Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(maika @ 2011 09 06, 08:30)
Taip, Ovitrelle  blush2.gif  O į koją negalima? Pačiupinėjau pilvą, koją, tai kažkaip nuo kojos lengviau tas sluoksnis atsikelia blink.gif

geriau gal neeksperementuok, leisk i pilva mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Varysiu į pilvą
O čia šiaip sudėtingas, skausmingas reikalas? na... kokie būtų pastebėjimai iš praktinės pusės...
Kad su manim bile ką daro tai jau pripratau biggrin.gif bet pačiai sau.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 06, 10:39)
Ačiū už patarimus  4u.gif Varysiu į pilvą
O čia šiaip sudėtingas, skausmingas reikalas? na... kokie būtų pastebėjimai iš praktinės pusės...
Kad su manim bile ką daro tai jau pripratau  biggrin.gif  bet pačiai sau....  blink.gif

As vyro prasau, kad suleistu. Kazkada pati leidaus tai gal 15min vis ruosiaus best biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 06, 08:39)
Kad su manim bile ką daro tai jau pripratau  biggrin.gif  bet pačiai sau....  blink.gif

Man neskaudejo, kai leidau ovitreli, suimk biskuti riebaliuko ir besk, pagalvok del ko tai darai mirksiukas.gif ax.gif nuo bambos du pirstai, kad butu, nesvarbu i kokia puse ax.gif
Atsakyti

Arba: HCG Normos
[/quote]
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 06, 10:39)

as tai jau pripratau biggrin.gif man visai neskauda, adatyte tokia plona, kad nieko nejauciu kai duriu, svarbiausia itrinti ta vieta gerai
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 06, 09:39)

man vakar VK suleido, tai nepajutau nieko, tik akys matė ax.gif
norėjau pasižiūrėti, ar gerai leidžiamės, bet ateity manau be problemų jau susileisiu ir pati.

merginos, o jei po ovitrelio suleidimo iki IUi praeina 30 valandų, tai ne per daug??? blink.gif bijau, kad jie pas mane šiandien bus abudu plyšę...
diskutavot lygtai apie tai, bet aš per darbus nebeturiu laiko ieškot, o galva sukasi nuo tokios minties - plyzzz, atsakykit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 06, 09:24)
mintys materializuojasi - todel kabai gerai, tai ir planuok sau smile.gif

o kas čia kalbėjo, kad šiame forume, kai nieko nesitiki, tai pavyksta nestuke.gif ???
ir kai daug prisisvaigsti, tai paskui būna labai skaudu pamatyti ateinančias mmm...
aš manau, kad geriau atvirkštinis variantas mirksiukas.gif užtat ir stabdau save svajonėse ir vizualizacijose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 06 rugsėjo 2011 - 09:30
QUOTE(Tino @ 2011 09 06, 09:24)
man vakar VK suleido, tai nepajutau nieko, tik akys matė  ax.gif
norėjau pasižiūrėti, ar gerai leidžiamės, bet ateity manau be problemų jau susileisiu ir pati.

merginos, o jei po ovitrelio suleidimo iki IUi praeina 30 valandų, tai ne per daug???  blink.gif  bijau, kad jie pas mane šiandien bus abudu plyšę...
diskutavot lygtai apie tai, bet aš per darbus nebeturiu laiko ieškot, o galva sukasi nuo tokios minties - plyzzz, atsakykit smile.gif
Papildyta:
o kas čia kalbėjo, kad šiame forume, kai nieko nesitiki, tai pavyksta  nestuke.gif  ???
ir kai daug prisisvaigsti, tai paskui būna labai skaudu pamatyti ateinančias mmm...
aš manau, kad geriau atvirkštinis variantas  mirksiukas.gif  užtat ir stabdau save svajonėse ir vizualizacijose.

siaip kiek zinau, tai po ovitrelio turi praeit 36 val. todel manau tikrai nebus per daug, bet taip pat neimanoma tiksliai zinoti kada sprogs foliai, cia jau organizmas sprendzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Naujokems linkiu kuo didziausios sekmes, taip pat jos pridedu ir visoms kitoms laukiancios II sito vaizdelio smile.gif

Šyrit pasidariau viola, rezultatai netokie kokiu noreciau, ji parode, kad as visdar viena unsure.gif dabar noriu kuo greiciau pasidaryti dar du IUI ir žengti žingsni prie IVF.

Jurgitux1978 Laikom už tave špygas ax.gif ir laukiam naujienu ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 06 rugsėjo 2011 - 10:13
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 06, 11:10)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif
Naujokems linkiu kuo didziausios sekmes, taip pat jos pridedu ir visoms kitoms laukiancios II sito vaizdelio  smile.gif 

Šyrit pasidariau viola, rezultatai netokie kokiu noreciau, ji parode, kad as visdar viena  unsure.gif dabar noriu kuo greiciau pasidaryti dar du IUI ir žengti žingsni prie IVF.

imk 4u.gif ir neliūdėk labai - ateis dar laikas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 06, 12:10)
Šyrit pasidariau viola, rezultatai netokie kokiu noreciau, ji parode, kad as visdar viena  unsure.gif dabar noriu kuo greiciau pasidaryti dar du IUI ir žengti žingsni prie IVF.

sad.gif Mane jau gazdinat. Na tikekimes gal dar anksti buvo.
Gal nesunku pakartot kokios bedos pas jumi?
Manau nebeatkapstysiu forume. Jei jau klausiau primirsau sad.gif
Daktare irgi minejo, kad viskas idealu? Kaip matau daugeliui sako.
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 04, 21:48)
Darem Klp pas S . Praejo dar tik 5 dieneles  ax.gif

Kitty3, kokius vaistukus po IUI paskyre S ?
As irgi pas ja dariaus, tai noriu palygint
Atsakyti