Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Sveikos merginos, norejau suzinoti,ar esant oligospermijai reikia daryti IUI? Ar galimas ir naturalus pastojimas?
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 30, 09:05)
o ciklas koks? tai gal per anksti NT  mirksiukas.gif

Ciklas svyruoja, bet maximum būdavo 31 d. taip kad - rytoj. jei nebus, tada poryt dar 1 NT gadinsiu. su kraujo nuleidimu kol kas susilaikau, jei ką - penktadienį priduosiu.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 30, 11:17)
Sveikos merginos, norejau suzinoti,ar esant oligospermijai reikia daryti IUI? Ar galimas ir naturalus pastojimas?

na cia gydytoja turetu nuspresti..
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 30, 12:17)

Kaip man gyditoja sako. niekada negalima sakyti niekada smile.gif Negali zinoti. Visko buna.
Atsakyti
Na as turejau pradet stimuliuotis, bet gavom MB va stai tokia dar diagnoze... Pas gydytoja reikia sulaukt eiles dar, o taip neramu, turbut vien stimuliacijos nepakaks. O ir finansiskai bandau nusiteikt.. Kiek VK gali plius minus kainuot IUI su stimuliacija?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 30, 13:38)
Na as turejau pradet stimuliuotis, bet gavom MB va stai tokia dar diagnoze... Pas gydytoja reikia sulaukt eiles dar, o taip neramu, turbut vien stimuliacijos nepakaks. O ir finansiskai bandau nusiteikt.. Kiek VK gali plius minus kainuot IUI su stimuliacija?

Ziurint kuo stimuliuos
Gonalis pries du metus apie 80lt doze buvo (pvz man reikejo 4 ar 5 doziu)
dar clostilbegid pries gonali buvo. jis berods nera lb brangus
Sprogtukai pries 2metus apie 60lt buvo (viena doze)
Vizitai 130lt. Na ju irgi reike ne vieno.
+ iui 600lt berods

Maniskis man pries 2 metus +-1500kainavo.
Dabar kainos gal vaistu pakitusios.
Kiek zinau vizito kainos tos pacios.
As Vilniaus VK dariau.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 30, 11:17)

pasak gydytojų, natūraliai įmanoma ir su 1 mln/ml- stebuklų jie prisižiūri, bet kaip Dievulis Tau to stebuklo nepagailės, čia jau priklauso nuo Tavo mokėjimo prašyti biggrin.gif
o šiaip skaitosi jei spermatozoidų iki 10 mln/ml, tai IUI nerekomenduoja, tada lieka IVF, bet Tavo valia rinktis, nes skiriasi finansai.

IUI 500Lt, plius vaistai 80Lt sprogdukai ir skatinantys (jei pirmą kartą skatins, tai pradės nuo clostilbegyto 80Lt, o paskui gali kiti kainuot 150 arba 500Lt) ir vizitai ultragarsams po 100lt. susiskaičiuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 08 30, 14:12)
IUI 500Lt, plius vaistai 80Lt sprogdukai ir skatinantys (jei pirmą kartą skatins, tai pradės nuo clostilbegyto 80Lt, o paskui gali kiti kainuot 150 arba 500Lt) ir vizitai ultragarsams po 100lt. susiskaičiuok  mirksiukas.gif

Uai tikrai pabrango viskas per 2 metus smile.gif
IUI pati procedura tik papigo matyt.

Pamenu ten pirkti Gonali is VK pigiau gaudavos nei vaistinei. tikiuosi ir dabar ten dar parduoda pacientams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 30 rugpjūčio 2011 - 12:23
Labas mergaitės smile.gif
prisijungiu ir aš priej Jūsų...
kiekvieną dieną skaitau ir skaitau...
tai nutariau ir aš parašyti.... biggrin.gif
08.13 man buvo 1 IUI - nesėkminga, dabar tęsiam gydymą toliau, t.y. ruošiamės 2 IUI...
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 08 30, 15:28)
Labas mergaitės smile.gif
prisijungiu ir aš priej Jūsų...
kiekvieną dieną skaitau ir skaitau...
tai nutariau ir aš parašyti.... biggrin.gif
08.13 man buvo 1 IUI - nesėkminga, dabar tęsiam gydymą toliau, t.y. ruošiamės 2 IUI...

Sveika smile.gif

O kokios bedeles pas jus?
Atsakyti
pas mane prolaktinas padidėjęs, tai geriu kas vakarą po bromkriptino tabletę...
ir pas vyra, trūksta judrumo spermiukams verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(indreT @ 2011 08 30, 13:30)
Sveika smile.gif

O kokios bedeles pas jus?

O tu Indre kiek suprantu tai pat dareisi IUI, ir jos pagalba pastojai?
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 08 30, 15:40)
pas mane prolaktinas padidėjęs, tai geriu kas vakarą po bromkriptino tabletę...
ir pas vyra, trūksta judrumo spermiukams verysad.gif
Papildyta:
O tu Indre kiek suprantu tai pat dareisi IUI, ir jos pagalba pastojai?

Taip. Pries pora metu dariausi IUI. Jis buvo man sekmingas. Turiu sunu IUI deka smile.gif
Bet norisi dar vieno maziuko. Isivaizduoju turinti didele seima smile.gif
Meginsiu gaudyti vel. Tikiuosi vel pavyks lengvai pastoti. Bet negali zinoti. sikart darysim su prastesniu vyro turtu nei kad anakart sad.gif
Atsakyti