Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Drovute @ 2011 09 02, 11:13)
Sveikos, gal kurios mergaites yra vartojusios estrofem ir pregnyl?

as leidausi Pregnyll:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 02 rugsėjo 2011 - 11:54
QUOTE(musyte @ 2011 09 02, 13:53)
as leidausi Pregnyll:)

Pas mane siandien baliukas, o nakti gausiu susileisti ir isideti i maksti vaistukus, o lapelyje niekur nerandu apie alkoholi, ar nieko baisau jei nisgersiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 02, 11:56)
Pas mane siandien baliukas, o nakti gausiu susileisti ir isideti i maksti vaistukus, o lapelyje niekur nerandu apie alkoholi, ar nieko baisau jei nisgersiu verysad.gif

hm, na nera parasyta, kad vartot alkoholio negalima, bet per daug irgi negerai(gali gal slopint vaistu poveiki), gali kazkiek manau isgert, bet nepersistenk mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką - mano nelaukiamos mmm atėjo, nors ir 1 diena pavėlavusios. galutinai sugadinau liepos-rugpjūčio statistiką verysad.gif buvau pas ginę, planas toks:

3-7 c.d. clostas (50, t.y. 1 tabletė), po to 8 - 11 c.d. gonalis (75).
Tada vizitas pas ginę ir nustatom ovitrelio susileidimo ir IUI datą. jei bus problemų su gleivine, kaip sakė ginė, spėsim sutvarkyt iki IUI. spėju, bus IUI apie rugsėjo 14 d.

ką manot apie tokią schemą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursule_Elena: 02 rugsėjo 2011 - 12:17
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 02, 12:12)
Na ką - mano nelaukiamos mmm atėjo, nors ir 1 diena pavėlavusios. galutinai sugadinau liepos-rugpjūčio statistiką verysad.gif buvau pas ginę, planas toks:

3-7 c.d. clostas (50, t.y. 1 tabletė), po to 8 - 11 c.d. gonalis (75).
Tada vizitas pas ginę ir nustatom ovitrelio susileidimo ir IUI datą. jei bus problemų su gleivine, kaip sakė ginė, spėsim sutvarkyt iki IUI. spėju, bus IUI apie rugsėjo 14 d.

ką manot apie tokią schemą?

man panašiai surašytas:
3-5 c.d. clostas ( 1 tab.),
5-11 c.d. gonalis (75), tačiau leistis kas antrą dieną (iš vis o4 kartus).
12 c.d. pas gine apžiūrai, pasakys kada susileisti ovitreli, ir palnuojama 09.10 IUI.
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 02, 12:27)
man panašiai surašytas:
3-5 c.d. clostas ( 1 tab.),
5-11 c.d. gonalis (75), tačiau leistis kas antrą dieną (iš vis o4 kartus).
12 c.d. pas gine apžiūrai, pasakys kada susileisti ovitreli, ir palnuojama 09.10 IUI.

Kiek suprantu, tavo stimuliacija gaunasi šiek tiek silpnesnė nei mano. man skyrė daugaiu closto. o tu gal Kaune VK? gal čia tokia jų bendra praktika?
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 02, 13:31)
Kiek suprantu, tavo stimuliacija gaunasi šiek tiek silpnesnė nei mano. man skyrė daugaiu closto. o tu gal Kaune VK? gal čia tokia jų bendra praktika?

klaipėdoje VK
o tau jau darė nors vieną IUI? ar po jos liepė gerti dhupaston?
nes man praeita karta jo neskyrė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brituska: 02 rugsėjo 2011 - 14:12
As vis su pavydu jau skaitau jusu iui planus.
Mano visus planus jaukia mmmmm neatejimas. Norisi vis greiciau. O jos vis vilkinas, vilkinas. neskuba. Jau testu kruva apsisiojau. nieko. siandiena 22DPO. (rugpjucio 11d buvo ovuliacija)
Nu gal jau ryt smile.gif Laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 02, 14:38)
Mano visus planus jaukia mmmmm neatejimas. Norisi vis greiciau. O jos vis vilkinas, vilkinas. neskuba. Jau testu kruva apsisiojau. nieko. siandiena  22DPO. (rugpjucio 11d buvo ovuliacija)

o tu duphastona vartoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 02, 14:38)
Mano visus planus jaukia mmmmm neatejimas. Norisi vis greiciau. O jos vis vilkinas, vilkinas. neskuba. Jau testu kruva apsisiojau. nieko. siandiena  22DPO. (rugpjucio 11d buvo ovuliacija)

o tai gal ir nesulauksi jų smile.gif gal jau nestuke.gif
testukas gali ir nerodyti gana ilga laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 09 02, 16:44)
o tu duphastona vartoji? g.gif

Nevartoju. Natur ciklas sis. Be IUI.

QUOTE(Brituska @ 2011 09 02, 17:08)
o tai gal ir nesulauksi jų  smile.gif gal jau  nestuke.gif
testukas gali ir nerodyti gana ilga laika  smile.gif

Kazkaip su pirmu vaiku rode testas. Tai manau as ne is tu kurioms nesiskire HCG i slapima smile.gif

Gal cia normalu. Juk niekad nezinodavau koke mano antroji faze yra. Visad galojau kad turi but 12-16 dienu. hmmm.
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 02, 14:06)
klaipėdoje VK
o tau jau darė nors vieną IUI? ar po jos liepė gerti dhupaston?
nes man praeita karta jo neskyrė...

man darė IUI be stimuliacijos. ir duphaston neskyrė. jei šį kartą neskirs, paklausiu kodėl, ar tikrai nereikia, ar čia toks nusistatymas prieš šį preparatą. bet jei neskirs - ir negersiu.
Atsakyti