QUOTE(Tino @ 2011 08 31, 10:34)
sveikos. nu Jūs čia mane nustebinot - aš niekada nesuvedžiau panašių negalavimų su bromocriptino gėrimu
o aš galvoju, kodėl nebetoleruoju didesnių alkoholio dozių... negalvokit, kad geriu aš čia, bet pasitaiko kokį kartą per metus pašvęsti daugiau, tai kažkoks siaubas, o anksčiau taip gerai toleruodavau
bromocriptiną geriu jau kokius 3 metus... tručijuosi taip sakant
Tino, o tu nezinojai sito santykio? Pvz, paskaicius instrukcija, aiskiai yra parasyta, kad "draudziama vartoti alkoholi, nes sustipreja salutiniai poveikiai". Ta prasme, jeigu tau esant normaliai busenai 3 taures vyno yra normalu ir ryte galva neskauda, tai su bromkriptinu tau 2 per akis ir plius dar kazkoks neaiskus (tikrai ne alkoholinis) galvos svaigimas/uzimas ir pan. As tai su bromkriptinu negaliu vyno - man tikrai ir nuo gurksnio bloga, tai as koki lengva alu itin kukliai atsigeriu. tada normaliai man praeina.
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2011 08 31, 10:46)
Šiaip gerdama vaistus ramiau, lėčiau keliuosi, t.y. iš pradžių tiesiog atsisėdu lovoj, paskui nuleidžiu kojas ir tada keliuosi - jokių staigių judesių... Čia irgi pamoka po pirmo ryto kai tradiciškai pašokau iš lovos ir... ir vos atgal nenukritau...
Man irgi tas pats. Vienas prie vieno. Ir pats miegas visiskai kitoks kazkoks. Toks sunkus. nezinau kaip kitaip pavadinti.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.