Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(indreT @ 2011 08 30, 14:02)
Taip. Pries pora metu dariausi IUI. Jis buvo man sekmingas. Turiu sunu IUI deka smile.gif
Bet norisi dar vieno maziuko. Isivaizduoju turinti didele seima smile.gif
Meginsiu gaudyti vel. Tikiuosi vel pavyks lengvai pastoti. Bet negali zinoti. sikart darysim su prastesniu vyro turtu nei kad anakart sad.gif

smagu, kad pvyko iš pirmo karto... smile.gif
linkiu didelės sėkmės ir dabar smile.gif kad nereiktų ilgai laukti...
Atsakyti
Beje...IUI su stimuliacija man kainavo apie 1400Lt.
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 08 30, 13:28)
Labas mergaitės smile.gif
prisijungiu ir aš priej Jūsų...
kiekvieną dieną skaitau ir skaitau...
tai nutariau ir aš parašyti.... biggrin.gif
08.13 man buvo 1 IUI - nesėkminga, dabar tęsiam gydymą toliau, t.y. ruošiamės 2 IUI...

Sveika 4u.gif gaila, kad 1 IUI nepavyko. bet nieko, truputį dar pasistengsi, ir viskas baigisi taip, kaip ir turi baigtis, tai yra nestuke.gif ilgai čia neužsibūk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(indreT @ 2011 08 30, 14:02)
Taip. Pries pora metu dariausi IUI. Jis buvo man sekmingas. Turiu sunu IUI deka smile.gif
Bet norisi dar vieno maziuko. Isivaizduoju turinti didele seima smile.gif
Meginsiu gaudyti vel. Tikiuosi vel pavyks lengvai pastoti. Bet negali zinoti. sikart darysim su prastesniu vyro turtu nei kad anakart sad.gif

Man tai tavo pavyzdys išvis super thumbup.gif jei jau po sėkmingo IUI ir gimusio sūnelio vėl pasirįžai kartot šitą kelią, reiškia, viskas įveikiama, pakeliama, ištveriama biggrin.gif reiškia, ir mums visoms pasiseks biggrin.gif sėkmės gaudant antrą angelėlį.
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

gal kas nors daresi IUI pas gyd. Klima ir kam yra pavyke ?? smile.gif aisku ne visi 100% nuo gydytojo tik ir priklauso, bet is atsiliepimu kazkodel noreciau rinktis kita gyd..ir nezinau ka daryt. Pas Klima dariausi IUI birzeli..nesekminga..ir kazkaip pritruksta man is jo informacijos ir manau reikia daryti 2 IUI kitur.
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 30, 10:44)
ne nu tai daug as negeriu.. bet siaip idomu ar ten kokia taure vyno ar butelis alaus, neuzslopina poveikio  blush2.gif
ne, neuzslopina tikrai. gali ir 2 butelius alaus isgerti. priziurek, kad nebutu daug spirito - arba geros kokybes lengvas alus, arba geros kokybes raudonas sausas vynas.

QUOTE(KittyKitty @ 2011 08 30, 10:48)
Sveikos,
užsinorėjau išlįsti ir pogrindžio:)
nu, tie ir po vazektomijos pastos turbūt biggrin.gif

nu tau tai tikrai. Manau, tau liks daaaaug nepanaudotų testų mirksiukas.gif
eik eik...man tai... per zvaigzdes i dangu...

QUOTE(indreT @ 2011 08 30, 13:01)
Ziurint kuo stimuliuos
Gonalis pries du metus apie 80lt doze buvo (pvz man reikejo 4 ar 5 doziu)
dar clostilbegid pries gonali buvo. jis berods nera lb brangus
Sprogtukai pries 2metus apie 60lt buvo (viena doze)
Vizitai 130lt. Na ju irgi reike ne vieno.
+ iui 600lt berods

Maniskis man pries 2 metus +-1500kainavo.
Dabar kainos gal vaistu pakitusios.
Kiek zinau vizito kainos tos pacios.
As Vilniaus VK dariau.

klp yra taip (IUI su nestipria stimuluiacija):
clost - 68,-
estrofemas - 36,-
vizitai - 3x170 = 510
IUI - 500,-
- - - - - - - - - - - - -
VISO IUI: 1114,- LTL
Atsakyti
QUOTE(sauluciuke11 @ 2011 08 30, 18:01)
Sveikos, mergaites,

gal kas nors daresi IUI pas gyd. Klima ir kam yra pavyke ??  smile.gif 

aš pas jį ir gydžiausi ir dariausi IUI.... man jis nuostabus gydytojas smile.gif

Maidenana, kaip tu? kaip savijauta, nuotaikos kaip matau optimistinės... tu išvis šaunuolė, tak deržat smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif , noreciau ir as i jusu namelius, jei priimsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 30, 18:27)
Man tai tavo pavyzdys išvis super  thumbup.gif jei jau po sėkmingo IUI ir gimusio sūnelio vėl pasirįžai kartot šitą kelią, reiškia, viskas įveikiama, pakeliama, ištveriama  biggrin.gif reiškia, ir mums visoms pasiseks  biggrin.gif sėkmės gaudant antrą angelėlį.

Nors vyras kartais uzsimena. Kad su vienu is proto einu. Jei bus kitas sizofrenija bus biggrin.gif Manau viskas bus ok smile.gif

QUOTE(Drovute @ 2011 08 30, 19:50)
Sveikos mergaites  4u.gif , noreciau ir as i jusu namelius, jei priimsit blush2.gif

Prasom, prasom. Ilgai neuzsibuk. Greitai pilva issinesk smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 30, 20:00)
Prasom, prasom. Ilgai neuzsibuk. Greitai pilva issinesk smile.gif  nestuke.gif

Aciu 4u.gif Vis paskaitineju si skyreli ir liudna pasidaro vasara kazkaip nieks nepatapo nestuke.gif man ir vasara buvo darytos dvi IUI, beja pas Klima, bet nepasiseke verysad.gif , dabar planuoju darytis 3 IUI pas Griciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 08 30, 14:40)
pas mane prolaktinas padidėjęs, tai geriu kas vakarą po bromkriptino tabletę...
ir pas vyra, trūksta judrumo spermiukams verysad.gif

ir man tas pats smile.gif tik man užtenka pusės bromocriptino ax.gif

ir aš pradėjau skatinimą prieš IUI, tad prašausi į kompaniją blush2.gif
nesireiškiu aktyviai aš čia, bet jau ilgokai susiduriu su šia problema. bet kadangi pati viskuo domiuosi, tai tikiuosi, kad galiu būti bent jau kam nors naudinga su atsakymais smile.gif
iš tikrųjų man jau bus 4 IUI, bet kadangi tos trys buvo dar iki LP, tai galima laikyti nepilnavertėmis ir žinoma, jos nepavyko. tai dabar gerai bent jau tuo, kad nebesiūlo niekas clostilbegyto, o iškart pradeda nuo normalių vaistų mirksiukas.gif nes šitas tai man baisiai nepatiko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis puikis ilgausis @ 2011 08 30, 18:48)
Maidenana, kaip tu? kaip savijauta, nuotaikos kaip matau optimistinės... tu išvis šaunuolė, tak deržat smile.gif
Savijauta superine - as ant bromkriptino, tai nuolatineje euforijoje. Sian buvau pas S, prisizvengem iki negaliu is mano bromkriptino. O visa kita gerai, liepe rytoj ND ir bus matyti. Turiu Ovitreli del viso pikto susileisti. paziuresim, vyro turtas pagerejes (mano, mylimosios, deka biggrin.gif ), tai bandysime kazka kurti. Gal pavyks, gal ne. Jei ne - tai kitais metais, nes siais jau nebeiseina niekaip.

QUOTE(Drovute @ 2011 08 30, 18:50)
Sveikos mergaites  4u.gif , noreciau ir as i jusu namelius, jei priimsit blush2.gif

Drovute droviai pasidrovedama prasibrove i rateli smile.gif pasakok, kas jums yra, kas per bedos..
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2011 08 30, 19:10)
ir man tas pats smile.gif tik man užtenka pusės bromocriptino  ax.gif

iš tikrųjų man jau bus 4 IUI, bet kadangi tos trys buvo dar iki LP, tai galima laikyti nepilnavertėmis ir žinoma, jos nepavyko. tai dabar gerai bent jau tuo, kad nebesiūlo niekas clostilbegyto, o iškart pradeda nuo normalių vaistų  mirksiukas.gif  nes šitas tai man baisiai nepatiko... unsure.gif

nu, man, pasirodo, irgi 0,5 uztenka... o ne 1,5... jauciu, prolaktino as nebeturiu visai lotuliukas.gif

O kuo tau clostilbergyt npatiko? kas jam negerai? Ir kodel tau reikia normaliu vaistu? Normalus - gonalis?
Atsakyti
O kuo tau clostilbergyt npatiko? kas jam negerai? Ir kodel tau reikia normaliu vaistu? Normalus - gonalis?

nuo clostilbegyto man imunitetas labai krito ir plaukai slinko visus metus. ne tragedija, kai sieki tokio tikslo, bet prieš žiemą ir visokius gripus negerai buvo nusilpti. ir gleivinę jis mažina... vieną daro, kitą gadina.
gonalis man dar ateity, nes kaina labai jau kandžiojasi ir kai teko pabandyt, labai jau sudėtingas jo leidimo mechanizmas blush2.gif sunkiai ten mes įkirtom jį...
kol kas pasirinkau dar kažkokias geriamas tablietkas. tai žiūrėsim, kas bus, nors va išgėriau ir bloga darosi, skrandį skauda. jaučiu, jei dar reiks galvot apie tai, tai rinksiuos tą Gonalį... vistik sveikata svarbiau už pinigus g.gif
Atsakyti