bet kad man tokio tyrimo net nedarė...tai kaip žinoti?
kokiomis dienomis jį reikia daryti?
ma darė tik tik LH ir FSH...
sveikos mergaites senaiu cia sedincios mane tikrai pamena noriu,jum inesti vilties ir tikejimo,kad jums visoms tikrai pasiseks ir jus visos tapsit MAMOMS
as irgi netikejau ir savo iui jau buvau nurasius,verkiau,kad nepavyko,bet vyras tikejo ir palaike,sake ,kad turi pavykti ir dar is vakaro nusiunte mane pasidaryti testuka,ir ka grazuoliai II dabar jau musu stebuklelis apdovanoja mus savo sypsena ir siuncia jums stipru virusiuka nuo kurio nepabegsit nei viena stiprybes ir tikejimo jums visoms
as irgi netikejau ir savo iui jau buvau nurasius,verkiau,kad nepavyko,bet vyras tikejo ir palaike,sake ,kad turi pavykti ir dar is vakaro nusiunte mane pasidaryti testuka,ir ka grazuoliai II dabar jau musu stebuklelis apdovanoja mus savo sypsena ir siuncia jums stipru virusiuka nuo kurio nepabegsit nei viena stiprybes ir tikejimo jums visoms
QUOTE(Brituska @ 2011 09 01, 16:07)
bet kad man tokio tyrimo net nedarė...tai kaip žinoti?
va čia jau negerai. turėjo padaryti. daromas jis berods 19-21 CD.
QUOTE(Tino @ 2011 09 01, 11:34)
VISKAS - tai reiškia, kad daugiau nieko nebedarysiu ir nebesitikėsiu, nes man metukų jau ne niolika, o virš 35.
Papildyta:
pala nesupratau - rašyt tik pozityvą, o galvot negatyvą: čia taip turi būt?
ką daryt, jei viduj abejonės?
yuz sita VISKAS tu paklausniai atsisei ant suolelio.Papildyta:
pala nesupratau - rašyt tik pozityvą, o galvot negatyvą: čia taip turi būt?
ką daryt, jei viduj abejonės?
O tai tu galvoji negatyva? Tai tada tave reikia paguldyti tiesiog ant to suolelio. matai, suolelio esme - pakeisti mastyma i pozityvu. Kad nebutu nei vienos neigiamos minties. Ir net nepasisekimo atveju galvoti, kad sekantis kartas bus laimingas.
QUOTE(Rudde @ 2011 09 01, 13:24)
Sveika, as eiciau arba pries menesines, arba paciom pirmom menesiniu dienom, kad butu galima pradeti stimuliacija, jei ji butu reikalinga ir nereiketu laukti dar vieno ciklo
Palaikau.
QUOTE(braske1515 @ 2011 09 01, 16:11)
sveikos mergaites senaiu cia sedincios mane tikrai pamena noriu,jum inesti vilties ir tikejimo,kad jums visoms tikrai pasiseks ir jus visos tapsit MAMOMS
Griebiu virusiuka as irgi netikejau ir savo iui jau buvau nurasius,verkiau,kad nepavyko,bet vyras tikejo ir palaike,sake ,kad turi pavykti ir dar is vakaro nusiunte mane pasidaryti testuka,ir ka grazuoliai II dabar jau musu stebuklelis apdovanoja mus savo sypsena ir siuncia jums stipru virusiuka nuo kurio nepabegsit nei viena stiprybes ir tikejimo jums visoms
mmm..dar vienas klausimas. o daug kam yra darę be stimuliacijos IUI, ir ar pasiteisino?
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 01, 16:54)
mmm..dar vienas klausimas. o daug kam yra darę be stimuliacijos IUI, ir ar pasiteisino?
Man dare 1 IUI visiskai naturaliame cikle. Ir nepasiteisino del vyro prastos spermos kokybes. Su manimi, kaip isaiskejo - problemu praktiskai nera. Siaip, man reguliarus ciklas, visada yra O ir 1 koks folis, tai kaip ir.. vyras kaltas
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 01, 17:54)
man ryt darys be stimuliuojanciu vaistu , uzaugo vienas grazus folis, o ar pasiteisins - suzinosim po 14 dienu.
Papildyta:
QUOTE(Brituska @ 2011 09 01, 16:44)
Sveikos mergaitės...
kaip jau kazkada anksčiau rašiau 08.13 turėjau 1 IUI, nesėkimingas dabar jau geriu ir leidžiuosi vaistukus ir ruošiamės 2 IUI...
kiek skaičiau daugeliui po IUI liepia naudoti dhupaston ar estrofem, o man nieko...tik laukti...
norėjau paklausti ar kam nors gygytoja neskyrė jokių vaistų po IUI? ir kokį poveikį turi tie vaistai ?
kaip jau kazkada anksčiau rašiau 08.13 turėjau 1 IUI, nesėkimingas dabar jau geriu ir leidžiuosi vaistukus ir ruošiamės 2 IUI...
kiek skaičiau daugeliui po IUI liepia naudoti dhupaston ar estrofem, o man nieko...tik laukti...
norėjau paklausti ar kam nors gygytoja neskyrė jokių vaistų po IUI? ir kokį poveikį turi tie vaistai ?
mano gydytoja sake, kad duphastono gerimas tikrai nepakenks. siulyciau dar karta pasiskambinti savo ginei ir perklausti, pati paskaityk cia - visos mergytes geria dupha po iui. taip kad jo tikrai reikia.
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 01, 17:54)
Man dare 2 IUI naturaliam cikle, bet...
atėjom pavirusuot
šiandien jau skleidžiam rožinius ir žydrus vyrusiukus
šiandien jau skleidžiam rožinius ir žydrus vyrusiukus
panos,o geriant duphastona buna kad ciklas sutrinka?mm kazkur dingo o visada budavo ateidavo kaip laikrodukas...
QUOTE(agiute @ 2011 09 01, 20:04)
nagi nagi, kas as girdziu kazkas augina pilvely porele? as ir labiausia norecia poreles, kad vienas vargas iskart butu.
Sveikos, mergaites Nutariau ir as prie Jusu pokalbiu prisijungti, galbut sugebesiu pagerinti arba pabloginti paskutiniu 2 menesiu statistika Vis tyliai pasiskaitinedavau Jusu pokalbius, atsiliepimus - dziaugiuosi uz tas, kurios jau glosto savo , uz tas kurios jau supuoja mazylius - dar labiau... O toms, kurioms dar dega viltele sirdyje butinai pasiseks ir visos sulauksim to issvajotojo Uz visas laikau kumstukus (ir uz save tuo paciu ).