Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(spinsa @ 2011 09 01, 20:33)
nagi nagi, kas as girdziu  blush2.gif  kazkas augina pilvely porele?  blush2.gif  as ir labiausia norecia poreles, kad vienas vargas iskart butu.  4u.gif

Spinsa, niu gi taip ax.gif sunytį užmatė iškart, o dėl dukrytės sako nu nesimato nesimato, o poto sako, va šimtų proc. mergytė wub.gif net man parodė viską, kur kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 01, 15:44)
kiek skaičiau daugeliui po IUI liepia naudoti dhupaston ar estrofem, o man nieko...tik laukti...
norėjau paklausti ar kam nors gygytoja neskyrė jokių vaistų po IUI? ir kokį poveikį turi tie vaistai ?

Kaune viena gydytoja taip pat neskiria dupho po IUI, nes sustimuliavus ir suleidus sprogdukų, ovuliacija įvyksta greičiau tobulai nei nepilnai ir progesteronas turėtų gamintis natūraliai. dėl šventos ramybės pagal senas teorijas, kiti jį skiria, bet ši gydytoja, pas kurią ir aš einu dabar, yra stimuliacijų specė, tarptautinėse konferencijose klauso naujienų, todėl įtariu, kad ir aš galiu dupho gerti negauti. bet tyrimą 19-21ciklo dieną tai turėjo padaryti...

estrofemas reikalignas iki IUI gimdos gleivinei auginti, jei skatinama clostu ar kuo kitu ir ji nepakankama.
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 09 01, 20:04)
atėjom pavirusuot  ax.gif

šiandien jau skleidžiam rožinius ir žydrus vyrusiukus wub.gif

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Gaudau virusiuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet tikrai kaip faina porele thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimeli: jau trecia diena po IUI, ir vis dar pamaudena pilveli, toks jausmas, kad akmenu kas pridejo ten doh.gif , ir issiputes jis kaip arbuzas. Ar sie simptomai yra normalus, ar netureciau nieko jausti? Norisi vis pamirsti ta procedura ir pamatyti rezultata po 10 dienu, taciau vis negaliu, nes pilvelis primena apie tai. Kazkaip pradedu bijoti del cistu, nes turbut per daug apie jas prisiskaiciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 01, 20:54)
Merginos, turiu klausimeli: jau trecia diena po IUI, ir vis dar pamaudena pilveli, toks jausmas, kad akmenu kas pridejo ten doh.gif , ir issiputes jis kaip arbuzas. Ar sie simptomai yra normalus, ar netureciau nieko jausti? Norisi vis pamirsti ta procedura ir pamatyti rezultata po 10 dienu, taciau vis negaliu, nes pilvelis primena apie tai. Kazkaip pradedu bijoti del cistu, nes turbut per daug apie jas prisiskaiciau verysad.gif

man irgi po IUI buvo tas pats, keturias dienas pilvą taip skaudėjo tempė, kad ne tas žodis, gal merginos ką pakomentuos g.gif .
visoms labas vakarėlis
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 01, 21:07)
man irgi po IUI buvo tas pats, keturias dienas pilvą taip skaudėjo tempė, kad ne tas žodis, gal merginos ką pakomentuos  g.gif .
visoms labas vakarėlis

Pradedu galvot, gal cia nuo vaistu koks paveluotas pasalinis poveikis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 01, 21:54)

Man irgi kelias dienas pamaudeno ir ispustas buvo, bet cistu neatsirado schmoll.gif tai gal cia ir normalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 01, 21:16)
Man irgi kelias dienas pamaudeno ir ispustas buvo, bet cistu neatsirado schmoll.gif  tai gal cia ir normalu ax.gif

Tikiuosi, praeis ir man ax.gif Galbut be reikalo pergyvenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 09 01, 19:54)
Spinsa, niu gi taip  ax.gif sunytį užmatė iškart, o dėl dukrytės sako nu nesimato nesimato, o poto sako, va šimtų proc. mergytė wub.gif net man parodė viską, kur kas biggrin.gif

eik tu sau! Kaip fainiai! Visa porele musu Didziausiai Panikei! biggrin.gif Labai dziugu uz tave smile.gif O kaip vyras reagavo? Laimingi jus, itariu, iki pacio negaliu smile.gif

man maude nuo IUI iki pat mmm. Ir kaip arbuzas. Ir jokiu cistu.
Atsakyti
Merginos, turiu klausimeli: jau trecia diena po IUI, ir vis dar pamaudena pilveli, toks jausmas, kad akmenu kas pridejo ten doh.gif , ir issiputes jis kaip arbuzas. Ar sie simptomai yra normalus, ar netureciau nieko jausti? ... Kazkaip pradedu bijoti del cistu, nes turbut per daug apie jas prisiskaiciau verysad.gif

taigi natūralu - nuo stimuliacijos paskaudena.
o cistų logiškai mąstant negali net būt, nes viską, kas užaugo susprogdina vaistai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 01, 23:01)
taigi natūralu - nuo stimuliacijos paskaudena.
o cistų logiškai mąstant negali net būt, nes viską, kas užaugo susprogdina vaistai  g.gif

nu jo. cistos - tai nesproge foliai..
Atsakyti
Labas rytas. užsiregistravau pas ginių, ale tai durnai gaunasi, kad jau ko gero bus prasidėjusios mmm. tai net gydytojas apžiūrėti negalės doh.gif patarkit, eit, ar vis dėl to kito mėnesio palaukti g.gif
Atsakyti