Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(*chiquita* @ 2011 08 29, 21:59)
aš galvoju apie Zeba (motina ir vaikas klinika) arba Visockiene (Vaisingumo klinika)
Daugiau variantų pokolkas neturiu.

nu aš irgi apie jos tik galvoju, pas žėba esu buvusi tai visai nieko, apie visockiene nieko negaliu pasakyti.
sakau jei nebevažiuočiau į Klaipėda pas S tai kur tada, nors man patiko gyd S tik tas važinėjimas nervina
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Seniai aš pas jus buvau, bet žiūriu, kad gerų naujienų nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 29, 19:06)
jrgt, gaila  verysad.gif

Mergaites, gal zinote kazkokiu vaistu pavadinima is L raides, su kuriais irgi galimos stimuliacijos?

zinau tik LETROZOLE(jis kaip ir nuo krutu vezio gydytis, bet man skyre stimuliacijom) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 08 29, 21:10)
O jums Visockiene patinka? Nes as buvau pas ja viena karta konsultacijoje, tai ispudis buvo toks, kad daugiau ir nebegrizau  g.gif

man ji nepatiko:(
Atsakyti
Labas rytelis....

Nu ka, greitai ateis rugsejis ir pades taska dviems nesekmiu menesiams...
Atsakyti
Labas rytas mergytės.
Visoms kam nepavyko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nieko prasidės derliaus metas - ruduo- pradės čia pas mus atsirasti nestuke.gif
mes gi visos tikim , a ne !!!!!
Atsakyti
Sveikos, merginos biggrin.gif taaaip... liepa- rugpjūtis tikrai nekokie... niekada negalvojau, kad lauksiu rudens... nes jau taip norisi, kad ta nesėkminga vasara greičiau baigtųsi ir prasidėtų derlingasis ruduo...

Mano situacija tokia - laukiu mmm po absoliučiai natūralaus ciklo, kai nebuvo jokių stimuliacijų, vaistų, procedūrų, tik ilgos ilgos atostogos ir daug daug gero smileysex.gif blush2.gif tada keliausiu pas ginę ir ruošimės 2 IUI, šį kartą jau stimuliuotam cikle.

šiandien 30 c.d. NT jau gadinau - 28 c.d., neigiamas, aišku savaime...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursule_Elena: 30 rugpjūčio 2011 - 08:59
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 30, 09:57)
Sveikos, merginos  biggrin.gif taaaip... liepa- rugpjūtis tikrai nekokie... niekada negalvojau, kad lauksiu rudens... nes jau taip norisi,  kad ta nesėkminga vasara greičiau baigtųsi ir prasidėtų derlingasis ruduo...

Mano situacija tokia - laukiu mmm po absoliučiai natūralaus ciklo, kai nebuvo jokių stimuliacijų, vaistų, procedūrų, tik ilgos ilgos atostogos ir daug daug gero  smileysex.gif  blush2.gif tada keliausiu pas ginę ir ruošimės 2 IUI, šį kartą jau stimuliuotam cikle.

o ciklas koks? tai gal per anksti NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 30, 09:57)
nu gal dar isryskes kas nors, ka?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 29, 16:16)
tai bande kazkas kibti, kaip suprantu... kai man buvo HCG 4,75 mano gydytoja pasake, kad 'chorionas pasiautejo". kaip suprantu, tai reiske, kad kaip ir kazkas kabinosi, bet taip ir neprikibo...

sakai, galejo kazkas kabintis? bet juk norma yra iki 3 man rodos ar iki 5.. ax.gif

o closta geriant alkoholi galima vartot ar nelabai???
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 30, 10:41)
sakai, galejo kazkas kabintis? bet juk norma yra iki 3 man rodos ar iki 5..  ax.gif

o closta geriant alkoholi galima vartot ar nelabai???

nezinau.. man visada atrode, kad norma iki 1...

su clostu galima. na, aisku, v salat nereikia prisigerti...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 30, 10:43)
nezinau.. man visada atrode, kad norma iki 1...

su clostu galima. na, aisku, v salat nereikia prisigerti...

ne nu tai daug as negeriu.. bet siaip idomu ar ten kokia taure vyno ar butelis alaus, neuzslopina poveikio blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
užsinorėjau išlįsti ir pogrindžio:)

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 29, 16:16)
eik tu sau..... nu bet abu - ka vyras ka moteris... nu ir vaisinga porele.. kad ant mumi tep..  doh.gif

nu, tie ir po vazektomijos pastos turbūt biggrin.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 08 29, 22:10)
O jums Visockiene patinka? Nes as buvau pas ja viena karta konsultacijoje, tai ispudis buvo toks, kad daugiau ir nebegrizau  g.gif

Aš pas ją 2 IUI dariausi, neutraliai, ne super tai tikrai, bet ir Žėbos fanė nesu, tai...

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 30, 09:23)
Labas rytelis....

Nu ka, greitai ateis rugsejis ir pades taska dviems nesekmiu menesiams...

nu tau tai tikrai. Manau, tau liks daaaaug nepanaudotų testų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 30 rugpjūčio 2011 - 09:49