Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Tino @ 2011 09 07, 12:43)
oi, kaip skauda pilvą... tik kažkur viršuj dešinėj. o kur Jums skauda, kai jaučiat O??? matyt, tie foliai krapštosi lauk smile.gif aš kai niekad O nejausdavau, tai net to nežinau  lotuliukas.gif
kaip čia datraukus iki darbo pabaigos  verysad.gif

As O jauciu desineje puseje kur apendicitas, tai tom dienom negaliu net paeiti, bunu susilenkus ir panasi i klaustuka biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 07, 12:28)
As O jauciu desineje puseje kur apendicitas, tai tom dienom negaliu net paeiti, bunu susilenkus ir panasi i klaustuka biggrin.gif

aha, tiksliai taip ir man, tik dar aukščiau skausmas kyla. vadinasi, čia O, dabar tuos tris folius reiks ištvert lotuliukas.gif
ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 07 rugsėjo 2011 - 11:51
Sveikos mergaites smile.gif ateinu as su netiketom ziniom, mane prisimins kovo- balandzio menesio mergaites smile.gif ivyko stebuklelis, pas mus buvo pertrauka, nes vyras turejo atsigauti po varikocele operacijos, nieko nesitikejom, tiesiog megavome gyvenimu, o vakar ka pamaciau smile.gif
user posted image
tad tikekite stebuklais smile.gif
o tom, kurios nezino manes, tai istorija trumpai, man policistines kiausides, vyrui oligospamija del varikoceles. dvi stimuliacijos, viena dviguba nes 5 foliai ir nieko. nutraukem, nes buvo cista, liepa vyrui buvo operacija vairkoceles, pagerem profertilim ir prasom smile.gif
po piet lekiu pas U smile.gif Hcg 630 smile.gif mums 2-3 sav.
Nneuleiskite jokiu budu ranku, tikekite!!
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 12:50)
Sveikos mergaites smile.gif ateinu as su netiketom ziniom, mane prisimins kovo- balandzio menesio mergaites smile.gif ivyko stebuklelis, pas mus buvo pertrauka, nes vyras turejo atsigauti po varikocele operacijos, nieko nesitikejom, tiesiog megavome gyvenimu, o vakar ka pamaciau smile.gif
o tom, kurios nezino manes, tai istorija trumpai, man policistines kiausides, vyrui oligospamija del varikoceles. dvi stimuliacijos, viena dviguba nes 5 foliai ir nieko. nutraukem, nes buvo cista, liepa vyrui buvo operacija vairkoceles, pagerem profertilim ir prasom smile.gif

vaje, kaip faaaaina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
didžiausi sveikinimai drinks_cheers.gif
kad taip žinot, nuo ko priklauso ta sėkmė... kada kam ateina tas laikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 13:50)
Sveikos mergaites smile.gif

Oho kokie ryskus bigsmile.gif SVEIKINU!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikinam thumbup.gif thumbup.gif ale, kiek NT "prigaminus", niekaip savo akim nepatikėjai?
Atsakyti
Mergaites aciu smile.gif
laikykite kumstukus, kad tik viskas butu vietoje isikabine smile.gif
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 07, 13:25)
Sveikinam thumbup.gif  thumbup.gif ale, kiek NT "prigaminus", niekaip savo akim nepatikėjai?

is pradziu viena pasidariau is neturejimo ka veikti smile.gif esu ju parisiiuntus is ebay, po poros valandu kai ejau i wc prisminiau kad dariau ir paziurejau smile.gif tada patvirtinimui dar 3 iskartt padariau smile.gif kai pamaciau II nulekem su vyrui i vaistine easy cup i violos smile.gif tuomet dar viena vakare pries miega ir dar siandien ryte smile.gif) taip gera matyti II smile.gif blush2.gif
Atsakyti

[/quote]
sveikinimai, kokios geros žinios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Na pagaliau, pagaliau, pagaliau clap.gif clap.gif clap.gif atejo svente ir i musu namus!!! group.gif gal dabar jau prasides derlingas ruduo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif ateinu as su netiketom ziniom, mane prisimins kovo- balandzio menesio mergaites smile.gif ivyko stebuklelis

SVEIKINIMAI!!!!!!!!!
Jetaus kai fainiai wub.gif kad tik viskas dabar tvarkoj drinks_cheers.gif kada pas gydytoja? O prisitestavus testu tai jau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 09 07, 14:06)
SVEIKINIMAI!!!!!!!!!
Jetaus kai fainiai wub.gif kad tik viskas dabar tvarkoj drinks_cheers.gif kada pas gydytoja? O prisitestavus testu tai jau tikrai lotuliukas.gif

15 val pas U uzsirasiau, grizusi pranesiu kas ir kaip smile.gif
o jau buvau nusiteikusi grizti spalio menesi sia temuke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 14:08)
15 val pas U uzsirasiau, grizusi pranesiu kas ir kaip smile.gif
o jau buvau nusiteikusi grizti spalio menesi sia temuke  rolleyes.gif

na temuke teks vistiek pakeisti-keliausi pas nestuke.gif laukiam ziniu labai wub.gif
Atsakyti