Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Tino @ 2011 09 02, 20:32)
tuomet, spinsa ,  AUKŠTYN NOSĮ ir SMAGIAI LAUKI  nestuke.gif
Papildyta:
čia iš tos serijos, kad atplauti pagal kažkokią teoriją TRUMPIAU gyvena?  blink.gif
juk normalūs sako, kad gyvena iki 5 parų, tai atplauti jei kiek trumpiau tveria, tai normalu, sakyčiau. logiška.
IUI sėkmei gal įšvirkštimo kokybė svarbiau. ta prasme, į kurią vietą gimdoje pataiko, kad kuo arčiau kiaušintakių būtų. ar čia labai nusikalbu?  blush2.gif
cia mums kazkas paaiskino, kad praplauti gyvena 12 valandu. O normalus gyvena 48 valandas. Kas daugiau - tas virs normalios normos, to neskaiciuojame.

QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 20:48)
po jusu optimistisku nuotaiku man nera kito tikslo tik pakelti nosi aukstyn  mirksiukas.gif  aciu uz palaikyma  4u.gif

Ir ne tik nosi mirksiukas.gif augink pilvuka ramiai smile.gif

QUOTE(shyva @ 2011 09 02, 22:38)
Sveikos merginos 4u.gif  as sendien po IUI turejau 2 folikulus stimulioutam cike vienas jau buvo plyses o kitas dar matesi... Kadangi cia mano pirmas IUI (staza 8 metai  ax.gif ) tai nezinau kaip po jo elgtis pagulet, pastovet ar tiesiog gyventi pagal iprasta rezima... o kaip su sportu g.gif  nezinau kazkaip su tais IUI statistika ne kokia bet vis tiek visos daromes... gal but todel kad viltis mirsta paskutine blush2.gif
Tai va nuvaziavau susimokejau pinigus uz GAL ir gryzau namo. Derlingo rudenelio visoms smile.gif

IUI diena ramiai, daugiau guleti. Jokio sporto iki 2 trimestro. Man irgi sis klausimas (del sporto) aktualus, tai kaip tik siandien mokslini straipsni isnagrinejau ir plius sutapo su gydytojos nuomone.

Sakyk, o kodel per 8 metus tik pirmas IUI? kokios pas jus bedos? Ir kiek vyras turejo turto siandien? siaip - tau irgi derlingo rudenelio. Skaityk, tau uz GAL sutrumpino spermiuku kelia iki kiausialastes. Nu - a vdrug.
Papildyta:
QUOTE(Butterflyinthestomach @ 2011 09 02, 22:40)
sveikos, merginos, ar kam nors yra buve taip, kad 9 diena po IUI prasidejo kraujavimas (ne tepliojimas, o normalus kraujavimas)? ko as sitoj vietoj nesuprantu - mano supratimu, tai negali buti menesines, nes joms dar per anksti (juk menesines buna 14 dienu po ovuliacijos?..). ar buna tokie ankstyvi persileidimai? bandziau klausti gydytojos telefonu, taciau ji taip ir nepaaiskino (liepe pasidaryti hcg kraujo tyrima, kuris,deja, parode, kad nestumo nera..  verysad.gif )

9 diena nebent implantacija buna. g.gif nu, jeigu nestumo nera, tada ovuliacija pas tave buvo labai ankstyva.. kito paaiskinimo nerandu. Dar prie Spinsos nuomones prisijungiu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 02, 23:16)
IUI diena ramiai, daugiau guleti. Jokio sporto iki 2 trimestro. Man irgi sis klausimas (del sporto) aktualus, tai kaip tik siandien mokslini straipsni isnagrinejau ir plius sutapo su gydytojos nuomone.

pala pala, o galima plačiau? man irgi LAAABAAIII aktualu sporto klausimai po IUI. juk iki II pamatymo į kokią aerobiką ar kardiotreniruoklių, baseiną galima? arba gal gali tą straipsnį įmesti į až.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 02, 22:16)
9 diena nebent implantacija buna.  g.gif nu, jeigu nestumo nera, tada ovuliacija pas tave buvo labai ankstyva.. kito paaiskinimo nerandu. Dar prie Spinsos nuomones prisijungiu.

rugpjucio 19d. buvau pas gydytoja, kuri apziurejusi mane pasake, kad yra 16mm dydzio folikulas, kuri galim bandyti isnaudoti ir padaryti IUI (cia gavosi taip netiketai naturaliam cikle, per kuri nieko neplanavom daryti, tiesiog atejau pasirodyti gydytojai, nes praeita menesi pagal kazkokius seseliukus gydytojai atrode, kad mato mioma, tad turejau ateiti pasirodyti pakartotinai, kaip antroje ciklo dalyje atrodo viskas)

zodziu, ta rugpjuci 19d.buvo 24CD (siaip mano ciklas paprastai linkes buti gerokai ilgesnis nei iprastai, del PKS), gydytoja apziurejo, sako hm, viskas grazu, jokiu itarimu del miomu nebesimato, folikulas 16mm - naudokimes proga ir darom procedura! susileidom ovitrelio, ir rugpjuci 21d. padarem IUI.

ir stai po proceduros, kaip jau sakiau, praejus 9 dienom, pradejau kraujuoti..
tai niekaip man cia galai nesusieina.. pradedu itarineti gydytoja, kad neteisingai kazka paskaiciavo/suplanavo, net nezinau....
Papildyta:
Ir dar - kažkaip labai keistai nemaloniai dilgčioja krūtys, kas irgi visiška mistika (nes hcg rezultatas neigiamas, jeigu cia vis tik menesines - paprastai prasidejus menesinem krutis tampa nebejautrios).

pradedu galvoti, kad nuo visokiu tokiu ovitreliu gali buti kazkokios pasekmes? gal neduok dieve paskatino koki negeri krutyse?... gal kas yra susidurusi su panasiais klausimais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butterflyinthestomach: 02 rugsėjo 2011 - 22:59
QUOTE(Tino @ 2011 09 02, 23:41)
pala pala, o galima plačiau? man irgi LAAABAAIII aktualu sporto klausimai po IUI. juk iki II pamatymo į kokią aerobiką ar kardiotreniruoklių, baseiną galima? arba gal gali tą straipsnį įmesti į až.

galima placiau. Sporta pamirsk iki menesiniu. Maksimum, kas leidziama - ejimas takeliu. Negreitas. Net dviracio negalima. Plius - turi sportuoti be svarmenu, JOKIU RANKU KELIMO, nes issaukia persileidima sitoks veiksmas. Jokiu baseinu iki antro trimestro, jokiu kardio - nie-ko. Svarbiausia yra neperkaisti, nes jeigu pils prakaitas - persileidimas, nes keiciasi nestukes kuno temperatura ir sporto pratimai issaukia pirties efekta. Galima daryti lengvus tempimo pratimus ant grindu iki trecio trimestro.. po to kita epopeja.
Straipsni skaiciau kazkokiam nestukiu zurrnale, nelabai zinau pavadinimo... Bet jis visiskai sutapo su tuo, ka sake daktare.
Nu ka - as prarasiu savo "kubikus" ir "bonkes". O apie pritupimus su staga as galiu pamirsti... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Butterflyinthestomach @ 2011 09 03, 00:07)
rugpjucio 19d. buvau pas gydytoja, kuri apziurejusi mane pasake, kad yra 16mm dydzio folikulas, kuri galim bandyti isnaudoti ir padaryti IUI (cia gavosi taip netiketai naturaliam cikle, per kuri nieko neplanavom daryti, tiesiog atejau pasirodyti gydytojai, nes praeita menesi pagal kazkokius seseliukus gydytojai atrode, kad mato mioma, tad turejau ateiti pasirodyti pakartotinai, kaip antroje ciklo dalyje atrodo viskas)

zodziu, ta rugpjuci 19d.buvo 24CD (siaip mano ciklas paprastai linkes buti gerokai ilgesnis nei iprastai, del PKS), gydytoja apziurejo, sako hm, viskas grazu, jokiu itarimu del miomu nebesimato, folikulas 16mm - naudokimes proga ir darom procedura! susileidom ovitrelio, ir rugpjuci 21d. padarem IUI.

ir stai po proceduros, kaip jau sakiau, praejus 9 dienom, pradejau kraujuoti..
tai niekaip man cia galai nesusieina.. pradedu itarineti gydytoja, kad neteisingai kazka paskaiciavo/suplanavo, net nezinau....
Papildyta:
Ir dar - kažkaip labai keistai nemaloniai dilgčioja krūtys, kas irgi visiška mistika (nes hcg rezultatas neigiamas, jeigu cia vis tik menesines - paprastai prasidejus menesinem krutis tampa nebejautrios).

pradedu galvoti, kad nuo visokiu tokiu ovitreliu gali buti kazkokios pasekmes? gal neduok dieve paskatino koki negeri krutyse?... gal kas yra susidurusi su panasiais klausimais?

ovitrelis gal nelaiku. ta prasme, kai jau aisku buvo, kad jo nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 03, 00:15)
galima placiau. Sporta pamirsk iki menesiniu. Maksimum, kas leidziama - ejimas takeliu. Negreitas. Net dviracio negalima. Plius - turi sportuoti be svarmenu, JOKIU RANKU KELIMO, nes issaukia persileidima sitoks veiksmas. Jokiu baseinu iki antro trimestro, jokiu kardio - nie-ko. Svarbiausia yra neperkaisti, nes jeigu pils prakaitas - persileidimas, nes keiciasi nestukes kuno temperatura ir sporto pratimai issaukia pirties efekta. Galima daryti lengvus tempimo pratimus ant grindu iki trecio trimestro.. po to kita epopeja.
Nu ka - as prarasiu savo "kubikus" ir "bonkes". O apie pritupimus su staga as galiu pamirsti...  doh.gif

ačiukas - labai aiškiai ir suprantamai parašei tai, kas labai aktualu ir reikalinga thumbup.gif o gydytojos to nepasako, tipo gyvenk normalų gyvenimą, kokį gyvenai. o mano normaliam gyvenime būna visokio kad ir paprasto, bet pajudėjimo, paplaukiojimo. o tiek prisiruošus ir pinigus sukišus nesinori padaryti ką ne taip iš nežinojimo, kad viskas nuplauktų.
LAABAI reikalinga info. ačiū Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Butterflyinthestomach @ 2011 09 03, 00:07)

ovitrellis yra nestumo hormonas galbut tau ir skauda krutine del to mirksiukas.gif juk nestumo metu juk skauda tai cia panasiai tik deja hormonas ne del nestuke.gif doh.gif nesijaudink del krutines praeis mirksiukas.gif o ciklas irgi galejo subludint del to pacio ovitrellio ax.gif ir nebutinai implantacija vyksta 9 DPI schmoll.gif kitoms buna kad ir 6DPI mirksiukas.gif zinau mergaite kuri net 7 DPI jau jaute nestuke.gif pozymius mirksiukas.gif tad jei implantacija buvo anksciau bet deja nepavyko o dar ir tas ovitrellis subalamutino organizma tai ir galejo lemti ankstesni susirgima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 03 rugsėjo 2011 - 10:35
man siandien 3 dpi bet kokie jautrus speneliai dar nera buve gal ir ovitrelis veikia bet kitus 5 kartus taip nebuvo bet dar per anksti pozymiu ieskoti
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 03, 12:55)
man siandien 3 dpi bet kokie jautrus speneliai dar nera buve gal ir ovitrelis veikia bet kitus 5 kartus taip nebuvo bet dar per anksti pozymiu ieskoti

cia tikrai ovitrelis. nestumo hormonas. tau net II rodys dabar. tai naturalu, kad jautiesi isalkiusi, jausminga, jautrus speneliai, padidejusi krutin. Visi sie pozymiai tau arba isnyks arba, tikekimes, pailiks po savaites tavo atveju 4u.gif

a, tiesa, pamastymai del NT darymo ir Ovitrelle efekto: juk suleidziame 36 val iki IUI. Tai pusantros paros. Tai gadinti NT galima ne po 10 dienu po IUI, o po 10 dienu po ovitrelio suleidimo. Boruziuk, tai O vitrelle tavyje jau 4,5 paros. Dar 5,5 paru ir gali NT gadinti mirksiukas.gif Pramusi mums derlinga rugseji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 03 rugsėjo 2011 - 12:37
Tino, turetum prisiminti, kad sovietmecio laikais budavo prietaras, kad nesciai negalima uzuolaidu kabinti, neva vaika praras. Tai prasau - tas pats, negalima rankas i virsu kilnoti..
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif noriu pasitart su labiau nusimanaciomis ax.gif as rugpjucio 23d 14 val gavau ovitrelio doze, tai vadinasi ryt jau butu galima daryti testuka smile.gif
tik va neapsisprendziu ar daryti ji ar palaukti kol sueis dvi savaites po IUI ax.gif ir dar kokios firmos testuka patartumet pirkt? zinau kad testuka nusipirksiu tik kada darysiu priklausys nuo nuotaikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 03 rugsėjo 2011 - 14:31
man pasirode pora lasiuku kraujuko ant kelnaiciu o ant poperiuko kolkas svaru kazin ar tai galetu buti implantacija ar neperanksti siandien tik 3 DPI
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 03, 14:24)
Tino, turetum prisiminti, kad sovietmecio laikais budavo prietaras, kad nesciai negalima uzuolaidu kabinti, neva vaika praras. Tai prasau - tas pats, negalima rankas i virsu kilnoti..

anais laikais aš nesidomėjau nėščiųjų gyvenimu lotuliukas.gif
tik dabar sužinojau, kad kai tik pakabinėja kuri užuolaidas, tai tuoj ir gimdo.
viskas aišku: kai jau būsiu nestuke.gif , tai tada saugosiuos, bet man įdomu, kaip gyvent tas dvi savaites po IUI iki rezultato - ar čia gulinėt, ar čia normaliai judėt. tuomet pabūsiu ramiau, bet ant laukiamų rezultatų susiplanavau kelionę, tai teks daug vaikščioti keletą dienų. gal ištversiu, tuo labiau, kad nebus kada galvoti apie TAI.
Atsakyti