QUOTE(Tino @ 2011 09 02, 20:32)
tuomet, spinsa , AUKŠTYN NOSĮ ir SMAGIAI LAUKI
Papildyta:
čia iš tos serijos, kad atplauti pagal kažkokią teoriją TRUMPIAU gyvena?
juk normalūs sako, kad gyvena iki 5 parų, tai atplauti jei kiek trumpiau tveria, tai normalu, sakyčiau. logiška.
IUI sėkmei gal įšvirkštimo kokybė svarbiau. ta prasme, į kurią vietą gimdoje pataiko, kad kuo arčiau kiaušintakių būtų. ar čia labai nusikalbu?
cia mums kazkas paaiskino, kad praplauti gyvena 12 valandu. O normalus gyvena 48 valandas. Kas daugiau - tas virs normalios normos, to neskaiciuojame.Papildyta:
čia iš tos serijos, kad atplauti pagal kažkokią teoriją TRUMPIAU gyvena?
juk normalūs sako, kad gyvena iki 5 parų, tai atplauti jei kiek trumpiau tveria, tai normalu, sakyčiau. logiška.
IUI sėkmei gal įšvirkštimo kokybė svarbiau. ta prasme, į kurią vietą gimdoje pataiko, kad kuo arčiau kiaušintakių būtų. ar čia labai nusikalbu?
QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 20:48)
po jusu optimistisku nuotaiku man nera kito tikslo tik pakelti nosi aukstyn aciu uz palaikyma
Ir ne tik nosi augink pilvuka ramiai
QUOTE(shyva @ 2011 09 02, 22:38)
Sveikos merginos as sendien po IUI turejau 2 folikulus stimulioutam cike vienas jau buvo plyses o kitas dar matesi... Kadangi cia mano pirmas IUI (staza 8 metai ) tai nezinau kaip po jo elgtis pagulet, pastovet ar tiesiog gyventi pagal iprasta rezima... o kaip su sportu nezinau kazkaip su tais IUI statistika ne kokia bet vis tiek visos daromes... gal but todel kad viltis mirsta paskutine
Tai va nuvaziavau susimokejau pinigus uz GAL ir gryzau namo. Derlingo rudenelio visoms
Tai va nuvaziavau susimokejau pinigus uz GAL ir gryzau namo. Derlingo rudenelio visoms
IUI diena ramiai, daugiau guleti. Jokio sporto iki 2 trimestro. Man irgi sis klausimas (del sporto) aktualus, tai kaip tik siandien mokslini straipsni isnagrinejau ir plius sutapo su gydytojos nuomone.
Sakyk, o kodel per 8 metus tik pirmas IUI? kokios pas jus bedos? Ir kiek vyras turejo turto siandien? siaip - tau irgi derlingo rudenelio. Skaityk, tau uz GAL sutrumpino spermiuku kelia iki kiausialastes. Nu - a vdrug.
Papildyta:
QUOTE(Butterflyinthestomach @ 2011 09 02, 22:40)
sveikos, merginos, ar kam nors yra buve taip, kad 9 diena po IUI prasidejo kraujavimas (ne tepliojimas, o normalus kraujavimas)? ko as sitoj vietoj nesuprantu - mano supratimu, tai negali buti menesines, nes joms dar per anksti (juk menesines buna 14 dienu po ovuliacijos?..). ar buna tokie ankstyvi persileidimai? bandziau klausti gydytojos telefonu, taciau ji taip ir nepaaiskino (liepe pasidaryti hcg kraujo tyrima, kuris,deja, parode, kad nestumo nera.. )
9 diena nebent implantacija buna. nu, jeigu nestumo nera, tada ovuliacija pas tave buvo labai ankstyva.. kito paaiskinimo nerandu. Dar prie Spinsos nuomones prisijungiu.