QUOTE(Tino @ 2011 09 06, 10:24)
o kas čia kalbėjo, kad šiame forume, kai nieko nesitiki, tai pavyksta
???
ir kai daug prisisvaigsti, tai paskui būna labai skaudu pamatyti ateinančias mmm...
aš manau, kad geriau atvirkštinis variantas
užtat ir stabdau save svajonėse ir vizualizacijose.
Supranti,
Tino, yra pas mus dvieju rusiu paranojikes:
1. kurios puola i asaras iskarto po IUI, zliumbdamos, kad niekas neprikibo, viskas povelniu, viskas blogai ir t.t. Cia jos save taip savotiskai ramina nesekmes atveju. Ant tiek tridalioja (jau pardon, mielosios
), kad bando save ikalbeti, kad nepavyko ir nereikia nieko laukti, taciau ju viltis mirsta paskutine ir vis deltio, ta begaline tyli viltis padaro savo darba;
2. kurios tiesiog
zino, kad joms pasiseks, kurios nuteikia save tik sekmei ir ant tiek ikalba motule gamta, kad tai nebelieka jokio pasirinkimo, tik tais uzveisti joms po zirniuka-du.
Vat, tokia musu gradacija.
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 06, 11:10)
Šyrit pasidariau viola, rezultatai netokie kokiu noreciau, ji parode, kad as visdar viena
dabar noriu kuo greiciau pasidaryti dar du IUI ir žengti žingsni prie IVF.
nu gal tik vieno papildomo IUI reikes ir tiek...
QUOTE(indreT @ 2011 09 06, 11:39)
As tiesiog pastebejau, kad daugeliui merginu pamini ta daktare. Bet mmmm ateina.
Man asmeniskai geriau nekomentuotu apie padeties idealuma. ar buvo idealu po 14d pasimatytu labai aiskiai.
nezinau, man nesake nieko apie idealuma. "turiu prie ko prikibti, nepatinka tas skystis, nu bet ziuresim". ji man sake, kad is savo puses mes padareme viska kas imanoma, atlikome viska 100%, o jau kaip susikalbes kiausialaste su spermatozoidais - mes ju tarpusavio santykiu itakoti negalim. Suvesti - suvedem, o ten jau... gamta ir D.
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 06, 14:41)
galit mane merginos geltoninti nieko gero HCG 0,100
labai liūdna, na bet tikėkim kad kažkuri greitai pramuš tos ledus
kažkaip rimtai manau eiti prie IVF tik kažin ar darys, nes tik viena IUI atlikta. tai ka laukiu mmm ir vėl varau pas gyd tartis ka daryti ar verta IUI ar tiesiai prie IVF
o zinai ka? davar, nusipirk vyno skanaus ir vakare ne ND atlikite, o tiesiog pasimiegaukite vienas kitu
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.