Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 16:43)
pati blogiausia iui is kada nors mano darytu. namo vaziavau vos ne verkdama, ir dabar kai rasau, asaros rieda. dare man nestimuliuotam cikle, nes uzaugo didelis vienas folis. paziurejo echo, sake, kad jau pradejes ovuliuoti, bet dar neovuliaves folis, mate to skyscio. po dvieju dienu pradedu dupha gert po 2 tab per diena.   bet si cikla as jau nurasiau, jau nebesitikiu is jo nieko.  verysad.gif

Nu čia dabar kas? nesupratau? blink.gif ohmy.gif o tai kokios kitos tos IUI buvo, kad šita pati blogiausia (kuo abejoju, nes anos IUi baigėsi gi neigiamai)? nes kiek čia parašei, tai thumbup.gif aš lygiai taip pat liepą dariau nestimuliuotam cikle, užaugo 1 folis, tokiu pat laiku darė iui, tai vos ne dainuodama namo važiavau, nes gi viskas idealu, ir ginė taip sakė. ko tu verki??? Taigi viskas labai labai gerai, folis liuks, laiką IUI pataikė liuks. vyro turtas neblizgantis, bet su tokiu tikrai pastojama, ką ir įrodė Lietuva, tai čia gi bus pats geriausias IUI thumbup.gif be jokios chemijos tokie rezultatai thumbup.gif ir išvis, tos, kur taip aprauda IUI, kaip rodo mūsų skyrelio patirtis, po dveijų savaičių jau mato II mirksiukas.gif taip kad baik nervuotis, negąsdink spermiukų, ir laukiam rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursule_Elena: 02 rugsėjo 2011 - 18:22
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 02, 11:03)
moralų nereikia, jau per save lipus perlipus ir visokio brudo išsrėbus lotuliukas.gif

nu vat. tai pati zinai, kad ne motais tos mmm per apziura.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 02, 11:33)
kašio laisva diena Klaipėdoje, kad svečiai galėtu apsipirkti  lotuliukas.gif
kiek aukštu vyru mieste  bigsmile.gif  net vakar žaidėjai iš Ukrainos ir Gruzijos pietavo šalia
Agha, as vos per Arena iki Rimi pravaziavau... gruzinai kaip isproteje ten lakste su savo veliavom.

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 02, 11:45)
tikra šventė pas jus Klaipėdoj  thumbup.gif
kad pas mus vasara yra amzina svente. vien jura kiek teigiamu emociju duoda. dar tos kavines palei Dane - monaco, ne kitaip...

QUOTE(Drovute @ 2011 09 02, 12:56)
Pas mane siandien baliukas, o nakti gausiu susileisti ir isideti i maksti vaistukus, o lapelyje niekur nerandu apie alkoholi, ar nieko baisau jei nisgersiu verysad.gif

ten hormonai. gali vartoti be baimes vyna/alu/sampa. butu chemija - butu aprasytas poveikis. o cia tik koncentruoti hormonai.

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 02, 13:12)
Na ką - mano nelaukiamos mmm atėjo, nors ir 1 diena pavėlavusios. galutinai sugadinau liepos-rugpjūčio statistiką verysad.gif buvau pas ginę, planas toks:

3-7 c.d. clostas (50, t.y. 1 tabletė), po to 8 - 11 c.d. gonalis (75).
Tada vizitas pas ginę ir nustatom ovitrelio susileidimo ir IUI datą. jei bus problemų su gleivine, kaip sakė ginė, spėsim sutvarkyt iki IUI. spėju, bus IUI apie rugsėjo 14 d.

ką manot apie tokią schemą?
manau visai normalu. Tikekimes, kad pades.

QUOTE(indreT @ 2011 09 02, 15:38)
As vis su pavydu jau skaitau jusu iui planus.
Mano visus planus jaukia mmmmm neatejimas. Norisi vis greiciau. O jos vis vilkinas, vilkinas. neskuba. Jau testu kruva apsisiojau. nieko. siandiena  22DPO. (rugpjucio 11d buvo ovuliacija)
Nu gal jau ryt smile.gif Laukiam smile.gif

o kada paskutiniu mmmm pirmoji diena buvo?

QUOTE(indreT @ 2011 09 02, 16:24)
Nevartoju. Natur ciklas sis. Be IUI.
Kazkaip su pirmu vaiku rode testas. Tai manau as ne is tu kurioms nesiskire HCG i slapima smile.gif

Gal cia normalu. Juk niekad nezinodavau koke mano antroji faze yra. Visad galojau kad turi but 12-16 dienu. hmmm.
nestumas nestumui nelygus. juk galejo ir pasikeisti kazkas del stimuliaciju...

QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 17:43)
pati blogiausia iui is kada nors mano darytu. namo vaziavau vos ne verkdama, ir dabar kai rasau, asaros rieda. dare man nestimuliuotam cikle, nes uzaugo didelis vienas folis. paziurejo echo, sake, kad jau pradejes ovuliuoti, bet dar neovuliaves folis, mate to skyscio. po dvieju dienu pradedu dupha gert po 2 tab per diena.  bet si cikla as jau nurasiau, jau nebesitikiu is jo nieko.  verysad.gif

reiskia - sekminga biggrin.gif jau pardon - bet tai jau praktiskai aksioma.

QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 17:49)
vyro turtas kaip niekada blogas  verysad.gif  visada budavo ne maziau 24 mln, o sikart tik 8 mln, gine sake jei butu 5 mln net nedarytu. visa kelia vos neverkiau, nesuprantu kas galejo atsitikt kad taip suprastejo sperma?!
prisimink ka jis dare pries 3 menesius - gal sirgo, stresavo. Maitink ji vitaminais, kad jeigu ka - pakiltu. Ir apskritai - 8 mln yra ne 2 mln.

Vat. O man kokia 2-3DPO, tai tarpe nuo 15 iki 19 laukiu mmm. Kai sulauskiu - eisiu pas S stimuliacijoms ir startuosime su IUI. kazkaip visiskai netikiu ND efektyvumu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 02, 20:35)
o kada paskutiniu mmmm pirmoji diena buvo?

Liepos 30d 1cd buvo smile.gif
Kad sulauksiu net neabejoju. bet galetu nebetamyt nervu ir ateit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 17:43)
pati blogiausia iui is kada nors mano darytu. namo vaziavau vos ne verkdama, ir dabar kai rasau, asaros rieda. dare man nestimuliuotam cikle, nes uzaugo didelis vienas folis. paziurejo echo, sake, kad jau pradejes ovuliuoti, bet dar neovuliaves folis, mate to skyscio. po dvieju dienu pradedu dupha gert po 2 tab per diena.  bet si cikla as jau nurasiau, jau nebesitikiu is jo nieko.  verysad.gif

nu aš irgi kad ir pesimistė vis esu, nieko blogo čia nematau: folis yra, laikas pataikytas, sperma per atplovimą pagerinama, kad ir kokia bloga būtų - tai ko čia stresuot? viskas thumbup.gif jokio logiškai mąstant blogumo čia nėra. o rezultatai po dviejų savaičių mirksiukas.gif
tik man įdomu, kai daro IUI natūaliam cikle, leidžia sprogdukus, ar galvoja, kad jis tikrai sprogsta???? g.gif
o šiaip neliūdėk - būna ir blogiau - tikrai tikrai mirksiukas.gif įkalk vynelio, kad viskas atsiplaiduotų ir laukit su MB krepšinio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 02, 18:42)

drinks_cheers.gif ir mane labiausiai nervuoja, kai ateina pačią paskutinę įmanomą dieną, arba kokią dieną pavėluoja, kai jau būni prisigalvojus visko visko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2011 09 02, 18:58)
tik man įdomu, kai daro IUI natūaliam cikle, leidžia sprogdukus, ar galvoja, kad jis tikrai sprogsta????  g.gif

leidžia. aš natūraliam cikle leidausi ovitrelį.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 02, 19:42)
Tai pagal mane tau sekmadieni turetu atkeliauti.

QUOTE(Tino @ 2011 09 02, 19:58)
nu aš irgi kad ir pesimistė vis esu, nieko blogo čia nematau: folis yra, laikas pataikytas, sperma per atplovimą pagerinama, kad ir kokia bloga būtų - tai ko čia stresuot? viskas  thumbup.gif  jokio logiškai mąstant blogumo čia nėra. o rezultatai po dviejų savaičių  mirksiukas.gif
tik man įdomu, kai daro IUI natūaliam cikle, leidžia sprogdukus, ar galvoja, kad jis tikrai sprogsta????  g.gif
o šiaip neliūdėk - būna ir blogiau - tikrai tikrai  mirksiukas.gif  įkalk vynelio, kad viskas atsiplaiduotų ir laukit su MB krepšinio  drinks_cheers.gif
Na, man naturaliame kai dare, tai gydytoja svarste ar leisti ar tiesiog palikti naturai. Cia kaip kada, nera butina ji leisti.

A, tiesa, siandien pagaliau issiaiskinau atplautu spermiju gyvenimo trukme. Tai ka jus manot? Gyvena jie normaliai, 48 valandas, o kai kurie ir tris paras isgyvena. paklausiau siandien gydytojos issamiai, tai pasake, kad kartais IVF darant (praplauta sperma), tai ir trecia para mato judancius. Tai kad tas 12 valandu atplauts spermos gyvenimas yra mitas. Mi-tas. Ir mums tai gera zinia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 02, 20:00)
leidžia. aš natūraliam cikle leidausi ovitrelį.

tuomet, spinsa , AUKŠTYN NOSĮ ir SMAGIAI LAUKI nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 02, 20:22)
A, tiesa, siandien pagaliau issiaiskinau atplautu spermiju gyvenimo trukme. Tai ka jus manot? Gyvena jie normaliai, 48 valandas, o kai kurie ir tris paras isgyvena. paklausiau siandien gydytojos issamiai, tai pasake, kad kartais IVF darant (praplauta sperma), tai ir trecia para mato judancius. Tai kad tas 12 valandu atplauts spermos gyvenimas yra mitas. Mi-tas. Ir mums tai gera zinia smile.gif

čia iš tos serijos, kad atplauti pagal kažkokią teoriją TRUMPIAU gyvena? blink.gif
juk normalūs sako, kad gyvena iki 5 parų, tai atplauti jei kiek trumpiau tveria, tai normalu, sakyčiau. logiška.
IUI sėkmei gal įšvirkštimo kokybė svarbiau. ta prasme, į kurią vietą gimdoje pataiko, kad kuo arčiau kiaušintakių būtų. ar čia labai nusikalbu? blush2.gif
Atsakyti
po jusu optimistisku nuotaiku man nera kito tikslo tik pakelti nosi aukstyn mirksiukas.gif aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 02, 21:22)
Tai pagal mane tau sekmadieni turetu atkeliauti.

Laukiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif as sendien po IUI turejau 2 folikulus stimulioutam cike vienas jau buvo plyses o kitas dar matesi... Kadangi cia mano pirmas IUI (staza 8 metai ax.gif ) tai nezinau kaip po jo elgtis pagulet, pastovet ar tiesiog gyventi pagal iprasta rezima... o kaip su sportu g.gif nezinau kazkaip su tais IUI statistika ne kokia bet vis tiek visos daromes... gal but todel kad viltis mirsta paskutine blush2.gif
Tai va nuvaziavau susimokejau pinigus uz GAL ir gryzau namo. Derlingo rudenelio visoms smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, ar kam nors yra buve taip, kad 9 diena po IUI prasidejo kraujavimas (ne tepliojimas, o normalus kraujavimas)? ko as sitoj vietoj nesuprantu - mano supratimu, tai negali buti menesines, nes joms dar per anksti (juk menesines buna 14 dienu po ovuliacijos?..). ar buna tokie ankstyvi persileidimai? bandziau klausti gydytojos telefonu, taciau ji taip ir nepaaiskino (liepe pasidaryti hcg kraujo tyrima, kuris,deja, parode, kad nestumo nera.. verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butterflyinthestomach: 02 rugsėjo 2011 - 21:43
QUOTE(Butterflyinthestomach @ 2011 09 02, 23:40)
sveikos, merginos, ar kam nors yra buve taip, kad 9 diena po IUI prasidejo kraujavimas (ne tepliojimas, o normalus kraujavimas)? ko as sitoj vietoj nesuprantu - mano supratimu, tai negali buti menesines, nes joms dar per anksti (juk menesines buna 14 dienu po ovuliacijos?..). ar buna tokie ankstyvi persileidimai? bandziau klausti gydytojos telefonu, taciau ji taip ir nepaaiskino (liepe pasidaryti hcg kraujo tyrima, kuris,deja, parode, kad nestumo nera..  verysad.gif )

mes stimuliaciju metu vartojam hormonus, kurie isderina cikla, visko gali but kad cia mmm
Atsakyti