Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Puk @ 2011 09 05, 21:08)
O kiek jie kainuoja g.gif

o man reikėjo 15 Femara tablečių, tai 155lt. nors kai perskaičiau informacinį lapelį, tai truputį man jos gerklėj sukilo verysad.gif , pirmas dienas papykino nuo jų, bet matyt čia psichologija suveikė ax.gif nu bet ką darysi.
man nuo jų du foliai užaugo, nors sako, kad retai taip būna. nesu aš tuo sužavėta irgi, bet teks susitaikyti.
gonalis priklausomai nuo doziu, bet jau kažkur 500-900lt kainuoja ...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 06, 00:18)
o man reikėjo 15 Femara tablečių, tai 155lt. nors kai perskaičiau informacinį lapelį, tai truputį man jos gerklėj sukilo  verysad.gif , pirmas dienas papykino nuo jų, bet matyt čia psichologija suveikė  ax.gif  nu bet ką darysi.
man nuo jų du foliai užaugo, nors sako, kad retai taip būna. nesu aš tuo sužavėta irgi, bet teks susitaikyti.
gonalis priklausomai nuo doziu, bet jau kažkur 500-900lt kainuoja ...

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif o Dieve, as ju ipirkt negaleciau blink.gif blink.gif blink.gif
O tave tikrai psichologiskai pykint pradejo, man taip ir buna blush2.gif ir labai daznai blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 05, 21:13)
*Jooo, jau trys metai praėjo.... vis dar laukiu ax.gif  nors pirmo laukėme keturis metus

**Na vis pigiau negu gonalis rolleyes.gif O 6is vaistas kaip suprantu neblogas, bet lyg nuo jo nedaug folių auga g.gif

Kol prisiruosi tikrai pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Maidenana,2011 09 05, 17:23]
Na, kas pas mus sekantis NT gadinimui po IndresT?
Papildyta:

Mano IUI buvo 30 d, tai NT bandysiu gadinti gal po 5 dienu, nors galbut galeciau bandyti ir anksciau unsure.gif Tik turbut prisijungiu prie tu, kurios savo IUI nuraso, nes man uzaugo 4 foliai, o IUI metu buvo likes tik 1 ant ribos... Tai bus matyt. Bet rezultato tikrai nesitikiu schmoll.gif Ir viena sona vel pradejo dilgcioti siandien be perstojo unsure.gif Uchhhh....
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 09 05, 23:17)
Kaip malonu save matyti srasiukyje thumbup.gif  dabar visos kurios dar ne geltonos ir tos kurios tik bus po musu negeltonos visos bus su II, kitaip buti negali, juk ruduo, derliaus metas 4u.gif

Sekmes naujai startavusioms merginoms ir teigiamu rezultatu laukiancioms - jie tikrai turi buti tokie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 05, 20:47)
As ir Femara stimuliavausi, ir dabar tik kisu estofema ir nuo ryt dar dufa gersiu blush2.gif o man siandien 12c.d.

niu tai būsim likimo draugės: vienodai stimuliuotos, beveik kartu IUI mirksiukas.gif
rezultatus kad ir išvažiuoju, bet tikiuosi, kad aš pajusiu, į kurią pusę linksta viskas.

oi, merginos, man dar tik šiandien IUI, o aš jau įsisvaigau, jau mąstau ir elgiuosi, planuoju gyvenimą, kaip būdama nestuke.gif truputį persisvajojau... ne prieš gerą čia blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės... į kur jūs vaistus susileidinėjat? Į pilvą? Į koją? unsure.gif
Atsakyti
na merginos nuleidau kraujuką atsakymas bus 14 val, kai laukiu tai ne tas žodis, nes tas dvi savaites belaukdama tiek prisinervinau doh.gif
merginos o kokie jau skaičiukai parodo kad yra nestuke.gif, pirma karta darau tai viskas man nauja ir nežinoma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 05, 23:58)
Kol prisiruosi tikrai pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
Sekmes naujai startavusioms merginoms ir teigiamu rezultatu laukiancioms - jie tikrai turi buti tokie  thumbup.gif

tiesiog privalo buti gerai...

QUOTE(Tino @ 2011 09 06, 08:55)
oi, merginos, man dar tik šiandien IUI, o aš jau įsisvaigau, jau mąstau ir elgiuosi, planuoju gyvenimą, kaip būdama  nestuke.gif  truputį persisvajojau... ne prieš gerą čia  blush2.gif
mintys materializuojasi - todel kabai gerai, tai ir planuok sau smile.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 06, 09:08)
na merginos nuleidau kraujuką  atsakymas bus 14 val, kai laukiu tai ne tas žodis,  nes tas dvi savaites belaukdama tiek prisinervinau doh.gif
merginos o kokie jau skaičiukai parodo kad yra  nestuke.gif, pirma karta darau tai viskas man nauja ir nežinoma  blush2.gif

user posted image

Arba: HCG Normos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 06 rugsėjo 2011 - 08:24
QUOTE(maika @ 2011 09 06, 08:07)
Mergaitės... į kur jūs vaistus susileidinėjat? Į pilvą? Į koją?  unsure.gif

o kokius vaistukus? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 09 05, 22:22)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif o Dieve, as ju ipirkt negaleciau blink.gif  blink.gif  blink.gif
O tave tikrai psichologiskai pykint pradejo, man taip ir buna blush2.gif ir labai daznai blush2.gif  blush2.gif

Drovute, o kaip tave stimuliuoja? ne gonaliu? smile.gif Kaip tavo iui? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 09 06, 09:25)
o kokius vaistukus? ax.gif
Papildyta:

Drovute, o kaip tave stimuliuoja? ne gonaliu? smile.gif Kaip tavo iui? wub.gif

Ovitrelle, manau. I pilva reikia.
Atsakyti
Taip, Ovitrelle blush2.gif O į koją negalima? Pačiupinėjau pilvą, koją, tai kažkaip nuo kojos lengviau tas sluoksnis atsikelia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 06 rugsėjo 2011 - 08:30
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 06, 08:26)
Ovitrelle, manau. I pilva reikia.

Ovitrel ir gonal i pilva, o preginyl i uzpakali blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 06, 09:30)
Taip, Ovitrell  blush2.gif  O į koją negalima? Pačiupinėjau pilvą, koją, tai kažkaip nuo kojos lengviau tas sluoksnis atsikelia blink.gif

elkis pagal instrukcija. ten aisku, parasyta, kad galima i koja, bet i pilva veiksmingiau.
Atsakyti