Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 06, 14:38)
laukiam laukiam skaičiukų jurgitux1978  4u.gif

mergytės kas šiandien pas S keliauja vakare?  ax.gif

spinde kada IUI? į sąrašiuką?

Kitty3 kelintas tavo IUI?

As lyg ir esu jau sarasiuke. 08-30 darytas 1IUI
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 06, 12:37)
Man taip pat truko estrof. bet as pirkau, o man duphastono truks, gal anksciau darytis HCG? kada butu jau lygiai dvi sav po IUI...

Gal ir gera mintis, pasaugosi sveikatele nuo tos chemijos nors kiek g.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 06, 14:38)
laukiam laukiam skaičiukų jurgitux1978  4u.gif

mergytės kas šiandien pas S keliauja vakare?  ax.gif

spinde kada IUI? į sąrašiuką?

Kitty3 kelintas tavo IUI?

Mano IUI pirmas. Nors tik apie IVF galvojau, taciau gydytoja visgi nusprende pabandyti pora IUI. Teigiamo rezultato tikimybe isvis maza, bet pasiryzau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 06, 14:41)
galit mane merginos geltoninti  nieko gero HCG 0,100 verysad.gif  labai liūdna, na bet tikėkim kad kažkuri greitai pramuš tos ledus  ax.gif
kažkaip rimtai manau eiti prie IVF tik kažin ar darys, nes tik viena IUI atlikta. tai ka laukiu mmm ir vėl varau pas gyd tartis ka daryti ar verta IUI ar tiesiai prie IVF

Gaila 4u.gif Svarbiausia - aukstyn nosiuka ir toliau siekti savo tikslo rolleyes.gif Tikrai pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 06, 10:24)
o kas čia kalbėjo, kad šiame forume, kai nieko nesitiki, tai pavyksta  nestuke.gif  ???
ir kai daug prisisvaigsti, tai paskui būna labai skaudu pamatyti ateinančias mmm...
aš manau, kad geriau atvirkštinis variantas  mirksiukas.gif  užtat ir stabdau save svajonėse ir vizualizacijose.

Supranti, Tino, yra pas mus dvieju rusiu paranojikes:
1. kurios puola i asaras iskarto po IUI, zliumbdamos, kad niekas neprikibo, viskas povelniu, viskas blogai ir t.t. Cia jos save taip savotiskai ramina nesekmes atveju. Ant tiek tridalioja (jau pardon, mielosios biggrin.gif ), kad bando save ikalbeti, kad nepavyko ir nereikia nieko laukti, taciau ju viltis mirsta paskutine ir vis deltio, ta begaline tyli viltis padaro savo darba;
2. kurios tiesiog zino, kad joms pasiseks, kurios nuteikia save tik sekmei ir ant tiek ikalba motule gamta, kad tai nebelieka jokio pasirinkimo, tik tais uzveisti joms po zirniuka-du.

Vat, tokia musu gradacija.

QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 06, 11:10)
Šyrit pasidariau viola, rezultatai netokie kokiu noreciau, ji parode, kad as visdar viena  unsure.gif dabar noriu kuo greiciau pasidaryti dar du IUI ir žengti žingsni prie IVF.
nu gal tik vieno papildomo IUI reikes ir tiek...

QUOTE(indreT @ 2011 09 06, 11:39)
As tiesiog pastebejau, kad daugeliui merginu pamini ta daktare. Bet mmmm ateina.
Man asmeniskai geriau nekomentuotu apie padeties idealuma. ar buvo idealu po 14d pasimatytu labai aiskiai.

nezinau, man nesake nieko apie idealuma. "turiu prie ko prikibti, nepatinka tas skystis, nu bet ziuresim". ji man sake, kad is savo puses mes padareme viska kas imanoma, atlikome viska 100%, o jau kaip susikalbes kiausialaste su spermatozoidais - mes ju tarpusavio santykiu itakoti negalim. Suvesti - suvedem, o ten jau... gamta ir D.

galit mane merginos geltoninti  nieko gero HCG 0,100 verysad.gif  labai liūdna, na bet tikėkim kad kažkuri greitai pramuš tos ledus  ax.gif
kažkaip rimtai manau eiti prie IVF tik kažin ar darys, nes tik viena IUI atlikta. tai ka laukiu mmm ir vėl varau pas gyd tartis ka daryti ar verta IUI ar tiesiai prie IVF

4u.gif console.gif
o zinai ka? davar, nusipirk vyno skanaus ir vakare ne ND atlikite, o tiesiog pasimiegaukite vienas kitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 06, 18:03)
* Supranti, Tino, yra pas mus dvieju rusiu paranojikes:
1. kurios puola i asaras iskarto po IUI, zliumbdamos, kad niekas neprikibo, viskas povelniu, viskas blogai ir t.t. Cia jos save taip savotiskai ramina nesekmes atveju. Ant tiek tridalioja (jau pardon, mielosios  biggrin.gif  ), kad bando save ikalbeti, kad nepavyko ir nereikia nieko laukti, taciau ju viltis mirsta paskutine ir vis deltio, ta begaline tyli viltis padaro savo darba;
2. kurios tiesiog zino, kad joms pasiseks, kurios nuteikia save tik sekmei ir ant tiek ikalba motule gamta, kad tai nebelieka jokio pasirinkimo, tik tais uzveisti joms po zirniuka-du.

** o zinai ka? davar, nusipirk vyno skanaus ir vakare ne ND atlikite, o tiesiog pasimiegaukite vienas kitu  mirksiukas.gif

* drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai parasei thumbup.gif

** drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 06, 16:16)
Mergyt laikykis  4u.gif liudna si diena jums, bet reikia judet toliau tikslo link  mirksiukas.gif

Na ziurint kokios problemeles pas jus, bet manu, kad gyd siulys dar bandyt IUI, nes pastojimo procentas lb mazas su sia procedura tik 10-15 proc.

pas mane tai viskas gerai o pas vyrą turtas nekoks ir kiekio mažoka
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 06, 17:03)
4u.gif  console.gif
o zinai ka? davar, nusipirk vyno skanaus ir vakare ne ND atlikite, o tiesiog pasimiegaukite vienas kitu  mirksiukas.gif

žinokit jau vyno turiu ir vakare ikalsiu ir pradėsiu viska iš naujo
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 06, 17:40)
žinokit jau vyno turiu ir vakare ikalsiu ir pradėsiu viska iš naujo

1. nupirk vyrui
user posted image
2. Eik konsultuotis su vyru del tamoxifeno naudojimo.
3. Kai busite pas androloga, uzduokite klausima del Gonalio suleidimo. Gonalis dirbtinai uzveisia spermatozoidus, ju kiekio bus visiskai pakanka pastojimui. Vartosite 3 menesius kazkur, gal maziau. 3 men x 800 lt = 2400,- ltl. Tiesa, po pastojimo su spermiukais reikes atsisveikinti. Jie dings kaip ir atsirade.
4. 1 IUI su vaistais apie 1200,- lt. Atitinkamai du IUI 2400,-. jeigu leisti 3 menesius gonali ir daryti 1 IUi - iseina 3600,-, bet su sansais pastoti. Be gonalio (arba tamoxi) 2400,- ltl ir tik viltis mirsta paskutine.
kaip ideja?

As irgi siandien noriu raudono sauso vyno. Tai virtualiai vartosime kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 06 rugsėjo 2011 - 16:58
Drovute, musu kumstukai suspausti 4u.gif ramiu 2 savaiteliu ir kuo grazesnio rezultato smile.gif atejo laikas siuos namucius dziuginti !!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 09 06, 18:53)
Drovute, musu kumstukai suspausti  4u.gif  ramiu 2 savaiteliu ir kuo grazesnio rezultato  smile.gif  atejo laikas siuos namucius dziuginti !!!  ax.gif

Aciu J01 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 06, 17:51)
1. nupirk vyrui
user posted image
2. Eik konsultuotis su vyru del tamoxifeno naudojimo.
3. Kai busite pas androloga, uzduokite klausima del Gonalio suleidimo. Gonalis dirbtinai uzveisia spermatozoidus, ju kiekio bus visiskai pakanka pastojimui. Vartosite 3 menesius kazkur, gal maziau. 3 men x 800 lt = 2400,- ltl. Tiesa, po pastojimo su spermiukais reikes atsisveikinti. Jie dings kaip ir atsirade.
4. 1 IUI su vaistais apie 1200,- lt. Atitinkamai du IUI 2400,-. jeigu leisti 3 menesius gonali ir daryti 1 IUi - iseina 3600,-, bet su sansais pastoti. Be gonalio (arba tamoxi) 2400,- ltl ir tik viltis mirsta paskutine.
kaip ideja?

As irgi siandien noriu raudono sauso vyno. Tai virtualiai vartosime kartu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as rytoj einu pas gyd. ziureti, ko prisiauginau. Paskaiciau, po kiek tableciu mergaites Femara geria, tai kazkaip sunerimau, nes man liepe tik po viena tablete penkias dienas gerti. Isvis kazkaip su sitais vaistais jauciuosi labai neuztikrintai, o jei jie neprivercia augti didesnio kiekio foliu, tai kazin isvis kas cia gausis. Su trim foliais nepavyko, tai kazin kas dabar bus, jei tik koks vienas issistimuliuos g.gif O gal isvis rytoj suzinosiu, kad nei vieno folikulo nera, tai tada grausiu save, kad gal su bent vienu butu pavyke, zodziu bet kokiu atveju negerai bus lotuliukas.gif
Papildyta:
O Vilniuje dar kas nors darosi IUI? Nes atrodo, kad cia visos is Klaipedos na ir dar kelios is Kauno lotuliukas.gif
Papildyta:

Zinau, kaip sumautai dabar jautiesi, bet sita diena praeis ir tikiu, kad vel atsistojusi eisi i prieki 4u.gif

As irgi buvau labai rimtai nusprendus, kad 4IUI nebesidarysiu. Nes kiek paskaitau uzsienio tinklalapius, tai su pazengusiom endo stadijom IUI isvis laikomas nebeveiksmingu... Tai gasdina, bet is kitos puses, yra tiek mergaiciu, kurioms pavyko... Tuo paciu jauciu, kad psichologiskai labai sunku butu pereiti prie IVF (nezinau, kaip kitas, bet man labai sunku suvokti, kad kai jau pereisim prie IVF, tai jeigu ir jis nepasiteisins, toliau nebebus, kur eiti), bet gydytojas suviliojo naujais vaistais... Ziuresim, kaip bus, bet kolkas save nuteikineju, kad jeigu si karta nepavyks, ziema pradesim kelione link IVF (spalis ir lapkritis pas mus tokie bus, kad niekaip nei IUI, nei IVF nespetume pasidaryti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudde: 06 rugsėjo 2011 - 18:36
Ačiū už patarimus ir pasidalinimą patirtim 4u.gif Susileidau Ovitrelį rolleyes.gif Aha, neskauda smile.gif Tik bijojau kažką ne taip padaryti... Ir dabar dar galvoju ar viską teisingai padariau doh.gif (nepasitikėjimo savim pilnos kelnės verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 06, 18:34)
Tuo paciu jauciu, kad psichologiskai labai sunku butu pereiti prie IVF (nezinau, kaip kitas, bet man labai sunku suvokti, kad kai jau pereisim prie IVF, tai jeigu ir jis nepasiteisins, toliau nebebus, kur eiti).

100 proc. mano mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti