Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(spinde @ 2011 08 31, 18:15)
Na šiaip man tai pirma pažiūrėjo, o po to tik darė. Ir pažiūrėjus pasakė, kad folikulas jau subliuškęs. Apie tai kad nedaryti, nieko neužsiminė.

O man kiek dare IUI tai pradzioj padaro o tik paskui ziuri wub.gif
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 31, 20:18)
as jau po IUI  smile.gif

Laikysiu kumstukus, o kad ti baigtusi tas visas nesekmiu metas ir butu II 4u.gif

Sveikos mergaites 4u.gif
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 08 31, 18:24]
otai kokio b***io tada daretes IUI? nebuvo kur 500 deti ar tieiog nuojauta - kad a vdrug?

Siaip man gydytoja pasake, kad jau subliuskes folis, tik tada kai jau spermiukai buvo atplauti ir as jau skraidziau ant lektuvo. Tai gal reikejo sokt salin ir priesintis smile.gif Labai pasitikejau gydytoja. O dabar jau pradedu abejot. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 08 31, 21:23)
O man kiek dare IUI tai pradzioj padaro o tik paskui ziuri wub.gif

Nikada nebuciau pagalvojus, kad ziuri po IUI, pas mane tai visada pasiziuri situacija pries darant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 31, 22:30)
Nikada nebuciau pagalvojus, kad ziuri po IUI, pas mane tai visada pasiziuri situacija pries darant  g.gif

Aha ziurejo po visko, as lankausi pas Klima, tai jis taip dare blush2.gif o kaip dabar naujas daktariukas ziures tai neznau, bet as jausdavau kad man O ivykdavo kaip tik pries atvaziuojant darytis IUI wub.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
man idomu pasidare del stimuliaciju blush2.gif kaip jum skiria ar vienodus vaistus, dozes ar kiekviena kart skirtingai?
nes man pirma kart skyre tik closta nuo 5CD 5dienas
antra karta closta ir gonali, net gonalio doze didino ta pati cikla.
Tai vat idomu pasidare ka skirtu kai vel eisiu stimuliuotis g.gif Nes dabar nieko nedarom-ilsimes, o paskui vel bandysim IUI. Pirmoji kaip ir pavyko, tik tiek, kad buvo nesivystantis. Dabar is antros labai tikimes gero rezultato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 31, 22:30)
Nikada nebuciau pagalvojus, kad ziuri po IUI, pas mane tai visada pasiziuri situacija pries darant  g.gif

Man ir po IUI paziurejo. Bet galu gale ar pries ar po. Juk jau spermiukai isskalbti buna. Tie simtai uz ju atplovima manau yra. o ne uz suleidima. ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 31, 22:53)
Man ir po IUI paziurejo. Bet galu gale ar pries ar po. Juk jau spermiukai isskalbti buna. Tie simtai uz ju atplovima manau yra. o ne uz suleidima. ar as klystu?

As ir taip manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 08 31, 20:46)
Aha ziurejo po visko, as lankausi pas Klima, tai jis taip dare blush2.gif  o kaip dabar naujas daktariukas ziures tai neznau, bet as jausdavau kad man O ivykdavo kaip tik pries atvaziuojant darytis IUI wub.gif

Tai Klimas nežiūri prieš IUI?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 08 31, 23:14)
Tai Klimas nežiūri prieš IUI?

Neziuri schmoll.gif as pas ji dariau abi IUI, nei per viena neziurejo, skyre vaistukus, o tada ateini ant"lektuvo" padaro IUI ir tik paskui ziuri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 08 31, 21:46)
Aha ziurejo po visko, as lankausi pas Klima, tai jis taip dare blush2.gif  o kaip dabar naujas daktariukas ziures tai neznau, bet as jausdavau kad man O ivykdavo kaip tik pries atvaziuojant darytis IUI wub.gif

O pas ka dabar vaikstai? As irgi pas Klima kazkada buvau, bet pabegau labai greitai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 31, 21:39)
O pas ka dabar vaikstai? As irgi pas Klima kazkada buvau, bet pabegau labai greitai  blush2.gif

Kodėl pabėgai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 08 31, 23:17)
Neziuri schmoll.gif  as pas ji dariau abi IUI, nei per viena neziurejo, skyre vaistukus, o tada ateini ant"lektuvo" padaro IUI ir tik paskui ziuri doh.gif

Ta prasme per visa stimuliavimo cikla nepaziuri kas kaip?
Ar po sprogtuku nebeziuri ir tik po IUI? smile.gif
Atsakyti