Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Apciaudau naujus namus soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif kad vaiduokliai rysketu ir kad vasaros pabaiga atnestu derlinga rudens pradzia 4u.gif kaip as cia poetiskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 22, 18:49)
bigsmile.gif tfu tfu tfu... kad tik... o viola nenori nusipirkti? ta rupuze gerai rodo, nemeluoja, bet brangi...
ogo! Nu pagaliau pabirs mums derlius....
Papildyta:

nu taip, sian ryte klinikoje tai judejimas kaip reikiant buvo... dar telefonus atjunge.. as savo prolaktina pridaviau, 19,5. nzn ka reiskia. ryt pas S.

kelinta eini pas S.
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 22, 18:58)
kelinta eini pas S.

14.15
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 08 22, 18:57)
Apciaudau naujus namus  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif kad vaiduokliai rysketu ir kad vasaros pabaiga atnestu derlinga rudens pradzia 4u.gif kaip as cia poetiskai blush2.gif

Ziaaaavriai poetiskai biggrin.gif
Gaudau
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 08 22, 18:57)
Apciaudau naujus namus  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif kad vaiduokliai rysketu ir kad vasaros pabaiga atnestu derlinga rudens pradzia 4u.gif kaip as cia poetiskai blush2.gif

gaudau gaudau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o mano BT kaip ir kiekviena menesi 9DPO pradejo leistis zemyn. Viskas kaip visada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 22, 20:17)
Sveikos, o mano BT kaip ir kiekviena menesi 9DPO pradejo leistis zemyn. Viskas kaip visada  unsure.gif

Ne pats patikimiausias budas. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar didelė tikimybė po IUI sulaukti dvynukų?
Atsakyti
QUOTE(Tpc @ 2011 08 22, 22:06)
Sveikos  4u.gif 

Per naturalia ovuliacija dazniausiai pas moteri susiformuoja vienas folikulas. O jei pries IUI stimuliuojama ovuliacija tai isauga i 3 folikulai ir daugiau. Taip kad labai nemaza tikimybe.

jei as suprantu lb buitiskai, mergaites mane pataisys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 22, 21:03)
Ne pats patikimiausias budas.  schmoll.gif

Zinau, ale gal ir gerai, maksimaliai nuleido ant zemes rolleyes.gif

QUOTE(indreT @ 2011 08 22, 21:11)
Per naturalia ovuliacija dazniausiai pas moteri susiformuoja vienas folikulas. O jei pries IUI stimuliuojama ovuliacija tai isauga i 3 folikulai ir daugiau. Taip kad labai nemaza tikimybe.

jei as suprantu lb buitiskai, mergaites mane pataisys smile.gif

Tikrai taip. Manes gyd. pries pradedant stimuliacijas labai rimtai paklause, ar gerai suprantu, kad nuo ju padideja daugiavaisio nestumo tikimybe.
Atsakyti
QUOTE(Tpc @ 2011 08 22, 21:06)
Sveikos  4u.gif 

ziurint kiek foliu uzsiauginsi ir kiek apsivaisins. gali ir trynukai buti. jeigu uzaugs 2 foliai ir abu apsivaisins - bus dvynukai, apsivaisins trys - trynukai. 1 folis=1 vaikas.
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 08 22, 21:16)
Zinau, ale gal ir gerai, maksimaliai nuleido ant zemes  rolleyes.gif

Tikrai taip. Manes gyd. pries pradedant stimuliacijas labai rimtai paklause, ar gerai suprantu, kad nuo ju padideja daugiavaisio nestumo tikimybe.

Ale turejo ant debesu pakelti biggrin.gif

Uoj, kaip noreciau dvynuku arba trynuku.... Nu bet kiek bus - tiek man bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 22 rugpjūčio 2011 - 20:18
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 22, 13:45)
sveikos merginos mirksiukas.gif , aš jau po savojo IUI  tai va  sperma po atplovimo  A 36%  B 43%  200 milijomų mililitre  taip pasakė, tik nežinau kiek jos iš viso buvo,  kairėja  kiaušidėj folio  jau nesimatė o dešinėja abu dar buvo vienas  kaip gyd sakė labai didelis ir gražus,  (gyd sakė labai viskas gražu ir gerai biggrin.gif ) tai lauksiu rezultatu dabar ir  rugsėjo 6 kraują nusileist liepė

Laikom kumščius, kad pasisektų mirksiukas.gif su tokiais rezultatais tikrai turėtų būti tiesiai į dešimtuką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 08 22, 17:57)

Griebiu virusiuką biggrin.gif gal ir ne vieną biggrin.gif
Atsakyti
oj mamyte, 200 milijonu... skamba kaip pasaka...negali nepasisekti.
Atsakyti