QUOTE(Zuikis puikis ilgausis @ 2011 08 30, 18:48)
Maidenana, kaip tu? kaip savijauta, nuotaikos kaip matau optimistinės... tu išvis šaunuolė, tak deržat
Savijauta superine - as ant bromkriptino, tai nuolatineje euforijoje. Sian buvau pas S, prisizvengem iki negaliu is mano bromkriptino. O visa kita gerai, liepe rytoj ND ir bus matyti. Turiu Ovitreli del viso pikto susileisti. paziuresim, vyro turtas pagerejes (mano, mylimosios, deka
), tai bandysime kazka kurti. Gal pavyks, gal ne. Jei ne - tai kitais metais, nes siais jau nebeiseina niekaip.
QUOTE(Drovute @ 2011 08 30, 18:50)
Sveikos mergaites
, noreciau ir as i jusu namelius, jei priimsit
Drovute droviai pasidrovedama prasibrove i rateli
pasakok, kas jums yra, kas per bedos..
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2011 08 30, 19:10)
ir man tas pats
tik man užtenka pusės bromocriptino
iš tikrųjų man jau bus 4 IUI, bet kadangi tos trys buvo dar iki LP, tai galima laikyti nepilnavertėmis ir žinoma, jos nepavyko. tai dabar gerai bent jau tuo, kad nebesiūlo niekas clostilbegyto, o iškart pradeda nuo normalių vaistų
nes šitas tai man baisiai nepatiko...
nu, man, pasirodo, irgi 0,5 uztenka... o ne 1,5... jauciu, prolaktino as nebeturiu visai
O kuo tau clostilbergyt npatiko? kas jam negerai? Ir kodel tau reikia normaliu vaistu? Normalus - gonalis?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.