Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Na as jau po iui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 02, 14:38)
As vis su pavydu jau skaitau jusu iui planus.
Mano visus planus jaukia mmmmm neatejimas. Norisi vis greiciau. O jos vis vilkinas, vilkinas. neskuba. Jau testu kruva apsisiojau. nieko. siandiena  22DPO. (rugpjucio 11d buvo ovuliacija)
Nu gal jau ryt smile.gif Laukiam smile.gif

O kodėl esi tokia tikra, kad ovuliacija buvo 11 d.? tie mūsų visi "jaučiu-OT rodo-maudžia" ir t.t ir pan. nėra gi 100 proc. o gal ovuliacija buvo vėliau, ir iš tikro yra kibimas, tik dar šlapimas nerodo? nes kitaip jau pas tave gaunasi labai jau ilgas ciklas. o kiek būna paprastai ciklo dienų? man tai labai norėtųsi tikėt, kad čia nestuke.gif laukiam žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 02, 17:53)
O kodėl esi tokia tikra, kad ovuliacija buvo 11 d.? tie mūsų visi "jaučiu-OT rodo-maudžia" ir t.t ir pan. nėra gi 100 proc. o gal ovuliacija buvo vėliau, ir iš tikro yra kibimas, tik dar šlapimas nerodo? nes kitaip jau pas tave gaunasi labai jau ilgas ciklas. o kiek būna paprastai ciklo dienų? man tai labai norėtųsi tikėt, kad čia nestuke.gif laukiam žinių  mirksiukas.gif

Kaip tik 11diena buvau pas ginekologe. ziurejo echo. sake ovulecija buvo arba lb nesenei ivyko. Man isskyros ir buvo vaisingos Pagal jas ir sprendziau). bet echo viska patvirtino.
Ciklas paprastai +- 34dienos. pasitaiko ir 37dienos. Galvojau bus anksciau mmmm nes ovulecija anksti ivyko. Vadinasi toke as esu. su beproto ilga antra faze. hmmmm
Ciklo diena siandiena 35 smile.gif DPO 22 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 02 rugsėjo 2011 - 16:21
drovute,man teko gert estrofem ir pabaliavot,tai gavau SM mergaiciu 'palaiminima',bet nepadaugink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 02, 16:20)
Kaip tik 11diena buvau pas ginekologe. ziurejo echo. sake ovulecija buvo arba lb nesenei ivyko. Man isskyros ir buvo vaisingos Pagal jas ir sprendziau). bet echo viska patvirtino.
Ciklas paprastai +- 34dienos. pasitaiko ir 37dienos. Galvojau bus anksciau mmmm nes ovulecija anksti ivyko. Vadinasi toke as esu. su beproto ilga antra faze. hmmmm
Ciklo diena siandiena 35 smile.gif DPO 22 smile.gif

viskas aišku smile.gif jei būna ir 37 d., tai tada dar tikrai gali būt mmm. bet iš kitos pusės, dar ir nerodytų NT dabar nėštumo, jei dar nevėluoja mmm... tai irgi dar lieka tikimybė biggrin.gif laukiam kumščius suspaudę mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 15:48)
Na as jau po iui  unsure.gif

Ir kaip? kiek folių? Ovuliavę? kaip gleivinė? koks vyro turtas? kaip šiaip savijauta? duphastoną skyrė gert?
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 02, 18:34)
viskas aišku smile.gif jei būna ir 37 d., tai tada dar tikrai gali būt mmm. bet iš kitos pusės, dar ir nerodytų NT dabar nėštumo, jei dar nevėluoja mmm... tai irgi dar lieka tikimybė  biggrin.gif laukiam kumščius suspaudę  mirksiukas.gif
Papildyta:

Ir kaip? kiek folių? Ovuliavę? kaip gleivinė? koks vyro turtas? kaip šiaip savijauta? duphastoną skyrė gert?

pati blogiausia iui is kada nors mano darytu. namo vaziavau vos ne verkdama, ir dabar kai rasau, asaros rieda. dare man nestimuliuotam cikle, nes uzaugo didelis vienas folis. paziurejo echo, sake, kad jau pradejes ovuliuoti, bet dar neovuliaves folis, mate to skyscio. po dvieju dienu pradedu dupha gert po 2 tab per diena. bet si cikla as jau nurasiau, jau nebesitikiu is jo nieko. verysad.gif
Atsakyti
nebutinai turi veluot mmm kad rodytu NT
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 17:43)
pati blogiausia iui is kada nors mano darytu. namo vaziavau vos ne verkdama, ir dabar kai rasau, asaros rieda. dare man nestimuliuotam cikle, nes uzaugo didelis vienas folis. paziurejo echo, sake, kad jau pradejes ovuliuoti, bet dar neovuliaves folis, mate to skyscio. po dvieju dienu pradedu dupha gert po 2 tab per diena.  bet si cikla as jau nurasiau, jau nebesitikiu is jo nieko.  verysad.gif

O tai kodėl nurašei ciklą, jei viskas kaip ir gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 17:43)
pati blogiausia iui is kada nors mano darytu. namo vaziavau vos ne verkdama, ir dabar kai rasau, asaros rieda. dare man nestimuliuotam cikle, nes uzaugo didelis vienas folis. paziurejo echo, sake, kad jau pradejes ovuliuoti, bet dar neovuliaves folis, mate to skyscio. po dvieju dienu pradedu dupha gert po 2 tab per diena.  bet si cikla as jau nurasiau, jau nebesitikiu is jo nieko.  verysad.gif

o kodėl blogai, dėl kuo? ..bet žinai primeni man mano 4IUI sėkminga, taip pat jaučiausi, iškart nurašiau ..davai saulyt palaukiam , ir gal vis dėl to nenurašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 02, 18:47)
O tai kodėl nurašei ciklą, jei viskas kaip ir gerai?  g.gif

vyro turtas kaip niekada blogas verysad.gif visada budavo ne maziau 24 mln, o sikart tik 8 mln, gine sake jei butu 5 mln net nedarytu. visa kelia vos neverkiau, nesuprantu kas galejo atsitikt kad taip suprastejo sperma?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 02 rugsėjo 2011 - 16:50
QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 17:49)
vyro turtas kaip niekada blogas  verysad.gif  visada budavo ne maziau 24 mln, o sikart tik 8 mln, gine sake jei butu 5 mln net nedarytu. visa kelia vos neverkiau, nesuprantu kas galejo atsitikt kad taip suprastejo sperma?!

Na bet reik tiketis, kad tarp tu 8 milijonu bus tas vienas vienintelis, kurio taip seniai lauket. Nenukabink nosiaus anksciau laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 02, 18:49)
vyro turtas kaip niekada blogas  verysad.gif   visada budavo ne maziau 24 mln, o sikart tik 8 mln, gine sake jei butu 5 mln net nedarytu. visa kelia vos neverkiau, nesuprantu kas galejo atsitikt kad taip suprastejo sperma?!

Tik jau aukščiau nosytę.
Mūsų 7 mln. turto rezultatas, dabar man neduoda rašyti kompu ir tempia žaisti į kambarį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 02 rugsėjo 2011 - 17:58