Pas IVF skyrelio merginas derlius prasidejo Tai ir mums greitai prasides!
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 17:51)
man vienoj kiaušidėj du foliai 23 ir 20mm užaugo. ryt IUI. rezultatai po 2 savaičių. gal į tą traukinį pataikysiu ir aš
QUOTE(Tino @ 2011 09 05, 18:31)
man vienoj kiaušidėj du foliai 23 ir 20mm užaugo. ryt IUI. rezultatai po 2 savaičių. gal į tą traukinį pataikysiu ir aš
Tai laikome kumscius Rytoj prasome ataskaita kiek turto, kas sprogo ir kaip viskas praejo.
Boruziukai, kaip jautiesi?
viskas gerai tik (.)(.) jautrus ir ant silkes traukia
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 05, 18:54)
viskas gerai tik (.)(.) jautrus ir ant silkes traukia
5DPI?
QUOTE(Tino @ 2011 09 05, 17:31)
gal pralauši tu ledus
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 05, 19:17)
gal pralauši tu ledus
Boruziukas pirmesne. O pries ja IndreT, jurgitux1978... tad - laukiame derliaus.
kokios jus optimistes tai gerai, nes as jau nesitikiu nieko, geriu dupha, tai tik krutine jautri labai, o daugiau visai jokiu pojuciu nejauciu.anais kartais visko buvo, o sikart - nieko
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 18:51)
Jau pats laikas butu
QUOTE(Tino @ 2011 09 05, 19:31)
Laikysim kumstukus
Man vakar, 09.04, buvo IUI jau 3-ia
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 18:49)
Tai laikome kumscius Rytoj prasome ataskaita kiek turto, kas sprogo ir kaip viskas praejo.
aha. bus ir ataskaita ale dabar gleivinę auginu, nes ji tik 6mm...
ir labai gaila, kad rezultatų aš negalėsiu Jums pranešti, nes tuo metu išvažiuosiu į kelionę - tik tiek, ką jaučiu dieną prieš mmm.
QUOTE(spinsa @ 2011 09 05, 19:43)
kokios jus optimistes tai gerai, nes as jau nesitikiu nieko, geriu dupha, tai tik krutine jautri labai, o daugiau visai jokiu pojuciu nejauciu.anais kartais visko buvo, o sikart - nieko
tai gerai, kad jokiu pojuciu na - cia musu taisykle tokia, kas be pojuciu, tas pataike
Na, o kelinta pas tave DPI?
QUOTE(Drovute @ 2011 09 05, 19:46)
Man vakar, 09.04, buvo IUI jau 3-ia
derliaus! derliaus! derliaus!pavyks, pamatysi.
QUOTE(Tino @ 2011 09 05, 20:00)
aha. bus ir ataskaita ale dabar gleivinę auginu, nes ji tik 6mm...
ir labai gaila, kad rezultatų aš negalėsiu Jums pranešti, nes tuo metu išvažiuosiu į kelionę - tik tiek, ką jaučiu dieną prieš mmm.
o kuomi stimuliavaisi? clostilbergyt`u? tai salimais estrofema reikejo gerti ar dar ka nors gleivine koreguojancio...
o kada kelione ir kada grisi?
Papildyta:
Tiesa, pasidomejau dupho "mmm uzlaikymu". Gydytoja neigia si jo efekta. Sako, kad tikrai ne nuo jo, bet gal nuo kitu kokiu vaistu.
Laikau kumscius uz visas mergaites, man atrodo, kad rugsejis butinai atnes geru naujienu