Sveikos merginos, norejau suzinoti,ar esant oligospermijai reikia daryti IUI? Ar galimas ir naturalus pastojimas?
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 30, 09:05)
o ciklas koks? tai gal per anksti NT
Ciklas svyruoja, bet maximum būdavo 31 d. taip kad - rytoj. jei nebus, tada poryt dar 1 NT gadinsiu. su kraujo nuleidimu kol kas susilaikau, jei ką - penktadienį priduosiu.
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 30, 11:17)
Sveikos merginos, norejau suzinoti,ar esant oligospermijai reikia daryti IUI? Ar galimas ir naturalus pastojimas?
na cia gydytoja turetu nuspresti..
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 30, 12:17)
Kaip man gyditoja sako. niekada negalima sakyti niekada Negali zinoti. Visko buna.
Na as turejau pradet stimuliuotis, bet gavom MB va stai tokia dar diagnoze... Pas gydytoja reikia sulaukt eiles dar, o taip neramu, turbut vien stimuliacijos nepakaks. O ir finansiskai bandau nusiteikt.. Kiek VK gali plius minus kainuot IUI su stimuliacija?
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 30, 13:38)
Na as turejau pradet stimuliuotis, bet gavom MB va stai tokia dar diagnoze... Pas gydytoja reikia sulaukt eiles dar, o taip neramu, turbut vien stimuliacijos nepakaks. O ir finansiskai bandau nusiteikt.. Kiek VK gali plius minus kainuot IUI su stimuliacija?
Ziurint kuo stimuliuos
Gonalis pries du metus apie 80lt doze buvo (pvz man reikejo 4 ar 5 doziu)
dar clostilbegid pries gonali buvo. jis berods nera lb brangus
Sprogtukai pries 2metus apie 60lt buvo (viena doze)
Vizitai 130lt. Na ju irgi reike ne vieno.
+ iui 600lt berods
Maniskis man pries 2 metus +-1500kainavo.
Dabar kainos gal vaistu pakitusios.
Kiek zinau vizito kainos tos pacios.
As Vilniaus VK dariau.
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 30, 11:17)
pasak gydytojų, natūraliai įmanoma ir su 1 mln/ml- stebuklų jie prisižiūri, bet kaip Dievulis Tau to stebuklo nepagailės, čia jau priklauso nuo Tavo mokėjimo prašyti
o šiaip skaitosi jei spermatozoidų iki 10 mln/ml, tai IUI nerekomenduoja, tada lieka IVF, bet Tavo valia rinktis, nes skiriasi finansai.
IUI 500Lt, plius vaistai 80Lt sprogdukai ir skatinantys (jei pirmą kartą skatins, tai pradės nuo clostilbegyto 80Lt, o paskui gali kiti kainuot 150 arba 500Lt) ir vizitai ultragarsams po 100lt. susiskaičiuok
QUOTE(Tino @ 2011 08 30, 14:12)
IUI 500Lt, plius vaistai 80Lt sprogdukai ir skatinantys (jei pirmą kartą skatins, tai pradės nuo clostilbegyto 80Lt, o paskui gali kiti kainuot 150 arba 500Lt) ir vizitai ultragarsams po 100lt. susiskaičiuok
Uai tikrai pabrango viskas per 2 metus
IUI pati procedura tik papigo matyt.
Pamenu ten pirkti Gonali is VK pigiau gaudavos nei vaistinei. tikiuosi ir dabar ten dar parduoda pacientams?
QUOTE(Brituska @ 2011 08 30, 15:28)
Labas mergaitės
prisijungiu ir aš priej Jūsų...
kiekvieną dieną skaitau ir skaitau...
tai nutariau ir aš parašyti....
08.13 man buvo 1 IUI - nesėkminga, dabar tęsiam gydymą toliau, t.y. ruošiamės 2 IUI...
prisijungiu ir aš priej Jūsų...
kiekvieną dieną skaitau ir skaitau...
tai nutariau ir aš parašyti....
08.13 man buvo 1 IUI - nesėkminga, dabar tęsiam gydymą toliau, t.y. ruošiamės 2 IUI...
Sveika
O kokios bedeles pas jus?
pas mane prolaktinas padidėjęs, tai geriu kas vakarą po bromkriptino tabletę...
ir pas vyra, trūksta judrumo spermiukams
Papildyta:
O tu Indre kiek suprantu tai pat dareisi IUI, ir jos pagalba pastojai?
Papildyta:
QUOTE(indreT @ 2011 08 30, 13:30)
QUOTE(Brituska @ 2011 08 30, 15:40)
pas mane prolaktinas padidėjęs, tai geriu kas vakarą po bromkriptino tabletę...
Papildyta:
Papildyta:
Taip. Pries pora metu dariausi IUI. Jis buvo man sekmingas. Turiu sunu IUI deka
Bet norisi dar vieno maziuko. Isivaizduoju turinti didele seima
Meginsiu gaudyti vel. Tikiuosi vel pavyks lengvai pastoti. Bet negali zinoti. sikart darysim su prastesniu vyro turtu nei kad anakart