Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 20:37)
o kuomi stimuliavaisi? clostilbergyt`u? tai salimais estrofema reikejo gerti ar dar ka nors gleivine koreguojancio...  g.gif
o kada kelione ir kada grisi?

kelionė bus lygiai po 14 dienų, 5 dienoms išvyksiu paturistaut. tad mm arba II pamatysiu ten smile.gif
ne, aš stimuliavausi Femara vaistais. dabar estreofemą geriu ir kišu iki ryt. mat, man dabar 10 CD tik. matyt, per didelę dozę vaistų gavau, kad foliai taip greit užaugo, o gleivinė auga pagal savo grafiką smile.gif
Closto aš jau atsižegnojau, o gonalis brangus baisiai, tai pasirinkau kol kas tarpinį variantą.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 05, 21:43)
kelionė bus lygiai po 14 dienų, 5 dienoms išvyksiu paturistaut. tad mm arba II pamatysiu ten smile.gif
ne, aš stimuliavausi Femara vaistais. dabar estreofemą geriu ir kišu iki ryt. mat, man dabar 10 CD tik. matyt, per didelę dozę vaistų gavau, kad foliai  taip greit užaugo, o gleivinė auga pagal savo grafiką smile.gif
Closto aš jau atsižegnojau, o gonalis brangus baisiai, tai pasirinkau kol kas tarpinį variantą.

As ir Femara stimuliavausi, ir dabar tik kisu estofema ir nuo ryt dar dufa gersiu blush2.gif o man siandien 12c.d.
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 04, 22:58)
Ir pvyko naturaliai? bigsmile.gif

AHA bigsmile.gif Todėl ir dabar tempiu gumą su IUI, vis dar noriu natur pagaut blush2.gif

Labas vakaras, merginos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 09 05, 20:47)
As ir Femara stimuliavausi,

O kiek jie kainuoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 05, 16:05)
tikslus, nevynioja į vatą, viską sako kaip yra. bet ir savo nuomonės per daug neperša, išaiškina viską, o jau toliau kaip sakant mano teisė rinktis. man tinka. mirksiukas.gif

Pasako tikrai ne viską, daug nutyli....jei klausi, paaiškina, o pasirinkimo laisvę tai tikrai didelę duoda... jei nori galima ir natur cikle, jei nori, galima ir didelėmis dozėmis farširuotis. ( darė tris nesėkmingas IUI ir lankiausi nestuke.gif metu). Dabar pasirinkau S, nes man reikia tikslumo, kad daryti tik šitaip ir ne kitaip, o ne kaip nori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 05, 22:08)
* AHA  bigsmile.gif  Todėl ir dabar tempiu gumą su IUI, vis dar noriu natur pagaut blush2.gif

Labas vakaras, merginos 4u.gif
Papildyta:
** O kiek jie kainuoja g.gif

* Tai gal ir vel pavyks tik reik laiko mirksiukas.gif

** 10 tableciu 112 lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 05, 21:11)
* Tai gal ir vel pavyks tik reik laiko mirksiukas.gif

** 10 tableciu 112 lt. doh.gif

*Jooo, jau trys metai praėjo.... vis dar laukiu ax.gif nors pirmo laukėme keturis metus

**Na vis pigiau negu gonalis rolleyes.gif O 6is vaistas kaip suprantu neblogas, bet lyg nuo jo nedaug folių auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 05, 16:52)
IndreT, ar tu turi kokių naujienų? Kaip suprantu, mmm dar neparėjo?
bandei kraują priduot jau?

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 18:23)
Na, kas pas mus sekantis NT gadinimui po IndresT?

Man jau 3cd smile.gif Kaip ir tikejausi atejo. 10 testu sugadinau smile.gif
Ryt su hormonu tyrimais einu pas gine. Ir PRADESIM gaudyti dvynukus biggrin.gif smile.gif
As jau dabar stresuoju, kad nepavyks. Bijau tu dvieju shizoidiniu savaiciu. Ech. Pasidarysiu darbu plana, kad tik nebutu laisvos minutes galvojimams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 05, 22:13)
*Jooo, jau trys metai praėjo.... vis dar laukiu ax.gif  nors pirmo laukėme keturis metus

**Na vis pigiau negu gonalis rolleyes.gif O 6is vaistas kaip suprantu neblogas, bet lyg nuo jo nedaug folių auga g.gif

* turesi dar leliuka, tik luktel, o kokios pas jus bedos? as cia naujoke, tai neviska dar zinau ax.gif

** O kiek gonolis kainuoja?, nuo femaros man tik vienu daugiau ir uzaugo wub.gif , tai du turejau folis, pries tai IUI dariau natur cikle kur po viena foli buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 05, 20:24)
Man jau 3cd smile.gif Kaip ir tikejausi atejo. 10 testu sugadinau smile.gif
Ryt su hormonu tyrimais einu pas gine. Ir PRADESIM  gaudyti dvynukus biggrin.gif smile.gif
As jau dabar stresuoju, kad nepavyks. Bijau tu dvieju shizoidiniu savaiciu. Ech. Pasidarysiu darbu plana, kad tik nebutu laisvos minutes galvojimams biggrin.gif

aaa, nu aišku verysad.gif kažkaip neužfiksavau, kad mmm atėjo pas tave... o dėl tų dviejų savaičių taip ir reikia - iki kaklo darbais užsiverst, kad nebūtų laiko ištisai visokius pojūčius mistinius gaudyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 05, 22:28)
aaa, nu aišku  verysad.gif kažkaip neužfiksavau, kad mmm atėjo pas tave... o dėl tų dviejų savaičių taip ir reikia - iki kaklo darbais užsiverst, kad nebūtų laiko ištisai visokius pojūčius mistinius gaudyt  mirksiukas.gif

Nebuvau paminejus apie mmm atejima. Tylei susikaupus laukiui starto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 05, 20:47)
As ir Femara stimuliavausi, ir dabar tik kisu estofema ir nuo ryt dar dufa gersiu blush2.gif o man siandien 12c.d.

Tai kuo mes neprisiduodam biggrin.gif rasau I sarasa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 05 rugsėjo 2011 - 21:53
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 05, 23:43)
Pala, tau dar nedare IUI o jau dupfa gersi? CIA Taipei daktare sake? Drip dupfas gali nuslapinti ovusliacija , Jo reikia Gerti po IUI

Jau dariau IUI vakar t.y. 09.04 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 05, 23:43)
Tai kuo mes neprisiduodam  biggrin.gif rasau I sarasa  4u.gif

Kaip malonu save matyti srasiukyje thumbup.gif dabar visos kurios dar ne geltonos ir tos kurios tik bus po musu negeltonos visos bus su II, kitaip buti negali, juk ruduo, derliaus metas 4u.gif
Atsakyti