Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Pas IVF skyrelio merginas derlius prasidejo smile.gif Tai ir mums greitai prasides!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 17:51)
Pas IVF skyrelio merginas derlius prasidejo smile.gif Tai ir mums greitai prasides!

man vienoj kiaušidėj du foliai 23 ir 20mm užaugo. ryt IUI. rezultatai po 2 savaičių. gal į tą traukinį pataikysiu ir aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 05, 18:31)
man vienoj kiaušidėj du foliai 23 ir 20mm užaugo. ryt IUI. rezultatai po 2 savaičių. gal į tą traukinį pataikysiu ir aš  blush2.gif

Tai laikome kumscius smile.gif Rytoj prasome ataskaita kiek turto, kas sprogo ir kaip viskas praejo.

Boruziukai, kaip jautiesi?
Atsakyti
viskas gerai tik (.)(.) jautrus ir ant silkes traukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 05, 18:54)
viskas gerai tik (.)(.) jautrus ir ant silkes traukia  biggrin.gif

bigsmile.gif mirksiukas.gif 5DPI?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 05, 17:31)
man vienoj kiaušidėj du foliai 23 ir 20mm užaugo. ryt IUI. rezultatai po 2 savaičių. gal į tą traukinį pataikysiu ir aš  blush2.gif

thumbup.gif gal pralauši tu ledus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 05, 19:17)
thumbup.gif gal pralauši tu ledus biggrin.gif

Boruziukas pirmesne. O pries ja IndreT, jurgitux1978... tad - laukiame derliaus.
Atsakyti
kokios jus optimistes smile.gif tai gerai, nes as jau nesitikiu nieko, geriu dupha, tai tik krutine jautri labai, o daugiau visai jokiu pojuciu nejauciu.anais kartais visko buvo, o sikart - nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 18:51)

Jau pats laikas butu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Tino @ 2011 09 05, 19:31)

Laikysim kumstukus 4u.gif

Man vakar, 09.04, buvo IUI jau 3-ia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 18:49)
Tai laikome kumscius smile.gif Rytoj prasome ataskaita kiek turto, kas sprogo ir kaip viskas praejo.

aha. bus ir ataskaita ax.gif ale dabar gleivinę auginu, nes ji tik 6mm... verysad.gif
ir labai gaila, kad rezultatų aš negalėsiu Jums pranešti, nes tuo metu išvažiuosiu į kelionę - tik tiek, ką jaučiu dieną prieš mmm.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 05, 19:43)
kokios jus optimistes  smile.gif  tai gerai, nes as jau nesitikiu nieko, geriu dupha, tai tik krutine jautri labai, o daugiau visai jokiu pojuciu nejauciu.anais kartais visko buvo, o sikart - nieko  unsure.gif

tai gerai, kad jokiu pojuciu biggrin.gif na - cia musu taisykle tokia, kas be pojuciu, tas pataike biggrin.gif
Na, o kelinta pas tave DPI?

QUOTE(Drovute @ 2011 09 05, 19:46)
Man vakar, 09.04,  buvo IUI jau 3-ia blush2.gif
derliaus! derliaus! derliaus!
pavyks, pamatysi.

QUOTE(Tino @ 2011 09 05, 20:00)
aha. bus ir ataskaita  ax.gif  ale dabar gleivinę auginu, nes ji tik 6mm... verysad.gif
ir labai gaila, kad rezultatų aš negalėsiu Jums pranešti, nes tuo metu išvažiuosiu į kelionę - tik tiek, ką jaučiu dieną prieš mmm.

o kuomi stimuliavaisi? clostilbergyt`u? tai salimais estrofema reikejo gerti ar dar ka nors gleivine koreguojancio... g.gif
o kada kelione ir kada grisi?
Papildyta:
Tiesa, pasidomejau dupho "mmm uzlaikymu". Gydytoja neigia si jo efekta. Sako, kad tikrai ne nuo jo, bet gal nuo kitu kokiu vaistu.
Atsakyti
Laikau kumscius uz visas mergaites, man atrodo, kad rugsejis butinai atnes geru naujienu ax.gif
Atsakyti