Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(maika @ 2011 08 31, 09:02)
Žodžiu, vienos normos be vaistų, su vaistais - kitos normos smile.gif

taip taip. man irgi.

QUOTE(Brituska @ 2011 08 31, 09:15)
sveikos...
aš bromkriptiną geriu vakarais, prieš einant miegoti, bet naktį atsikėlus jausmas ne koks... blink.gif
galva kaip išvirusi, pykina, brrr.... doh.gif

as irgi tik vakarais, nes geriant ryte as net nepavairuoju - svaigsta galva, kaifas toks, euforija... ir pykino irgi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 31, 09:31)
taip taip. man irgi.
as irgi tik vakarais, nes geriant ryte as net nepavairuoju - svaigsta galva, kaifas toks, euforija...  ir pykino irgi..  doh.gif

sveikos. nu Jūs čia mane nustebinot - aš niekada nesuvedžiau panašių negalavimų su bromocriptino gėrimu blush2.gif o aš galvoju, kodėl nebetoleruoju didesnių alkoholio dozių... negalvokit, kad geriu aš čia, bet pasitaiko kokį kartą per metus pašvęsti daugiau, tai kažkoks siaubas, o anksčiau taip gerai toleruodavau smile.gif
bromocriptiną geriu jau kokius 3 metus... tručijuosi taip sakant verysad.gif
Atsakyti
Metus gėriau nakčiai 1 tabletę. Dabar dar ryte 0,5 tabletės. Tfu tfu tfu, kol kas viskas ok...

Suvedžiau galus dėl vaistų ir alkoholio, nes gerai prisimenu pirmąjį rytą po nakčiai išgertos pirmosios pusės tabletės... wacko.gif Tai paskui buvo tas pats tik stipriau doh.gif
Šiaip gerdama vaistus ramiau, lėčiau keliuosi, t.y. iš pradžių tiesiog atsisėdu lovoj, paskui nuleidžiu kojas ir tada keliuosi - jokių staigių judesių... Čia irgi pamoka po pirmo ryto kai tradiciškai pašokau iš lovos ir... ir vos atgal nenukritau...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 08 31, 10:34)
sveikos. nu Jūs čia mane nustebinot - aš niekada nesuvedžiau panašių negalavimų su bromocriptino gėrimu  blush2.gif  o aš galvoju, kodėl nebetoleruoju didesnių alkoholio dozių... negalvokit, kad geriu aš čia, bet pasitaiko kokį kartą per metus pašvęsti daugiau, tai kažkoks siaubas,  o anksčiau taip gerai toleruodavau smile.gif
bromocriptiną geriu jau kokius 3 metus... tručijuosi taip sakant  verysad.gif

Tino, o tu nezinojai sito santykio? Pvz, paskaicius instrukcija, aiskiai yra parasyta, kad "draudziama vartoti alkoholi, nes sustipreja salutiniai poveikiai". Ta prasme, jeigu tau esant normaliai busenai 3 taures vyno yra normalu ir ryte galva neskauda, tai su bromkriptinu tau 2 per akis ir plius dar kazkoks neaiskus (tikrai ne alkoholinis) galvos svaigimas/uzimas ir pan. As tai su bromkriptinu negaliu vyno - man tikrai ir nuo gurksnio bloga, tai as koki lengva alu itin kukliai atsigeriu. tada normaliai man praeina.
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2011 08 31, 10:46)
Šiaip gerdama vaistus ramiau, lėčiau keliuosi, t.y. iš pradžių tiesiog atsisėdu lovoj, paskui nuleidžiu kojas ir tada keliuosi - jokių staigių judesių... Čia irgi pamoka po pirmo ryto kai tradiciškai pašokau iš lovos ir... ir vos atgal nenukritau...

Man irgi tas pats. Vienas prie vieno. Ir pats miegas visiskai kitoks kazkoks. Toks sunkus. nezinau kaip kitaip pavadinti.
Atsakyti
20dpo KUR MANO MMMMMMMM????????
NORIU STIMULIUOTIS
P.S.
Testai neigiami
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 31, 11:06)
NORIU STIMULIUOTIS
P.S.
Testai neigiami

g.gif g.gif kraujas?
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 31, 11:06)
NORIU STIMULIUOTIS
P.S.
Testai neigiami

išsigando biggrin.gif o tu šį cikla be vaistukų , sorry pamiršau blush2.gif

LABAS RYTAS
Visoms prisijungusioms mergaitėms 4u.gif ir neužsibūti čia!

p.s. ar visos mergaitės man prisidave, kas darė rugpjūčio IUI ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 31 rugpjūčio 2011 - 10:10
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 31, 12:10)
g.gif  g.gif kraujas?

Neeeeee. Nesamone. Testas turi rodyti. O tik poto kraujas isitikinimui smile.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 31, 12:10)
išsigando  biggrin.gif o tu šį cikla be vaistukų , sorry pamiršau  blush2.gif

Mhm si cikla laukiu mmmm. kad pradetu stimuliuot ir startuot su IUI.
Si cikla nieko. Na ND buvo. Ir aukstin galva tradiciskai kabejau biggrin.gif
Bet testai byloja, kad ir vel bergzdziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 31, 11:18)
Neeeeee. Nesamone. Testas turi rodyti. O tik poto kraujas isitikinimui smile.gif
Mhm si cikla laukiu mmmm. kad pradetu stimuliuot ir startuot su IUI.
Si cikla nieko. Na ND buvo. Ir aukstin galva tradiciskai kabejau biggrin.gif
Bet testai byloja, kad ir vel bergzdziai smile.gif

tada laukiam , jei tai tau ne budinga (mmm užlaikymas) tai kas žino g.gif , o testas pas tave brokuotas
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 31, 11:02)
Tino, o tu nezinojai sito santykio? Pvz, paskaicius instrukcija, aiskiai yra parasyta, kad "draudziama vartoti alkoholi, nes sustipreja salutiniai poveikiai". Ta prasme, jeigu tau esant normaliai busenai 3 taures vyno yra normalu ir ryte galva neskauda, tai su bromkriptinu tau 2 per akis ir plius dar kazkoks neaiskus (tikrai ne alkoholinis) galvos svaigimas/uzimas ir pan. As tai su bromkriptinu negaliu vyno - man tikrai ir nuo gurksnio bloga, tai as koki lengva alu itin kukliai atsigeriu. tada normaliai man praeina.
Papildyta:

Man irgi tas pats. Vienas prie vieno. Ir pats miegas visiskai kitoks kazkoks. Toks sunkus. nezinau kaip kitaip pavadinti.

ŠAAAKĖĖĖS blink.gif kai tris metus geriu, tai informacinio lapelio aš jau nebeskaitau. pradžioj kažkaip nieko nejaučiau, tai ir galvoju, kad ir toliau neturėčiau jausti blink.gif o kai man galva svaigsta ir taip dažnai, miegu irgi nepergeriausiai, naktim pablūdinu... nepagalvojau, kad nuo vaisto.
kaip gerai būtų, kad pasisektų IUI ir nebereiktų gert daugiau to š... to linkiu ir Jums kuo greičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 31, 12:22)
tada laukiam , jei tai tau ne budinga (mmm užlaikymas) tai kas žino  g.gif , o testas pas tave brokuotas

Brokuotas.
Jau 6 dariau biggrin.gif
Pirmi pigus is euro vaistines rode vaiduoklius. Bet kaip poto isiaiskinau, kad jie visom teigemus rodo. Tai 2 "Vaiduokliskai teigemi brokai", 4 su viena ryskia juostele visa kita Balta balta kur dairais smile.gif
Atsakyti

p.s. ar visos mergaitės man prisidave, kas darė rugpjūčio IUI ?
[/quote]

Sveikos merginos. Vakar ir aš apturėjau IUI, bet mintys labai jau negatyvios, nes teturėjau tik vieną folikulą, kuris jau buvo ovuliavęs sad.gif
Dariausi pas S, tai ir pasakė, kad jai daugiau būtų patikę, kad dar nebūtų subliškęs. Na ką, lieka tik laukti mmm ir startuoti su antra IUI.
Atsakyti