti sprogduku ir penktadieni nieko nedaryti, nebemetyti pinigu ir geriau juos pataupyti tolimesniems zingsniams verysad.gif

Ai, panos, ipuskit man bent kiek optimizmo, ka? Siandien nebesugebu jo rasti...
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 11:50)
Sveikos mergaites smile.gif ateinu as su netiketom ziniom, mane prisimins kovo- balandzio menesio mergaites smile.gif ivyko stebuklelis, pas mus buvo pertrauka, nes vyras turejo atsigauti po varikocele operacijos, nieko nesitikejom, tiesiog megavome gyvenimu, o vakar ka pamaciau smile.gif

Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif

O aš oficialai rašausi į šia temą, tikiuosiu neilgam biggrin.gif
Vakar buvau pas savo gydytoja, nusprendėm kitą ciklą t.y. spalį darytis pirmąją IUI su stimuliacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 07, 18:01)

Atversk puslapi pries sita ir ilgai ziurek i lialiauskienes fotoreportaza. Jeigu anas tau optimizmo nesuteikia, tai mes tada visiskai bejeges..
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 07, 19:01)

Ej tu tik nenukabink nosies ir nenuleisk ranku, pirmyn darytis IUI 4u.gif Turi pasisekti wub.gif As pries kiekviena IUI mastau ar man to reikia, kad as nuo visko pavargau(nuo laukimo, vaistu vartojimo ir t.t.) bet po kiekvieno IUI bunu laiminga kad einu i prieki del savo tikslo ir man taip viduje buna gera ir ramu wub.gif , nes deje IVF as pasidaryti vilciu neturiu, del financu verysad.gif
Taigi nori II pamatyti? pirmyn!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 17:25)
Irene Musyte  group.gif
Buvau pas U, viskas vietoje mes tik 2mm, bet dziaugsmas netelpa i pasaulio remus smile.gif
Pridaviau progesterono tyrimui kraujuka, ryt atsakymas, tuomet ziuresim ar paskirs ten vaistuka ( dufastono pakaitala, kuris kiek svarsenis) ar augsim savo  jegom:) Visa diena skraidau ant debesu, nors ir naktis buvo bemiege.
Mergaites, linkiu visom visom, kad kuo greiciau pamatytumet issvaotaji II
Dabar tikrai tikiu stebuklais smile.gif
visoms po 2mm virusiuka  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

ar galetum pasakyti kokie pozymiai tave kankina? na, pilvo skausmas, speneliu jautrumas ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 16:25)

NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip man patinka tokie stebuklai......pati tokį patyriau wub.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz negatyvizma... Matyt man kaip visuomet pries IUI pradeda listi nervai, be to siandien man nelabai patiko mano gydytojas, nesupratau jo, tai kazkaip galutinai upas dingo. Bet kaip uzejo, taip ir praeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 07, 20:26)
Atsiprasau uz negatyvizma... Matyt man kaip visuomet pries IUI pradeda listi nervai, be to siandien man nelabai patiko mano gydytojas, nesupratau jo, tai kazkaip galutinai upas dingo. Bet kaip uzejo, taip ir praeis  rolleyes.gif

Tik neliudek console.gif Visoms visko buna, o pries IUI man visada sitaip wub.gif
Su sypsena i prieki user posted image
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 07, 19:30)
Tik neliudek console.gif Visoms visko buna, o pries IUI man visada sitaip wub.gif
Su sypsena i prieki user posted image

group.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 07, 20:32)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 15:25)
Mergaites, linkiu visom visom, kad kuo greiciau pamatytumet issvaotaji II
Dabar tikrai tikiu stebuklais smile.gif
visoms po 2mm virusiuka  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

patys nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif kaip džiaugiuosi už jus wub.gif

gaudau virusiuka biggrin.gif
Papildyta:
ANGE-LIUXXX, kokios naujienos pas tave? man atrodo, jau praėjo 14 d. po IUI?
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 07, 18:01)
Sveikinimai  wub.gif

O as siandien po apziuros, kaip ir reikejo tiketis, turiu viena folikula 18 mm sad.gif IUI penktadieni... Ale kazkodel niekaip nepaleidzia mintis, kad vis dar turiu galimybe rytoj nesileisti sprogduku ir penktadieni nieko nedaryti, nebemetyti pinigu ir geriau juos pataupyti tolimesniems zingsniams  verysad.gif

mergyt, nenukabink nosies, mes darem 2 stimuliacijas vienos metu vienas folis kitos 5 ( dviguba inseminacija dareme) nieko.. pora menesiu poilsio, vasara be mmm ir stai ka vakar pamaciau. giliai giliai vidute tikek! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2011 09 07, 19:02)
ar galetum pasakyti kokie pozymiai tave kankina? na, pilvo skausmas, speneliu jautrumas ir t.t.?

tik skausminga krutine, laabai skausminga, ir padidejusi smile.gif
pries pora dienu buvo spuogeliai issoke, galvojau jau mm atkeliauja, bet se tau smile.gif
Atsakyti