QUOTE(Kuisis @ 2011 09 02, 11:03)
moralų nereikia, jau per save lipus perlipus ir visokio brudo išsrėbus
nu vat. tai pati zinai, kad ne motais tos mmm per apziura.
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 02, 11:33)
kašio laisva diena Klaipėdoje, kad svečiai galėtu apsipirkti
kiek aukštu vyru mieste
net vakar žaidėjai iš Ukrainos ir Gruzijos pietavo šalia
Agha, as vos per Arena iki Rimi pravaziavau... gruzinai kaip isproteje ten lakste su savo veliavom.
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 02, 11:45)
tikra šventė pas jus Klaipėdoj
kad pas mus vasara yra amzina svente. vien jura kiek teigiamu emociju duoda. dar tos kavines palei Dane - monaco, ne kitaip...
QUOTE(Drovute @ 2011 09 02, 12:56)
Pas mane siandien baliukas, o nakti gausiu susileisti ir isideti i
maksti vaistukus, o lapelyje niekur nerandu apie alkoholi, ar nieko baisau jei nisgersiu
ten hormonai. gali vartoti be baimes vyna/alu/sampa. butu chemija - butu aprasytas poveikis. o cia tik koncentruoti hormonai.
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 02, 13:12)
Na ką - mano nelaukiamos mmm atėjo, nors ir 1 diena pavėlavusios. galutinai sugadinau liepos-rugpjūčio statistiką
buvau pas ginę, planas toks:
3-7 c.d. clostas (50, t.y. 1 tabletė), po to 8 - 11 c.d. gonalis (75).
Tada vizitas pas ginę ir nustatom ovitrelio susileidimo ir IUI datą. jei bus problemų su gleivine, kaip sakė ginė, spėsim sutvarkyt iki IUI. spėju, bus IUI apie rugsėjo 14 d.
ką manot apie tokią schemą?
manau visai normalu. Tikekimes, kad pades.
QUOTE(indreT @ 2011 09 02, 15:38)
As vis su pavydu jau skaitau jusu iui planus.
Mano visus planus jaukia mmmmm neatejimas. Norisi vis greiciau. O jos vis vilkinas, vilkinas. neskuba. Jau testu kruva apsisiojau. nieko. siandiena 22DPO. (rugpjucio 11d buvo ovuliacija)
Nu gal jau ryt
Laukiam
o kada paskutiniu mmmm pirmoji diena buvo?
QUOTE(indreT @ 2011 09 02, 16:24)
Nevartoju. Natur ciklas sis. Be IUI.
Kazkaip su pirmu vaiku rode testas. Tai manau as ne is tu kurioms nesiskire HCG i slapima
Gal cia normalu. Juk niekad nezinodavau koke mano antroji faze yra. Visad galojau kad turi but 12-16 dienu. hmmm.
nestumas nestumui nelygus. juk galejo ir pasikeisti kazkas del stimuliaciju...
QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 17:43)
pati blogiausia iui is kada nors mano darytu. namo vaziavau vos ne verkdama, ir dabar kai rasau, asaros rieda. dare man nestimuliuotam cikle, nes uzaugo didelis vienas folis. paziurejo echo, sake, kad jau pradejes ovuliuoti, bet dar neovuliaves folis, mate to skyscio. po dvieju dienu pradedu dupha gert po 2 tab per diena. bet si cikla as jau nurasiau, jau nebesitikiu is jo nieko.
reiskia - sekminga
jau pardon - bet tai jau praktiskai aksioma.
QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 17:49)
vyro turtas kaip niekada blogas
visada budavo ne maziau 24 mln, o sikart tik 8 mln, gine sake jei butu 5 mln net nedarytu. visa kelia vos neverkiau, nesuprantu kas galejo atsitikt kad taip suprastejo sperma?!
prisimink ka jis dare pries 3 menesius - gal sirgo, stresavo. Maitink ji vitaminais, kad jeigu ka - pakiltu. Ir apskritai - 8 mln yra ne 2 mln.
Vat. O man kokia 2-3DPO, tai tarpe nuo 15 iki 19 laukiu mmm. Kai sulauskiu - eisiu pas S stimuliacijoms ir startuosime su IUI. kazkaip visiskai netikiu ND efektyvumu.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.