Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Tino @ 2011 08 30, 19:27)
nuo clostilbegyto man imunitetas labai krito ir plaukai slinko visus metus. ne tragedija, kai sieki tokio tikslo, bet prieš žiemą ir visokius gripus negerai buvo nusilpti. ir gleivinę jis mažina... vieną daro, kitą gadina.
gonalis man dar ateity, nes kaina labai jau kandžiojasi ir kai teko pabandyt, labai jau sudėtingas jo leidimo mechanizmas  blush2.gif  sunkiai ten mes įkirtom jį...
kol kas pasirinkau dar kažkokias geriamas tablietkas. tai žiūrėsim, kas bus, nors va išgėriau ir bloga darosi, skrandį skauda. jaučiu, jei dar reiks galvot apie tai, tai rinksiuos tą Gonalį... vistik sveikata svarbiau už pinigus  g.gif

tai nuo clost ir turi slinkti. ten informaciniame lapelyje apie tai parasyta. o su skrandziu negerai...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 30, 20:20)
Drovute droviai pasidrovedama prasibrove i rateli smile.gif pasakok, kas jums yra, kas per bedos..

mes leliuka planuojam jau virs 2 metu, man dare GN, pasake kad kiausintakiai nepratekami, tada dariau LP viskas super, tyrimai ir man ir vyrui daryti - viskas normoje, bet... laliuko kaip nera taip nera verysad.gif daktaru isvada: neaiskios kilmes nevaisingumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 08 30, 19:50)
mes leliuka planuojam jau virs 2 metu, man dare GN, pasake kad kiausintakiai nepratekami, tada dariau LP viskas super, tyrimai ir man ir vyrui daryti - viskas normoje, bet... laliuko kaip nera taip nera verysad.gif  daktaru isvada: neaiskios kilmes nevaisingumas verysad.gif

o ka tyrete?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 30, 21:24)
o ka tyrete?

Nepasakysiu pavadinimu doh.gif , bet eme tepinelius nuo kazkokiu zarazu, kraujo tyrimai(hormonai), vyro sperma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 08 30, 20:26)
Nepasakysiu pavadinimu doh.gif , bet eme tepinelius nuo kazkokiu zarazu, kraujo tyrimai(hormonai), vyro sperma  blush2.gif

paseli, tikriausiai. paskaicius sekmingas istorijas, dar daug kas su endokrinologija problemu turejo.. tyrete kazka is tos puses?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 30, 21:47)
paseli, tikriausiai. paskaicius sekmingas istorijas, dar daug kas su endokrinologija problemu turejo.. tyrete kazka is tos puses?

Netyre, bet skydliauke tyriuosi pati kas pusmeti, nes pries 3 metus turejau truputi problemu, bet vaistu pageriau ir daugiau poblemu neturejau wub.gif Turiu problema pavadinimu nerimo sutrikimas blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Nauja diena, naujos viltys.. Treciadienis yra mazasis savaitgalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 29, 18:32)
ka? vyna ar bromkriptina geri?

geriant bromkriptina negalima absoliuciai jokio alkoholio, net alaus. nes tada pasaliniai poveikiai sustipreja. o ju ten - vajej, patikek. absoliuciai ne nekaltas vaistukas... as pirmas dvi dienas dar taip - aj, pofik cia, po puse tabletes ryte-vakare, isgersiu butelka lengvo alaus.. agha, isgeriau, bet toks jausmas buvo, kad galva svynine pasidare, tai nustojau as aluoti ir normaliai pradejau jaustis. as dar didejanciom dozem geriu, tai ka as zinau...

Sveikos 4u.gif Išlindau į dienos šviesą blush2.gif
Aš irgi geriu bromkriptiną. Mano patirtis dėl alkoholio ir šito vaisto tokia, kad galiu gerti po ne daug - butelis alaus ar pora taurių vyno. Esu vieną kartą padauginus biggrin.gif (padauginus ta prasme kad geriant vaistus alkoholis visai kitaip toleruoajamas wink.gif šiaip nebuvo ten v salat smile.gif ) Gal tau sutapo vaistų vartojimo pradžia su alkoholio paragavimu?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 08 31, 08:40)
Sveikos  4u.gif Išlindau į dienos šviesą  blush2.gif
Aš irgi geriu bromkriptiną. Mano patirtis dėl alkoholio ir šito vaisto tokia, kad galiu gerti po ne daug -  butelis alaus ar pora taurių vyno. Esu vieną kartą padauginus biggrin.gif (padauginus ta prasme kad geriant vaistus alkoholis visai kitaip toleruoajamas wink.gif šiaip nebuvo ten v salat smile.gif ) Gal tau sutapo vaistų vartojimo pradžia su alkoholio paragavimu?

ir kaip? bloga nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 31, 07:44)
ir kaip? bloga nebuvo?

Tai va tą vieną kartą ryte 100% jaučiau visus išvardintus šalutinius poveikius. Dabar jau žinau, kad pvz yra alkoholio kiekis X. Šiaip nuo tokio kiekio man viskas ok. Bet kiekis X ir vaistai - jau negerai smile.gif O tą kiekį X suvartot pasitaiko ~kartą per metus biggrin.gif O kad pora kartų per mėnesį išgeriu po taurę vyno tai man toks kiekis su vaistais nesipykstasi smile.gif
Žodžiu, vienos normos be vaistų, su vaistais - kitos normos smile.gif
Atsakyti
sveikos...
aš bromkriptiną geriu vakarais, prieš einant miegoti, bet naktį atsikėlus jausmas ne koks... blink.gif
galva kaip išvirusi, pykina, brrr.... doh.gif
gal kas IUI darotės VK klp?
Atsakyti
Na jrgt susirgai mmmmm? sakei jokiu pozymiu.
O rudde . Irgi atejo pas tave "drauges"?
Atsakyti