Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(indreT @ 2011 09 06, 11:18)
Daktare irgi minejo, kad viskas idealu? Kaip matau daugeliui sako.

g.gif hmm, o koks tikslas sakyti, kad viskas idealu? juk, pačios suprantat, kad ne nuo idealių sąlygų priklauso sėkmė... juk būna, kad natūraliai pastoja ir su 1mln/ml lakstančių... tik kad žinotume, nuo ko tai priklauso ! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 06, 12:36)
g.gif hmm, o koks tikslas sakyti, kad viskas idealu? juk, pačios suprantat, kad ne nuo idealių sąlygų priklauso sėkmė... juk būna, kad natūraliai pastoja ir su 1mln/ml lakstančių... tik kad žinotume, nuo ko tai priklauso !  g.gif

As tiesiog pastebejau, kad daugeliui merginu pamini ta daktare. Bet mmmm ateina.
Man asmeniskai geriau nekomentuotu apie padeties idealuma. ar buvo idealu po 14d pasimatytu labai aiskiai.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 06, 11:39)
As tiesiog pastebejau, kad daugeliui merginu pamini ta daktare. Bet mmmm ateina.
Man asmeniskai geriau nekomentuotu apie padeties idealuma. ar buvo idealu po 14d pasimatytu labai aiskiai.

Na man nesake kad idealu. Gydytoja pasake, kad jai netgi nepatinka, kad folis jau ovuliaves. Bet tiketis reikia (nors as netikiu verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 06, 11:39)

tai matyt sako, kad pagerintų laukimo nuotaiką smile.gif daugiau vilties suteiktų.
gerai, kad man kol kas nieko nesakė - aš irgi nenorėčiau tuščiai viltis. bet man ir nebus čia thumbup.gif , bet man tai nesutrukdys pasvajoti, nes jau seniai tą dariau - paskutiniu metu pesimistiškai gyvenau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(spinde @ 2011 09 06, 11:42)
Na man nesake kad idealu. Gydytoja pasake, kad jai netgi nepatinka, kad folis jau ovuliaves. Bet tiketis reikia (nors as netikiu  verysad.gif )

mano spėju irgi bus abu ovuliavę. nu ir kas? jie juk gali apsivaisinti per 24-36val. po O.
o kodėl netiki? jau nusibodo viskas? ar tiesiog per daug kažkada tikėjai?
Atsakyti

[/quote]

Per daug gerai jauciu savo organizma ir pagal mane ovuliacija buvo sekmadieni, o IUI buvo antradieni vakare. Rezultatas parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 06, 11:32)
Kitty3, kokius vaistukus po IUI paskyre S ?
As irgi pas ja dariaus, tai noriu palygint

Labas rytas. Manau vaistukai skiriami kiekvienai labai individualiai. Kadangi pas mane bedos ne su ovuliacija ir gleivine visad uzauga ideali (nors storio taip ir nepasako niekad biggrin.gif - tiesiog pati nesu klausus), man po IUI skyre Estrofemo ir Dupho po 1 tab/d. blush2.gif O ka skyre tau?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 06, 09:55)
* niu tai būsim likimo draugės: vienodai stimuliuotos, beveik kartu IUI  mirksiukas.gif
rezultatus kad ir išvažiuoju, bet tikiuosi, kad aš pajusiu, į kurią pusę linksta viskas.

** oi, merginos, man dar tik šiandien IUI, o aš jau įsisvaigau, jau mąstau ir elgiuosi, planuoju gyvenimą, kaip būdama  nestuke.gif  truputį persisvajojau... ne prieš gerą čia  blush2.gif

* Busim mirksiukas.gif
** Galvok tik teigiamai ir tikrai tapsi nestuke.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 06, 10:08)
na merginos nuleidau kraujuką  atsakymas bus 14 val, kai laukiu tai ne tas žodis,  nes tas dvi savaites belaukdama tiek prisinervinau doh.gif
merginos o kokie jau skaičiukai parodo kad yra  nestuke.gif, pirma karta darau tai viskas man nauja ir nežinoma  blush2.gif

Oj laukiu graziu skaiciuku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 06, 12:46)
mano spėju irgi bus abu ovuliavę. nu ir kas? jie juk gali apsivaisinti per 24-36val. po O.

As per savo IUI buvau ISITIKINUS kad ovuliavo. Viska ten jauciau. Tik ipuolus pas daktare i kabineta pareiskiau kad man jau ovuliavo. Ji tik ramei paziurejo i mane. Ir sako: "tuoj viska paziuresim". Ir aisku nebuvo ovuliave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 06, 11:58)
Labas rytas. Manau vaistukai skiriami kiekvienai labai individualiai. Kadangi pas mane bedos ne su ovuliacija ir gleivine visad uzauga ideali (nors storio taip ir nepasako niekad  biggrin.gif - tiesiog pati nesu klausus), man po IUI skyre Estrofemo ir Dupho po 1 tab/d.  blush2.gif O ka skyre tau?

nors ir nemanęs klausi aš irgi pasisakysiu man irgi gyd S po IUI skyrė estrofemo po 1 tab ir po 2 dupho
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 06, 12:03)
As per savo IUI buvau ISITIKINUS kad ovuliavo. Viska ten jauciau. Tik ipuolus pas daktare i kabineta pareiskiau kad man jau ovuliavo. Ji tik ramei paziurejo i mane. Ir sako: "tuoj viska paziuresim". Ir aisku nebuvo ovuliave biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras čia smile.gif vat, kaip apgauna pojūčiai biggrin.gif
aš tai tokių dalykų nejaučiu arba nekreipiu dėmesio į skausmus pilve, tai nedarau tokių išvadų, bet čia turėtų spindę įkvėpti tikėjimui ir laukimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 06 rugsėjo 2011 - 11:13
QUOTE(Tino @ 2011 09 06, 12:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geras čia smile.gif vat, kaip apgauna pokjūčiai  biggrin.gif
aš tai tokių dalykų nejaučiu arba nekreipiu dėmesio į skausmus pilve, tai nedarau tokių išvadų, bet čia turėtų spindę įkvėpti tikėjimui ir laukimui  mirksiukas.gif

O as jauciau O is vakaro pries IUI - bet stengiausi galvoti, kad gal cia ne tai, ir visgi 3 jau buvo ovuliave, o vienas likes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 06, 11:18)
sad.gif Mane jau gazdinat. Na tikekimes gal dar anksti buvo.
Gal nesunku pakartot kokios bedos pas jumi?
Manau nebeatkapstysiu forume. Jei jau klausiau primirsau sad.gif
Daktare irgi minejo, kad viskas idealu? Kaip matau daugeliui sako.

Trečiadieni bus lygiai dvi savaites po IUI neturetu but per anksti testui, o penktad. reiktru daryt HCG jei nesdulauksiu tu nelabuju ax.gif

Pas mane problemos su kiausintakiai,abudu yra pataisyti taciau vienas yra isverstas tai neaisku ar jis dar yra funkcionalus, nors S sake yra maciusi ir blogesniu situaciju ir merginos pastoja. Žinoma kaip visada ir pries IUI ir per IUI sako kad viskas lb grazu ir gerai tik kad tu graziu rezultatu nera unsure.gif
Atsakyti