Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 03, 15:29)
sveikos mirksiukas.gif  noriu pasitart su labiau nusimanaciomis  ax.gif  as rugpjucio 23d 14 val gavau ovitrelio doze, tai vadinasi ryt jau butu galima daryti testuka  smile.gif
tik va neapsisprendziu ar daryti ji ar palaukti kol sueis dvi savaites po IUI  ax.gif  ir dar kokios firmos testuka patartumet pirkt? zinau kad testuka nusipirksiu tik kada darysiu priklausys nuo nuotaikos  biggrin.gif

As istikima Violai. Bet patarciau ji daryti tik tada, kai bus aisku, kad II smile.gif Nes jis brangus. Apie 20 lt.

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 03, 16:15)
man pasirode pora lasiuku kraujuko ant kelnaiciu o ant poperiuko kolkas svaru kazin ar tai galetu buti implantacija ar neperanksti siandien tik 3 DPI

manau, tai nuo IUI proceduros kraujukas. Kaip bebutu - chirurgine intervencija. Gal kokia gyslele truko..
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 03, 18:16)
ar čia gulinėt, ar čia normaliai judėt. tuomet pabūsiu ramiau, bet ant laukiamų rezultatų susiplanavau kelionę, tai teks daug vaikščioti keletą dienų. gal ištversiu, tuo labiau, kad nebus kada galvoti apie TAI.

man gydytoja sake gyvent normalu gyvenima,kaip gyvenau iki siol, tik aisku nereikia nesiot maisu...kilnot sunkiu daiktu ir pan....zodziu nebut vyru lotuliukas.gif
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 03, 18:17)
manau, tai nuo  IUI proceduros kraujukas. Kaip bebutu - chirurgine intervencija. Gal kokia gyslele truko..

IUI nera chirurgine intervencija smile.gif chirurgine intervencija buna tada kai tau pjauna pilveli arba dar kazka pjauna, cia tikrai ne chirurgine intervencija lotuliukas.gif cia tiesiog intervencija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 03, 18:41)
man gydytoja sake gyvent normalu gyvenima,kaip gyvenau iki siol, tik aisku nereikia nesiot maisu...kilnot sunkiu daiktu ir pan....zodziu nebut vyru lotuliukas.gif

IUI nera chirurgine intervencija smile.gif chirurgine intervencija buna tada kai tau pjauna pilveli arba dar kazka pjauna, cia tikrai ne chirurgine intervencija lotuliukas.gif cia tiesiog intervencija mirksiukas.gif

o man gydytoja sake elgtis su savimi kaip su kristoline vaza. Visaip kaip tingeti, lepintis ir nestresuoti.

Na ok, intervencija in vitro ar kaip ji ten vadinasi. Vistiek i tave kiso kazka. tik kad papildomai nepjove. ir, savaime aisku, kad galejo kazka uzgauti.
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 02, 22:38)
Sveikos merginos 4u.gif  as sendien po IUI turejau 2 folikulus stimulioutam cike vienas jau buvo plyses o kitas dar matesi... Kadangi cia mano pirmas IUI (staza 8 metai  ax.gif ) tai nezinau kaip po jo elgtis pagulet, pastovet ar tiesiog gyventi pagal iprasta rezima... o kaip su sportu g.gif  nezinau kazkaip su tais IUI statistika ne kokia bet vis tiek visos daromes... gal but todel kad viltis mirsta paskutine blush2.gif
Tai va nuvaziavau susimokejau pinigus uz GAL ir gryzau namo. Derlingo rudenelio visoms smile.gif

gyventi reikia iprastu ritmu, tik sportas geriausia tik kardio ir tai neintensyviai, nors man net per stimuliacija daktare uzdraude
Papildyta:

QUOTE(Butterflyinthestomach @ 2011 09 03, 00:07)

man 3 kastus po IUI mmm ateidavo 5-om dienom anksciau, tai gali buti taip

QUOTE(Tino @ 2011 09 03, 11:17)
ačiukas - labai aiškiai ir suprantamai parašei tai, kas labai aktualu ir reikalinga  thumbup.gif  o gydytojos to nepasako, tipo gyvenk normalų gyvenimą, kokį gyvenai. o mano normaliam gyvenime būna visokio kad ir paprasto, bet pajudėjimo, paplaukiojimo. o tiek prisiruošus ir pinigus sukišus nesinori padaryti ką ne taip iš nežinojimo, kad viskas nuplauktų.
LAABAI  reikalinga info. ačiū Tau  4u.gif

basejine gali -tik ne intensiviai, ne lenktiniauti
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 03, 19:08)
*o man gydytoja sake elgtis su savimi kaip su kristoline vaza. Visaip kaip tingeti, lepintis ir nestresuoti.

**Na ok, intervencija in vitro ar kaip ji ten vadinasi. Vistiek i tave kiso kazka. tik kad papildomai nepjove. ir, savaime aisku, kad galejo kazka uzgauti.

*matai kiekvienai skirtingai g.gif man tai sake kad ir natur kai pastoja merginos kartais ir nezinodamos pridaro tokiu fintu, kad ojojoj ir isnesioja doh.gif galbut zinodamos taip nesielgtu doh.gif nors as irgi stengiausi net dvarciu nevazinet, bet kievienai skirtingai...ir isvis kai kazkada dariausi IUI man nestuke.gif atsiradimas, pasirode kaip tikras stebuklas wub.gif tikrai, nes nezinai kas lemia tai...atrodo viskas idealu ir rezultato jokio...o vat n pavyzdziu zinau kur megaites aplaistydavo savo rezultatus asarom ir stebuklas ivykdavo. bigsmile.gif ir tai labai daug atveju atsimenu bigsmile.gif

**zinoma, kad uzgauna ax.gif juk kievienos kaklelis skirtingas, kitoms si procedura labai skausminga doh.gif nes kaklelis buna ne tiesus....tad nieko keisto tas kraujukas mirksiukas.gif

noriu mergaitems palinket stiprybes ir tikejimo...jis pats svarbiausias 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 04, 00:26)
gyventi reikia iprastu ritmu, tik sportas geriausia tik kardio ir tai neintensyviai, nors man net per stimuliacija daktare uzdraude

basejine gali -tik ne intensiviai, ne lenktiniauti

man irgi uzdraude.

o kodel baseine galima, o vonioje negalima guleti? Ar negalima karstoje vonioje guleti, o paprastoje galima? Ta prasme, kad neperkaisti.

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 04, 08:32)
*matai kiekvienai skirtingai g.gif man tai sake kad ir natur kai pastoja merginos kartais ir nezinodamos pridaro tokiu fintu, kad ojojoj ir isnesioja doh.gif galbut zinodamos taip nesielgtu doh.gif nors as irgi stengiausi net dvarciu nevazinet, bet kievienai skirtingai...ir isvis kai kazkada dariausi IUI man  nestuke.gif atsiradimas, pasirode kaip tikras stebuklas wub.gif tikrai, nes nezinai kas lemia tai...atrodo viskas idealu ir rezultato jokio...o vat n pavyzdziu zinau kur megaites aplaistydavo savo rezultatus asarom ir stebuklas ivykdavo. bigsmile.gif ir tai labai daug atveju atsimenu bigsmile.gif

man jau is viso pastojimas natur ir isnesiojimas yra kazkas is stebuklu salies... jau kai sis dalykas nesviecia, tai kazkaip apie ji nebegalvoji ir jis savaime eliminuojasi is gyvenimo ir samones...

tai pas mus visos dabar aplaisto rugsejinius IUI. ir as tame tarpe.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 04, 09:30)
man jau is viso pastojimas natur ir isnesiojimas yra kazkas is stebuklu salies... jau kai sis dalykas nesviecia, tai kazkaip apie ji nebegalvoji ir jis savaime eliminuojasi is gyvenimo ir samones...

tai pas mus visos dabar aplaisto rugsejinius IUI. ir as tame tarpe.

as kaip sakau neturincios problemu moteros tai neisivaizduoja kaip galima nesisaugot ir nepastot doh.gif o mes neisivaizduojame kaip galima pastot naturaliai doh.gif lotuliukas.gif cia juokas per asaras doh.gif bet manau D atlygins uz visas musu kancias ir mes turesim nestuke.gif ir dar labiau ir stipriau mylesim, nes jis bus taip islauktas ax.gif

kazkaip sunkiai cia sitas skyrelis su statistika g.gif pastebejau kad kazkaip uzletejo visas kibimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 04, 09:47)
kazkaip sunkiai cia sitas skyrelis su statistika g.gif pastebejau kad kazkaip uzletejo visas kibimas doh.gif

nuo liepos nei vieno kibimo nebuvo... skaityk, jau trecias menuo prasidejo.. labai daug vilciu dedame i derlingaji rugseji, juk turetu kazkada prasimusti ledai. kad nors kas nors pastotu per si rugseji... doh.gif jau taip seniai nesidziaugeme ir fotoreportazhu nemateme...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 04, 10:51)
nuo liepos nei vieno kibimo nebuvo... skaityk, jau trecias menuo prasidejo.. labai daug vilciu dedame i derlingaji rugseji, juk turetu kazkada prasimusti ledai. kad nors kas nors pastotu per si rugseji...  doh.gif jau taip seniai nesidziaugeme ir fotoreportazhu nemateme...

ruduo derliaus metas...likekimes, kad tarp musu mergaiciu bus...ir tas derliaus metas pasiteisins 4u.gif duok D, kaip sakant ax.gif

Atsakyti
sveikos merginos, nu ką grįžusi po savaitgalio namo pasidariau ką tik dabar testą ir ką pamatau I verysad.gif ir požymių nestuke.gif jokių nėra, taip liūdna pasidarė, na lauksiu dar antradienio ryto kai nuleisiu kraujuką
Atsakyti
jurgitux1978 neliudek, gal kraujuko tyrimai dar pradziugins 4u.gif
Na stai man jau 5 diena po IUI ir minetu nesmagiu pojuciu nebejauciu rolleyes.gif Teisybe sakete, merginos. Jauciuosi lyg niekur nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 04, 22:12)
jurgitux1978 neliudek, gal kraujuko tyrimai dar pradziugins  4u.gif
Na stai man jau 5 diena po IUI ir minetu nesmagiu pojuciu nebejauciu rolleyes.gif  Teisybe sakete, merginos. Jauciuosi lyg niekur nieko smile.gif

o kada tau dare IUI ir kur
Atsakyti