Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 01, 10:26)
Tino, ar tu jau sedejai ant mano baudos suolelio? Tau tuoj merginos papasakos kas buna, kai atsisedi ant baudos suolelio.

Ir kas tas "po to viskas"? Trynuku mama busi?

nea, dar nesėdėjau ant jokių baudos suolelių ax.gif išvengiau kol kas smile.gif
reiktų man smegenis praplauti nuo pesimizmo, nes aš tai linkus labiau į tai nei į optimizmą sad.gif nors tada, kai labai pozityviai buvau nusiteikus, tai nieko nepavyko.

VISKAS - tai reiškia, kad daugiau nieko nebedarysiu ir nebesitikėsiu, nes man metukų jau ne niolika, o virš 35.
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 01, 11:02)
sėdant ant baudos suolelio negalima ne vieno neigiamo žodelio rašyt, tik pozityvą  biggrin.gif
sėdėt reikia ramiai , be trizniuojamu, tyliai šypsotis ir mojuoti su rankyte, laukti II arba dideliu skaičiukų  biggrin.gif

pala nesupratau - rašyt tik pozityvą, o galvot negatyvą: čia taip turi būt? blink.gif
ką daryt, jei viduj abejonės?
Atsakyti
QUOTE(sauluciuke11 @ 2011 09 01, 10:23)
Sveikos,
Pasakykit jus man - kai daro IUI geriau, kad folis jau butu plyses ?? smile.gif  man kai dare IUI folis jau buvo plyses ir buvo to skyscio..vaistus leidausi tik ovitreli pries 36 val iki IUI..o tas ovitrelis reikalingas, kad susprogdintu ta foli ???aciu  biggrin.gif

Aš visasda maniau, kad geriausia, kai IUI atlikimo dieną yra ir sprogusių ir tuoj sprogsiančių folikulų. mano logika pasiteisino:
per sėkminga IUI buvo 1 sprogęs, o 3 ruošėsi. kažkodėl esu tikra, kad užkibo tas sprogęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 01, 11:34)
nea, dar nesėdėjau ant jokių baudos suolelių  ax.gif  išvengiau kol kas smile.gif
reiktų man smegenis praplauti nuo pesimizmo, nes aš tai linkus labiau į tai nei į optimizmą sad.gif nors tada, kai labai pozityviai buvau nusiteikus, tai nieko nepavyko.

VISKAS - tai reiškia, kad daugiau nieko nebedarysiu ir nebesitikėsiu, nes man metukų jau ne niolika, o virš 35.
Papildyta:
pala nesupratau - rašyt tik pozityvą, o galvot negatyvą: čia taip turi būt?  blink.gif
ką daryt, jei viduj abejonės?

tau abejonės bus visada , net kada pamatysi II..tiesiog reikia nestresuoti, ir ko mažiau galvoti apie nesekėme..mūsų mintys gali materializuotis mirksiukas.gif

o apie IVF negalvojai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 01 rugsėjo 2011 - 11:58
Sveikos, mergaitės. tikiuosi priimsit į tarpą. svarstau naują ciklą apie IUI. bet nežinau kada eiti pas ginių? pirmam puslapyje parašyta, kad 1-3 CD, bet tai turbūt labiau toms, kurioms, jau nebe pirmą kartą ir jau sutarta su gydytoju viskas. o aš dar su gydytoju tiksliai nesitariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 01, 12:08)
Sveikos, mergaitės. tikiuosi priimsit į tarpą. svarstau naują ciklą apie IUI. bet nežinau kada eiti pas ginių? pirmam puslapyje parašyta, kad 1-3 CD, bet tai turbūt labiau toms, kurioms, jau nebe pirmą kartą ir jau sutarta su gydytoju viskas. o aš dar su gydytoju tiksliai nesitariau ax.gif

Manyyyčiau, kad geriausia iš karto po mėnesinių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 01, 12:57)
tau abejonės bus visada , net kada pamatysi II..tiesiog reikia nestresuoti, ir ko mažiau galvoti apie nesekėme..mūsų mintys gali materializuotis  mirksiukas.gif

o apie IVF negalvojai?

aš nestresuoju, tik kad vilties (tikėjimo) nebedaug. žinau aš tas teorijas apie minčių materializavimąsi, bet kaip jau realybė parodo, taip ir tiki smile.gif

IVF laukia, jei nepasiseks 2-3 IUI. tai ir sakau, kad turiu planų pusmečiui, bet daugiau nesidrąskysiu.
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 01, 13:08)

Sveika, as eiciau arba pries menesines, arba paciom pirmom menesiniu dienom, kad butu galima pradeti stimuliacija, jei ji butu reikalinga ir nereiketu laukti dar vieno ciklo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 01, 13:08)

žiūrint, koks gydytojas: jeigu skubantis ir imantis reikalo iš esmės, tai galima vos prasidėjus mmm, tada apžiūrės, paskirs skatinimą ir galėsi iškart pradėti. bet jei eini pirmą kartą, tai reikia turėt hormonų nesenus tyrimus, kad žinotų, kaip skatinti.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 01, 14:22)
aš nestresuoju, tik kad vilties (tikėjimo) nebedaug. žinau aš tas teorijas apie minčių materializavimąsi, bet kaip jau realybė parodo, taip ir tiki smile.gif

IVF laukia, jei nepasiseks 2-3 IUI. tai ir sakau, kad turiu planų pusmečiui, bet daugiau nesidrąskysiu.

as po savo IUI isvis viska nurasius buvau.
atbegau skustis i skyreli. Kad viskas izbego kai atsikeliau. Tridaliojau visa laika. Nakti pries NT prablioviau visa nes pasak manes nepavyko. Ryte visviena padariau NT nes buvau suplanavus. Ir ka. II. Antras nelabai ryskus. Bet II. Aisku nepatikejau. Maniau vaistus rodo. Nors tai 14 dpiui buvo. Kraujo testas patvirtino nestuma.
Kadangi as ZIAURI tridaliotoja. Tai visa nestuma nurasinejau vaika. Vis galvojau nueisiu echo o ten jau nebera ar kas negerai. Db aisku turiu lb faina sunu.
Dabar laiukiu savo mmmm (kurios vis dar nesirodo 21dpo) ir pradesiu vel IUI. Ir jau zinau kad lauke LAAAABAI nervingas metas. Ech..... Vyras isprotes nuo mano zirzimo ir to kartojimo "vel jauciu kad nepavyko".

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 31, 23:39)
O pas ka dabar vaikstai? As irgi pas Klima kazkada buvau, bet pabegau labai greitai  blush2.gif

Dabar vaikstau pas Griciu blush2.gif

QUOTE(indreT @ 2011 09 01, 09:22)
Ta prasme per visa stimuliavimo cikla nepaziuri kas kaip?
Ar po sprogtuku nebeziuri ir tik po IUI? smile.gif

Man jis nestimuliavo, iki Ovitrelle ziurejo, bet po jo suleidimo tik padarius IUI tada paziuredavo doh.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 01, 10:06)
aciu mielosios uz palaikyma bet man nesitiki kad busiu  nestuke.gif  blush2.gif

Busi busi nestuke.gif mirksiukas.gif 4u.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 01, 13:25)
žiūrint, koks gydytojas: jeigu skubantis ir imantis reikalo iš esmės, tai galima vos prasidėjus mmm, tada apžiūrės, paskirs skatinimą ir galėsi iškart pradėti. bet jei eini pirmą kartą, tai reikia turėt hormonų nesenus tyrimus, kad žinotų, kaip skatinti.

hmmm...tyrimai daryti turbūt prieš metus, bet šiai geri. tai man juos per naujo dabar darys?gydytojas tai neskubantis, aš skubanti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 01, 13:25)

pritariu, jei eini pirma karta be tyrimų, geriau eiti ciklo pradžioje, nes jei reikės priduoti kraują, tai reikės 3-5 c.f. , o po to 21-24 c.d....ir tada kitą mėnesį startuoti nuo 1-4 c.d.
Jei turėsi tyrimus - tai geriau 1-3 c.d.

Atsakyti