Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Kuisis @ 2011 09 01, 14:08)
Sveikos, mergaitės. tikiuosi priimsit į tarpą. svarstau naują ciklą apie IUI. bet nežinau kada eiti pas ginių? pirmam puslapyje parašyta, kad 1-3 CD, bet tai turbūt labiau toms, kurioms, jau nebe pirmą kartą ir jau sutarta su gydytoju viskas. o aš dar su gydytoju tiksliai nesitariau ax.gif

As va pradesiu savo IUI susirgus.
Buvau nubegus tik informuot kad noriu smile.gif Paziurejo echo. Padare citologini nes senai buvo darytas (cia jis neprivalomas prie IUI)
Tai kai sulauksiu mmm.
1-2 cd paskambint liepe
3-5 cd hormonu tyrimus padaryt.
Ir skirs stimuliacija

Tai tikrai pries mmmmm bek jei dar neprasidejusios.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 01, 13:33)

Tai tikrai pries mmmmm bek jei dar neprasidejusios.

dėkui už atsakymus, vadinasi reiks skuosti dar šia savaitę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 01, 13:30)
as po savo IUI isvis viska nurasius buvau.
atbegau skustis i skyreli. Kad viskas izbego kai atsikeliau. Tridaliojau visa laika. Nakti pries NT prablioviau visa nes pasak manes nepavyko. Ryte visviena padariau NT nes buvau suplanavus. Ir ka. II. Antras nelabai ryskus. Bet II. Aisku nepatikejau. Maniau vaistus rodo. Nors tai 14 dpiui buvo. Kraujo testas patvirtino nestuma.
Kadangi as ZIAURI tridaliotoja. Tai visa nestuma nurasinejau vaika. Vis galvojau nueisiu echo o ten jau nebera ar kas negerai. Db aisku turiu lb faina sunu.
Dabar laiukiu savo mmmm (kurios vis dar nesirodo 21dpo) ir pradesiu vel IUI. Ir jau zinau kad lauke LAAAABAI nervingas metas. Ech..... Vyras isprotes nuo mano zirzimo ir to kartojimo "vel jauciu kad nepavyko".

Sekmes

ačiū už vilties teikimą konkrečiais pavyzdžiais !!! tiesiog nuo to ilgo laukimo ir matymo, kaip kitoms sekasi, o man - ne, dingsta tas optimizmas, nors tiesą pasakius po pasikalbėjimo su gydytoja tos realios vilties atsirado - laukiu jau kitos savaitės: kas užaugo ir ką suleisim blush2.gif
Atsakyti
sveikute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 09 01, 14:05)

uhu, nu kur dingusi buvai, gal jai startuoji greit? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 01 rugsėjo 2011 - 14:14
Sveikos mergaitės...
kaip jau kazkada anksčiau rašiau 08.13 turėjau 1 IUI, nesėkimingas verysad.gif dabar jau geriu ir leidžiuosi vaistukus ir ruošiamės 2 IUI...
kiek skaičiau daugeliui po IUI liepia naudoti dhupaston ar estrofem, o man nieko...tik laukti...
norėjau paklausti ar kam nors gygytoja neskyrė jokių vaistų po IUI? ir kokį poveikį turi tie vaistai ?
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 01, 16:44)
Sveikos mergaitės...
kaip jau kazkada anksčiau rašiau 08.13 turėjau 1 IUI, nesėkimingas verysad.gif dabar jau geriu ir leidžiuosi vaistukus ir ruošiamės 2 IUI...
kiek skaičiau daugeliui po IUI liepia naudoti dhupaston ar estrofem, o man nieko...tik laukti...
norėjau paklausti ar kam nors gygytoja neskyrė jokių vaistų po IUI? ir kokį poveikį turi tie vaistai ?

Duphastonas kaip suprantu padeda isitvirtinti zirniui
Atsakyti
aš taip ir maniau, tik nzn kodėl man jo neskyrė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 01, 16:49)
aš taip ir maniau, tik nzn kodėl man jo neskyrė... g.gif

O pas ka darei? Koks miestas?
Atsakyti
Klaipėdoje, VK

pas R.Gražienė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brituska: 01 rugsėjo 2011 - 14:58
QUOTE(Brituska @ 2011 09 01, 16:54)
Klaipėdoje, VK

Hmmm. Parasyk daktares pavarde jei zinai. Mergaites kurios daresi VK klaipedos gal gales pakomentuot kanors apie toki daktares elgesi. Gal irgi susidure.
Atsakyti
Brituska, duphaston tai dirbtinis progesteronas. jis padeda geriau įsitvirtinti apvaisintam kiaušinėliui. teoriškai(bet mano akimis tik teoriškai), jei tavo progesterono lygis geras tau jo gerti nereikia mirksiukas.gif bet gal kas geriau pakomentuos
Atsakyti