Apciaudau naujus namus kad vaiduokliai rysketu ir kad vasaros pabaiga atnestu derlinga rudens pradzia kaip as cia poetiskai
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 22, 18:49)
tfu tfu tfu... kad tik... o viola nenori nusipirkti? ta rupuze gerai rodo, nemeluoja, bet brangi...
ogo! Nu pagaliau pabirs mums derlius....
Papildyta:
nu taip, sian ryte klinikoje tai judejimas kaip reikiant buvo... dar telefonus atjunge.. as savo prolaktina pridaviau, 19,5. nzn ka reiskia. ryt pas S.
ogo! Nu pagaliau pabirs mums derlius....
Papildyta:
nu taip, sian ryte klinikoje tai judejimas kaip reikiant buvo... dar telefonus atjunge.. as savo prolaktina pridaviau, 19,5. nzn ka reiskia. ryt pas S.
kelinta eini pas S.
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 22, 18:58)
kelinta eini pas S.
14.15
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 08 22, 18:57)
Apciaudau naujus namus kad vaiduokliai rysketu ir kad vasaros pabaiga atnestu derlinga rudens pradzia kaip as cia poetiskai
Ziaaaavriai poetiskai
Gaudau
QUOTE(REVO @ 2011 08 22, 18:57)
gaudau gaudau
Sveikos, o mano BT kaip ir kiekviena menesi 9DPO pradejo leistis zemyn. Viskas kaip visada
QUOTE(Rudde @ 2011 08 22, 20:17)
Sveikos, o mano BT kaip ir kiekviena menesi 9DPO pradejo leistis zemyn. Viskas kaip visada
Ne pats patikimiausias budas.
QUOTE(Tpc @ 2011 08 22, 22:06)
Per naturalia ovuliacija dazniausiai pas moteri susiformuoja vienas folikulas. O jei pries IUI stimuliuojama ovuliacija tai isauga i 3 folikulai ir daugiau. Taip kad labai nemaza tikimybe.
jei as suprantu lb buitiskai, mergaites mane pataisys
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 22, 21:03)
Ne pats patikimiausias budas.
Zinau, ale gal ir gerai, maksimaliai nuleido ant zemes
QUOTE(indreT @ 2011 08 22, 21:11)
Per naturalia ovuliacija dazniausiai pas moteri susiformuoja vienas folikulas. O jei pries IUI stimuliuojama ovuliacija tai isauga i 3 folikulai ir daugiau. Taip kad labai nemaza tikimybe.
Tikrai taip. Manes gyd. pries pradedant stimuliacijas labai rimtai paklause, ar gerai suprantu, kad nuo ju padideja daugiavaisio nestumo tikimybe.
QUOTE(Tpc @ 2011 08 22, 21:06)
ziurint kiek foliu uzsiauginsi ir kiek apsivaisins. gali ir trynukai buti. jeigu uzaugs 2 foliai ir abu apsivaisins - bus dvynukai, apsivaisins trys - trynukai. 1 folis=1 vaikas.
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 08 22, 21:16)
Zinau, ale gal ir gerai, maksimaliai nuleido ant zemes
Tikrai taip. Manes gyd. pries pradedant stimuliacijas labai rimtai paklause, ar gerai suprantu, kad nuo ju padideja daugiavaisio nestumo tikimybe.
Ale turejo ant debesu pakelti
Uoj, kaip noreciau dvynuku arba trynuku.... Nu bet kiek bus - tiek man bus gerai.
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 22, 13:45)
sveikos merginos , aš jau po savojo IUI tai va sperma po atplovimo A 36% B 43% 200 milijomų mililitre taip pasakė, tik nežinau kiek jos iš viso buvo, kairėja kiaušidėj folio jau nesimatė o dešinėja abu dar buvo vienas kaip gyd sakė labai didelis ir gražus, (gyd sakė labai viskas gražu ir gerai ) tai lauksiu rezultatu dabar ir rugsėjo 6 kraują nusileist liepė
Laikom kumščius, kad pasisektų su tokiais rezultatais tikrai turėtų būti tiesiai į dešimtuką
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 08 22, 17:57)
Griebiu virusiuką gal ir ne vieną