Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

mano 2 foliai ir jau buvo pratruke rado skyscio vuro turtas sake geras po A+B 89% kiek milijonu neatsimenu smile.gif dar norejau paklausti jei kas geria prednizolona nuo ko jis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 01 rugsėjo 2011 - 07:55
QUOTE(indreT @ 2011 08 31, 21:53)
Man ir po IUI paziurejo. Bet galu gale ar pries ar po. Juk jau spermiukai isskalbti buna. Tie simtai uz ju atplovima manau yra. o ne uz suleidima. ar as klystu?

pinigėliai pagrindė eina emriologui (už atplovima) + kateteris apie 200lt kainuoja

labas rytas mergyt 4u.gif
boruziuk, drauge, nu jau tikrai TURI BŪTI TAS KARTAS. labai labai tave palaikom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 01, 08:53)
mano 2 foliai ir jau buvo pratruke rado skyscio vuro turtas sake geras po A+B 89% kiek milijonu neatsimenu smile.gif dar norejau paklausti jei kas geria prednizolona nuo ko jis

tai yra vaistas ne nuo ko, o palaikyti imunine sistema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 01 rugsėjo 2011 - 08:01
aciu mielosios uz palaikyma bet man nesitiki kad busiu nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 01, 09:06)
aciu mielosios uz palaikyma bet man nesitiki kad busiu  nestuke.gif  blush2.gif

ir nesitikėk garsiai (tik tyliai vidui mirksiukas.gif ) , o po to viens-du ir nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 08 31, 21:27)
Siaip man gydytoja pasake, kad jau subliuskes folis, tik tada kai jau spermiukai buvo atplauti ir as jau skraidziau ant lektuvo. Tai gal reikejo sokt salin ir priesintis smile.gif Labai pasitikejau gydytoja. O dabar jau pradedu abejot. verysad.gif

aaa, supratau... maniau - pradzioje isiaiskina kas ir kaip, o tik po to aro.. Nu zodziu.. Bet zinai - subliskes gal jis tik pora valandu - tai ir gerai.

QUOTE(indreT @ 2011 08 31, 21:53)
Man ir po IUI paziurejo. Bet galu gale ar pries ar po. Juk jau spermiukai isskalbti buna. Tie simtai uz ju atplovima manau yra. o ne uz suleidima. ar as klystu?

As nezinau, bet tikriausiai uz atplovima. pagal mane tai sunkiausias darbas.

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 01, 08:53)

tai gerai, kad buvo skyscio. Spermiukai tiesiai pataikys ir gerai. As nematau kokiu nors kliuciu nestumui. Pamatysi smile.gif Tai tavo paskutinis IUI smile.gif

p.s. Buvau paklausti mergi nu is IVF skyrelio - tai joms taip pat liepa-rugpjutis ziauri menesiai ir nekokia statistika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 rugsėjo 2011 - 08:18
Sveikos,

Pasakykit jus man - kai daro IUI geriau, kad folis jau butu plyses ?? smile.gif man kai dare IUI folis jau buvo plyses ir buvo to skyscio..vaistus leidausi tik ovitreli pries 36 val iki IUI..o tas ovitrelis reikalingas, kad susprogdintu ta foli ???aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciuke11 @ 2011 09 01, 09:23)
Sveikos,
Pasakykit jus man - kai daro IUI geriau, kad folis jau butu plyses ?? smile.gif  man kai dare IUI folis jau buvo plyses ir buvo to skyscio..vaistus leidausi tik ovitreli pries 36 val iki IUI..o tas ovitrelis reikalingas, kad susprogdintu ta foli ???aciu  biggrin.gif

Taip, ovitrelis tam ir reikalingas, kad tikrai sprogtu.
Mano pamastymai sia tema: S pvz, liepia suleisti Ovitreli 36 valandu pries IUI. Bet. Reikia labai apskaiciuoti folio plisima ir spermiuku suleidima, nes tiek tas skystis, tiek atplautas spermiukas gyvena po 12 valandu kazkur. Todel IMHO IUI sekme priklauso nuo to, ant kiek tiksliai gydytojas gali apskaiciuoti ir suvesti i galutini taska ovitrelio suleidima, IUI darymo laika, spermiuku pataikyma i ta skysti..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 rugsėjo 2011 - 08:47
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 01, 09:06)
aciu mielosios uz palaikyma bet man nesitiki kad busiu  nestuke.gif  blush2.gif

gaila, bet ir aš netikiu nei viduj, nei žodžiais ... po tiek metų laukimo (lygtai 6 jau)kažkaip sunku patikėt, kad kažkas gali padėt. verysad.gif turiu planą kokiam pusmečiui, o paskui viskas.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 01, 10:16)
gaila, bet ir aš netikiu nei viduj, nei žodžiais ... po tiek metų laukimo (lygtai 6 jau)kažkaip sunku patikėt, kad kažkas gali padėt. verysad.gif  turiu planą kokiam pusmečiui, o paskui viskas.

Tino, ar tu jau sedejai ant mano baudos suolelio? Tau tuoj merginos papasakos kas buna, kai atsisedi ant baudos suolelio.

Ir kas tas "po to viskas"? Trynuku mama busi?
Atsakyti
mergytes-uogytes
baikit panikuoti, ramiai atsisėdom pas Maidenana ant suolelio ir laukiam po dvejų savaičių II, kuo blogesnes nuotaikos pradžioje, tuo geresne pabaiga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 01, 09:26)
Tau tuoj merginos papasakos kas buna, kai atsisedi ant baudos suolelio.

Kas būna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 01, 10:57)
Kas būna?  ax.gif

sėdant ant baudos suolelio negalima ne vieno neigiamo žodelio rašyt, tik pozityvą biggrin.gif
sėdėt reikia ramiai , be trizniuojamu, tyliai šypsotis ir mojuoti su rankyte, laukti II arba dideliu skaičiukų biggrin.gif
Atsakyti