Sveikos,
Atsiprasau kad as ne i tema, bet gal kazkam pravers, tiesiog mums jau pavyko
Dovonaju 5 ovuliacijos testukus;
Dovanoju 10 tab Dexamethoson 0,5 mg - galiojimas iki 2015.02
Dovanoju 6 tabletes Thybon - galiojimas iki 2012.07
Dovanoju 3 tab Clostilbegyt - galiojimas iki 2015.02
Agnucaston 4 mg N30 - galiojimas 2012.11 - kaina 15 Lt.
Pregnyl 1 ml 5000 TV - viena ampule kartu su tirpikliu - kaina kaina 8 lt.
Duphaston 10 mg - 12 tableciu - galiojimas iki 2015.09 - kaina 18 Lt.
Veiksmas vyksta kaune. Mielai perleisciau su virusiukiu Rasykit i AZ
Svekio
Vilnietes. Darotes tyrimus Aids centre? Kauno g. / vytenio g. Dabar berods persikele? Persivadino? Kur? Kaip greitai atsakymai buna?
Aciuuuuu
Visad dariausi ten. Kai supratau kad ten pygiausia Tik dabar nebesuprantu kur jie randas. Ar tai Aids centras ar Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija
Vilnietes. Darotes tyrimus Aids centre? Kauno g. / vytenio g. Dabar berods persikele? Persivadino? Kur? Kaip greitai atsakymai buna?
Aciuuuuu
Visad dariausi ten. Kai supratau kad ten pygiausia Tik dabar nebesuprantu kur jie randas. Ar tai Aids centras ar Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 04, 21:19)
o kada tau dare IUI ir kur
man darė jolsanoj gys S, rugpjūčio 22d
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 04, 21:19)
o kada tau dare IUI ir kur
Darem Klp pas S . Praejo dar tik 5 dieneles
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 04, 21:25)
man darė jolsanoj gys S, rugpjūčio 22d
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 04, 21:48)
Ir aš pas S rugpjucio 24
jurgitux1978 koki testuka darei?
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 04, 23:00)
is as pas S
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 04, 22:15)
is as pas S
Oho kiek musu cia daug pas ja... Na dabar laukiam rezultatu
Sveikutės,mergytės Aš taip pat pas S
Galvoju apie dar vieną IUI, būtų antra... bet kaip nenoriu tų dviejų savaičių laukimo tik vien dėl to ir tempiau gumą nuo balandžio vis tikėjausi natur pagauti
Galvoju apie dar vieną IUI, būtų antra... bet kaip nenoriu tų dviejų savaičių laukimo tik vien dėl to ir tempiau gumą nuo balandžio vis tikėjausi natur pagauti
QUOTE(Puk @ 2011 09 04, 22:33)
Sveikutės,mergytės Aš taip pat pas S
Sveika Kaip supratau pirma buvo ? Ar po nepasisekusios dar viena darysit? Manau, kad visom tos 2 savaites yra be proto ilgos ir tik uzsiemimas kokia nors aktyvesne veikla leidzia laikui greiciau prabegti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 04, 22:41)
Sveika Kaip supratau pirma buvo ? Ar po nepasisekusios dar viena darysit? Manau, kad visom tos 2 savaites yra be proto ilgos ir tik uzsiemimas kokia nors aktyvesne veikla leidzia laikui greiciau prabegti
Ne, pirma buvo nepasisekusi
(Esu turėjusi tris IUI prieš pirmą ir visas nesėkmingas, bet pas kitą gin.)
QUOTE(Puk @ 2011 09 04, 22:45)
Ne, pirma buvo nepasisekusi
Ir pvyko naturaliai?