Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 12:50)
Sveikos mergaites smile.gif ateinu as su netiketom ziniom, mane prisimins kovo- balandzio menesio mergaites smile.gif ivyko stebuklelis, pas mus buvo pertrauka, nes vyras turejo atsigauti po varikocele operacijos, nieko nesitikejom, tiesiog megavome gyvenimu, o vakar ka pamaciau smile.gif
user posted image
tad tikekite stebuklais smile.gif
o tom, kurios nezino manes, tai istorija trumpai, man policistines kiausides, vyrui oligospamija del varikoceles. dvi stimuliacijos, viena dviguba nes 5 foliai ir nieko. nutraukem, nes buvo cista, liepa vyrui buvo operacija vairkoceles, pagerem profertilim ir prasom smile.gif
po piet lekiu pas U smile.gif Hcg 630 smile.gif mums 2-3 sav.
Nneuleiskite jokiu budu ranku, tikekite!!

PAGALIAAAUUUUU!!!!!!!!!!

S V E I K I N A M !!!!!!!!
!

Pagaliau pralauzeme ledus!!!!!!!!!!!! Valioooooo!!!!!!!! Sakiau gi - RUGSEJO 7 BUNA KARTA PER METUS!!! thumbup.gif thumbup.gif

Nu, tai kas sekantis ? Kas dar nori papildyti statistika???
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 12:50)
Sveikos mergaites smile.gif ateinu as su netiketom ziniom, mane prisimins kovo- balandzio menesio mergaites smile.gif ivyko stebuklelis, pas mus buvo pertrauka, nes vyras turejo atsigauti po varikocele operacijos, nieko nesitikejom, tiesiog megavome gyvenimu, o vakar ka pamaciau smile.gif

As prisimenu tave, nes kartu laukem tu issvajotuju II wub.gif
Labai labai tave sveikinu 4u.gif Tikru tikriausias stebuklas wub.gif wub.gif wub.gif
Labai dziagiuosi uz jusu seima wub.gif
Atsakyti
[quote=lialiauskiene,2011 09 07, 11:50]
user posted image
o tom, kurios nezino manes, tai istorija trumpai, man policistines kiausides, vyrui oligospamija del varikoceles. dvi stimuliacijos, viena dviguba nes 5 foliai ir nieko. nutraukem, nes buvo cista, liepa vyrui buvo operacija vairkoceles, pagerem profertilim ir prasom smile.gif
[/quoto
o jetaus brangute, sveikinu labai labai tave wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 11:50)
Sveikos mergaites smile.gif ateinu as su netiketom ziniom, mane prisimins kovo- balandzio menesio mergaites smile.gif ivyko stebuklelis

Sveikinimai!!! smile.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
Klausimėlis sportuojančioms: kalanetika - čia labai jau rimtas sportavimas skaitosi? blush2.gif Užsiimt neužsiimt? Sąžiningai ar pasimuliuojant? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 07, 15:34)
Sveikinimai!!! smile.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Papildyta:
Klausimėlis sportuojančioms: kalanetika - čia labai jau rimtas sportavimas skaitosi?  blush2.gif  Užsiimt neužsiimt? Sąžiningai ar pasimuliuojant? biggrin.gif

jei po IUI nepatartina daryti kalanetikoj tų pratimų, kur reikia kilnoti rankas į viršų, o taip pat kuo daugiau simuliuoti pratimuose pilvo presui mirksiukas.gif

lialiauskiene thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai mergyt, čia jau tikrai stebuklas

Atsakyti
aš į sporta einu iki IUI o paskui nutraukiu, kai nebuvo teigiamo rezultato, po IUI ir vėl pradėjau eit, iki sekančio IUI smile.gif
o sportuoju tai aerobika + treniruokliai
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 07, 15:42)
aš į sporta einu iki IUI o paskui nutraukiu,  kai nebuvo teigiamo rezultato, po IUI ir vėl pradėjau eit,  iki sekančio IUI  smile.gif
o sportuoju tai aerobika + treniruokliai

o tu pas S lankaisi? o minėjai jai kad eini sportuot? nes man iš kart pasakė, kad geriau stimuliacijos metu atsisakyti sporto, ypač aerobikos ir treniruoklių, nes kai užaugo daugiau folių yra tikimybė sugadinti kiaušidės
Atsakyti
[quote=lialiauskiene,2011 09 07, 11:50]
user posted image

Na pagaliau gi kazkas pralauze ledus thumbup.gif Didziausi sveikinimai busimai mamytei clap_1.gif
Atsakyti
Irene Musyte group.gif
Buvau pas U, viskas vietoje mes tik 2mm, bet dziaugsmas netelpa i pasaulio remus smile.gif
Pridaviau progesterono tyrimui kraujuka, ryt atsakymas, tuomet ziuresim ar paskirs ten vaistuka ( dufastono pakaitala, kuris kiek svarsenis) ar augsim savo jegom:) Visa diena skraidau ant debesu, nors ir naktis buvo bemiege.
Mergaites, linkiu visom visom, kad kuo greiciau pamatytumet issvaotaji II
Dabar tikrai tikiu stebuklais smile.gif
visoms po 2mm virusiuka 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 07, 16:02)
o tu pas S lankaisi? o minėjai jai kad eini sportuot? nes man iš kart pasakė, kad geriau stimuliacijos metu atsisakyti sporto, ypač aerobikos ir treniruoklių, nes kai užaugo daugiau folių yra tikimybė sugadinti kiaušidės

einu pas S pradžioj kaip ir nieko nesakiau, tik kai nuvažiavau antram vizitui pasižiūrėti kas užaugo tai sakė, kad dabar jau jokio sporto g.gif
Papildyta:
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 16:25)
Irene Musyte  group.gif
Buvau pas U, viskas vietoje mes tik 2mm, bet dziaugsmas netelpa i pasaulio remus smile.gif
Pridaviau progesterono tyrimui kraujuka, ryt atsakymas, tuomet ziuresim ar paskirs ten vaistuka ( dufastono pakaitala, kuris kiek svarsenis) ar augsim savo  jegom:) Visa diena skraidau ant debesu, nors ir naktis buvo bemiege.
visoms po 2mm virusiuka  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

imu viena
Atsakyti
Irene Musyte  group.gif
Pridaviau progesterono tyrimui kraujuka, ryt atsakymas, tuomet ziuresim ar paskirs ten vaistuka ( dufastono pakaitala, kuris kiek svarsenis) ar augsim savo  jegom:) Visa diena skraidau ant debesu, nors ir naktis buvo bemiege.

Dar karta didziausi ir uztikrinti sveikinimai clap.gif aukit stiprekit ir pasirodykit nestukiu skyrelyje drinks_cheers.gif O visos kitos-prasau pavyzdi imat pioneer.gif
Atsakyti

IMU!!!

QUOTE(REVO @ 2011 09 07, 17:24)
Dar karta didziausi ir uztikrinti sveikinimai clap.gif aukit stiprekit ir pasirodykit nestukiu skyrelyje drinks_cheers.gif O visos kitos-prasau pavyzdi imat pioneer.gif

Imam ir pavyzdi. Klausome.
Atsakyti