QUOTE(braske1515 @ 2011 09 01, 15:11)
sveikos mergaites
senaiu cia sedincios mane tikrai pamena
noriu,jum inesti vilties ir tikejimo,kad jums visoms tikrai pasiseks ir jus visos tapsit MAMOMS
as irgi netikejau ir savo iui jau buvau nurasius,verkiau,kad nepavyko,bet vyras tikejo ir palaike,sake ,kad turi pavykti
ir dar is vakaro nusiunte mane pasidaryti testuka,ir ka grazuoliai II
dabar jau musu stebuklelis apdovanoja mus savo sypsena
ir siuncia jums stipru virusiuka nuo kurio nepabegsit nei viena
stiprybes ir tikejimo jums visoms
gaudau gaudau
ačiū, kad parašei, mums visoms tikrai reikia visų sėkmingų istorijų ir padrąsinimo.
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 01, 15:54)
mmm..dar vienas klausimas. o daug kam yra darę be stimuliacijos IUI, ir ar pasiteisino?
Man darė 1 IUI be stimuliacijos. nepasiteisino
nors pas mane viskaas lyg ir gerai. daugiau jau tokio IUI gydytoja net ir nebesiūlė. ir kai pirmą kartą nestiluliuotam cikle darėm, tai pasakė, kad "laiko dar turit, tai galima ir taip pažaist". tai aš supratau, kad nekos procentas sėkmės tų nestimuluotų ciklų... nors gal būtent tau imtų ir pasisektų, ką čia gali žmogus žinot...
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 09 01, 18:04)
Kaip faina
baltai baltai pavydžiu
ir ačiū už virusiuką, gaudau gaudau gaudau
abu - ir rožinį, ir žydrą
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2011 09 01, 19:09)
Kaune viena gydytoja taip pat neskiria dupho po IUI, nes sustimuliavus ir suleidus sprogdukų, ovuliacija įvyksta greičiau tobulai nei nepilnai ir progesteronas turėtų gamintis natūraliai. dėl šventos ramybės pagal senas teorijas, kiti jį skiria, bet ši gydytoja, pas kurią ir aš einu dabar, yra stimuliacijų specė, tarptautinėse konferencijose klauso naujienų, todėl įtariu, kad ir aš galiu dupho gerti negauti. bet tyrimą 19-21ciklo dieną tai turėjo padaryti...
estrofemas reikalignas iki IUI gimdos gleivinei auginti, jei skatinama clostu ar kuo kitu ir ji nepakankama.
o kas čia tokia gydytoja? aš irgi Kaune, gal ta pati?