Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(ooo @ 2011 08 22, 21:25)
oj mamyte, 200 milijonu... skamba kaip pasaka...negali nepasisekti.

jojo, fantastikos skyrelis kazkoks.... OOO, mums ant dvieju padalinus - pats tas biggrin.gif
Atsakyti
bet buna dvynei is vieno kausinelio. arba is atskiru smile.gif
Taip kaip supratu ir is vieno folio gali but dvynei smile.gif

1. Monozigotiniai dvyniai fomuojasi, kai vienas apvaisintas kiaušinėlis skyla po apvaisinimo. Jie yra identiški. Dizigotiniai dvyniai visada dichorioniniai diamnioniniai. Jei apvaisintas kiaušinėlis skyla per pirmąsias 3 dienas po ovuliacijos — dvyniai bus dichorioniniai diamnioniniai (trečdalis dvynių), jei 3—8-ą dieną po ovuliacijos — diamnioniniai monochorioniniai (du trečdaliai dvynių), jei 8—13-ą — monoamnioniniai monochorioniniai dvyniai (mažiau nei 2 proc. dvynių). Jei skilimas įvyksta vėliau, dvyniai būna suaugę (1 iš 50—80 tūkst. gimdymų).

2. Dizigotiniai dvyniai formuojasi, kai apvaisinami du kiaušinėliai. Jie nėra identiški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 22 rugpjūčio 2011 - 20:37
QUOTE(indreT @ 2011 08 22, 21:33)
bet buna dvynei is vieno kausinelio. arba is atskiru smile.gif
Taip kaip supratu ir is vieno folio gali but dvynei smile.gif

1. Monozigotiniai dvyniai fomuojasi, kai vienas apvaisintas kiaušinėlis skyla po apvaisinimo. Jie yra identiški. Dizigotiniai dvyniai visada dichorioniniai diamnioniniai. Jei apvaisintas kiaušinėlis skyla per pirmąsias 3 dienas po ovuliacijos — dvyniai bus dichorioniniai diamnioniniai (trečdalis dvynių), jei 3—8-ą dieną po ovuliacijos — diamnioniniai monochorioniniai (du trečdaliai dvynių), jei 8—13-ą — monoamnioniniai monochorioniniai dvyniai (mažiau nei 2 proc. dvynių). Jei skilimas įvyksta vėliau, dvyniai būna suaugę (1 iš 50—80 tūkst. gimdymų).

2. Dizigotiniai dvyniai formuojasi, kai apvaisinami du kiaušinėliai. Jie nėra identiški.

jeigu as neklistu, tai pirmas variantas yra genetinis, kai seimos genetikoje yra dvyniu (o as turiuuuu :DDDDD ), is vieno kiausinelio du, kur identiski dvyniai, o antru variantu - musu IUI variantas galiotu..
Atsakyti
turiu ir as giminej dvyniu biggrin.gif
o man puses nereik - bent desimtadali biggrin.gif
Atsakyti
Kiek daug priraset per savaitgali... bigsmile.gif Matau jau ir naujus namucius sukure Maidenana. Gal jie mums bus sekmingi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kani: 22 rugpjūčio 2011 - 21:34
QUOTE(ooo @ 2011 08 22, 22:27)
turiu ir as giminej dvyniu  biggrin.gif
o man puses nereik - bent desimtadali  biggrin.gif

matai, as sau uzsirasiau pliusiuka, nes pakeliau iki 56 mln... tai man pasiekimas didziausias per metus nuo nekrospermijos, kai nuliai buvo... o dar 100 butu - ooooooooooo bigsmile.gif rolleyes.gif nekalbant jau apie MB sparnus lotuliukas.gif
mano promociute turejo dvynius, bet jie mire metuku, man atrodo, amziaus..
Papildyta:
QUOTE(Kani @ 2011 08 22, 22:33)
Gal jie mums bus sekmingi...

Jie privalo buti sekmingi. Pamatysi. O as pazadu. Grieztai pazadu, kad pasiseks daugumai. Arba visoms mirksiukas.gif Zinai - ruduo - derlius. Vat ir bus mums derliaus. Nes merginos jau visai visas viltis praradusios, reikia kelti statistika graziais fotoreportazais ir naujom viltim.
Atsakyti
jei per metus nuo 0 iki 56... tai nuo 2 iki 58 turi but biggrin.gif
dabar vitaminais maitinu, jauciu toj ir zolem uzkisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 08 22, 22:38)
jei per metus nuo 0 iki 56... tai nuo 2 iki 58 turi but biggrin.gif
dabar vitaminais maitinu, jauciu toj ir zolem uzkisiu  lotuliukas.gif

as viska uzkisu... vaizdas, aisku, panasus i nenorincio valgyti vaika, bet ka padarysi. Su skandalais i zvaigzdes. Is esmes buvo taip: 2010.06 - nuliai. 2010.11 - 18 mln. 2011.02 - 2 mln. 2011.08 - 56 mln. Tai per metus - iki 56. Bet su tokiom nuokripom. Siaip zinau, kas labai padejo, nu bet gal ne visom priimtina.
Atsakyti
Sanzile, matau, kad pas tave labai slogios nuotaikos, gaila verysad.gif taip liūdna, gal dar daug ką galima pakeisti? jei gali, parašyk, man į až, kam čia visas liūdinti mūsų slogiomis nuotaikomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 08 22, 23:03)
Sanzile,  matau, kad pas tave labai slogios nuotaikos, gaila  verysad.gif taip liūdna, gal dar daug ką galima pakeisti? jei gali, parašyk, man į až, kam čia visas liūdinti mūsų slogiomis nuotaikomis  doh.gif

Jus abi labai welcome. pasakokit, simtas galvu negrazu, bet uztat veiksmingiau nei dvi... Pasakokite abi.
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 08 22, 18:57)
Apciaudau naujus

gaudau gaudau ir as bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 22, 22:52)
as viska uzkisu... vaizdas, aisku, panasus i nenorincio valgyti vaika, bet ka padarysi. Su skandalais i zvaigzdes. Is esmes buvo taip: 2010.06 - nuliai. 2010.11 - 18 mln. 2011.02 - 2 mln. 2011.08 - 56 mln. Tai per metus - iki 56. Bet su tokiom nuokripom. Siaip zinau, kas labai padejo, nu bet gal ne visom priimtina.

sakyk sakyk Maidenana kas čia taip padėjo labai suintrigavai smile.gif,

žinokit merginos kai vakar man skaudėjo pilvą o įpač dešini šoną. o ar jums taip būdavo, sakau gal dėl to kad daugiau folių buvo ir skausmas didesnis blush2.gif
Atsakyti