Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Tino @ 2011 08 31, 10:25)
ŠAAAKĖĖĖS  blink.gif  kai tris metus geriu, tai informacinio lapelio aš jau nebeskaitau. pradžioj kažkaip nieko nejaučiau, tai ir galvoju, kad ir toliau neturėčiau jausti blink.gif  o kai man galva svaigsta ir taip dažnai, miegu irgi nepergeriausiai, naktim pablūdinu... nepagalvojau, kad nuo vaisto.
kaip gerai būtų, kad pasisektų IUI ir nebereiktų gert daugiau to š... to linkiu ir Jums kuo greičiau  smile.gif

Pradėjusi vartot vaistus paskaičiau tą informacinį lapelį, bet numojau ranka į tą, kad negalima alkoholio, ai, galvoju, čia ant visų vaistų taip rašo irnesakyk.gif Po kelių mėnesių supratau kad ne biggrin.gif
Visos mes į viską skirtingai reaguojam mirksiukas.gif

Linkėjimai priimti smile.gif
Atsakyti
[/quote]
Sveikos merginos. Vakar ir aš apturėjau IUI, bet mintys labai jau negatyvios, nes teturėjau tik vieną folikulą, kuris jau buvo ovuliavęs sad.gif
Dariausi pas S, tai ir pasakė, kad jai daugiau būtų patikę, kad dar nebūtų subliškęs. Na ką, lieka tik laukti mmm ir startuoti su antra IUI.
[/quote]

nepatikėsi, bet vos ne visi IUI su "nurašymu" būna sėkmingi, kai man buvo kabinimas iš kart nurašiau IUI ...todėl dar nepanikuojam ir lauksim 2 savaitelės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 31 rugpjūčio 2011 - 13:16
labutis 4u.gif ar dar prisimenat mane? si penktadieni (09.02) mano 5 iui arba
1 iui po LP.
Atsakyti
[quote=olialia2001,2011 08 31, 14:15]
[/quote]
Sveikos merginos. Vakar ir aš apturėjau IUI, bet mintys labai jau negatyvios, nes teturėjau tik vieną folikulą, kuris jau buvo ovuliavęs sad.gif
[/quote]

tai kad rimtų priežasčių negatyvumui juk NĖRA smile.gif folikulas yra, jis ką tik ovuliavo, vyro produktas suleistas tiesiai ir tikėkimės nedaug išbėgo - tai ko daugiau norėt??? blink.gif viskas thumbup.gif nebent kokios psichologinės nuotaikos kankina, bet čia jau juk kitas dalykas mirksiukas.gif aš Tavo vietoj būčiau laiminga nors tuo, kad nėra tikimybės dvynukams, nes kai tų folikulų priauga, tai paskui papildoma problema atsiranda, nors irgi kai pagalvoji daugiau tokių problemų smile.gif
tad ramaus laukimo dabar mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2011 08 31, 14:54)
labutis  4u.gif    ar dar prisimenat mane? si penktadieni (09.02) mano 5 iui arba
1 iui po LP.

nagi nagi - rimta paraiška sėkmei:)
ir aš kitą savaitę apturėsiu 4 IUI arba 1 po LP.
o kiek laiko praėjo po LP, ką rado? atsiprašau, bet aš nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Papildyta:
nagi nagi - rimta paraiška sėkmei:)
ir aš kitą savaitę apturėsiu 4 IUI arba 1 po LP.
o kiek laiko praėjo po LP, ką rado? atsiprašau, bet aš nepamenu blush2.gif
[/quote]

tai pirma mano iui po lp, mmm velavo daugiau nei menesi, bet visgi atejo. labai bijojau echo, nes (kaip viena mergaite rase, kad po lp jai neuzaugo ne vienas folis), aciu dievui gydytoja dziaugsmingai man pareiske, kad turiu didziuli 18 mm foli naturaliam cikle, belieka sian susileisti vaistukus ir penktadieni iui.
lp metu man padare kiausidziu drilinga ir nustate pks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 31 rugpjūčio 2011 - 14:19

tai kad rimtų priežasčių negatyvumui juk NĖRA smile.gif folikulas yra, jis ką tik ovuliavo

Na manau kad yra smile.gif Mano manymu ovuliavęs folikulas buvo ne ka tik, nes sestadieni jaučiau didelius skausmus vienam šone. Sekmadienį ir jau vėlesnes dienas skausmas pasiskirstė tolygiai pilvo apačioj, o ir speneliai pasidarė nerealiai jautrūs. Todėl manau kad man ovuliacija galėjo įvykt vėliausiai sekmadienį. Šiaip gydytoja irgi stebėjos, kodėl folokulas taip greit suplyšo. Penktadienį buvo 15mm, pirmadieni ryte susileidai ovidrelį, o antradienį vakare folikulo jau nebuvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 08 31, 14:54)
labutis  4u.gif    ar dar prisimenat mane? si penktadieni (09.02) mano 5 iui arba
1 iui po LP.

man 4IUI (1IUI po LP) buvo sėkminga (tik buvo nesivystantis)
thumbup.gif tikiuosiu po sutvarkymo IUI bus pats paskutinis ir sėkmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 08 31, 16:41)
tai kad rimtų priežasčių negatyvumui juk NĖRA smile.gif folikulas yra, jis ką tik ovuliavo

Na manau kad yra smile.gif Mano manymu ovuliavęs folikulas buvo ne ka tik, nes sestadieni jaučiau didelius skausmus vienam šone. Sekmadienį ir jau vėlesnes dienas skausmas pasiskirstė tolygiai pilvo apačioj, o ir speneliai pasidarė nerealiai jautrūs. Todėl manau kad man ovuliacija galėjo įvykt vėliausiai sekmadienį. Šiaip gydytoja irgi stebėjos, kodėl folokulas taip greit suplyšo. Penktadienį buvo 15mm, pirmadieni ryte susileidai ovidrelį, o antradienį vakare folikulo jau nebuvo sad.gif

ar as gerai supratau - jus norite trecio vaikiuko? ax.gif kaip jums smagu, kad jau turite kuo dziaugtis.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 08 31, 15:44)
ar as gerai supratau - jus norite trecio vaikiuko?  ax.gif  kaip jums smagu, kad jau turite kuo dziaugtis.

Na taip, trečio smile.gif Bet šeima jau kita ir norim mažiuko. Su pirmais dviem problemų nebuvo
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 08 31, 15:41)
Na manau kad yra smile.gif Mano manymu ovuliavęs folikulas buvo ne ka tik, nes sestadieni jaučiau didelius skausmus vienam šone.

va dabar suprantu, kad vilties racionaliai mąstant mažoka...
bet tokiais atvejais aš nesuprantu gydytojos, kuri vistiek daro IUI, paima pinigus vietoj to, kad surasti priežastis ir kitą kartą padaryti viską gerai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 08 31, 15:48)
Na taip, trečio smile.gif Bet šeima jau kita ir norim mažiuko. Su pirmais dviem problemų nebuvo

aš irgi noriu trečio, nes irgi antra šeima, pirmi du mano berniukai iš pirmos santuokos, o dabar kai norėtus mergaitės wub.gif man irgi su pirmais dviem jokių problemų nebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitux1978: 31 rugpjūčio 2011 - 15:51
QUOTE(Tino @ 2011 08 31, 16:50)
va dabar suprantu, kad vilties racionaliai mąstant mažoka...
bet tokiais atvejais aš nesuprantu gydytojos, kuri vistiek daro IUI, paima pinigus vietoj to, kad surasti priežastis ir kitą kartą padaryti viską gerai.  verysad.gif

Istikro man galvos skausmas del to. Ar viskas laiku ir t.t.. atlikta.
Juk pradziai padaro ir tik poto paziuri echo sad.gif
Atsakyti