Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Rudde @ 2011 08 29, 20:52)
Sveikos,

Na o as irgi jau uztikrintai stoju i gretas tu, kurioms rugpjuti nepavyko.

sad.gif Liudna sad.gif Laikykis
Atsakyti
jrgt, gaila verysad.gif

Mergaites, gal zinote kazkokiu vaistu pavadinima is L raides, su kuriais irgi galimos stimuliacijos?
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 29, 19:52)
Sveikos,

labai gaila. Bet uztat rugsejis - tiesiog neturi jokiu sansu nebuti derlingas. vat.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 29, 21:09)
rugsejis - tiesiog neturi jokiu sansu nebuti derlingas. vat.

Kad tik tavo zodziai Dievui i ausi
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 29, 21:06)
jrgt, gaila  verysad.gif

Mergaites, gal zinote kazkokiu vaistu pavadinima is L raides, su kuriais irgi galimos stimuliacijos?

tai gal letrozolis (femara)
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 29, 20:20)
tai gal letrozolis (femara)

Aha, sitas, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 29, 19:52)
Sveikos,

4u.gif
nu blembas kas čia darosi doh.gif , nu ir man vis viltis mažėja kai tiek nepasisekusiu IUI verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 29, 21:05)
4u.gif
nu blembas kas čia darosi  doh.gif , nu ir man vis viltis mažėja kai tiek nepasisekusiu IUI  verysad.gif

Kitų nepasiseke IUI neturi jokios itakos tavo IUI. Net nebandyk tuo abejoti 4u.gif Galu gale, turi gi kazkam pagaliau pasisekti, tai tu dabar pirmoji eileje prie sekmes wink.gif
Atsakyti
na MERGINOS JEI DARYTUMĖTĖS IUI KAUNE, tai pas ką eitumėt
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 29, 20:14)
na MERGINOS JEI DARYTUMĖTĖS IUI KAUNE, tai pas ką eitumėt

aš galvoju apie Zeba (motina ir vaikas klinika) arba Visockiene (Vaisingumo klinika)
Daugiau variantų pokolkas neturiu.
Atsakyti
O jums Visockiene patinka? Nes as buvau pas ja viena karta konsultacijoje, tai ispudis buvo toks, kad daugiau ir nebegrizau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 29, 21:10)
O jums Visockiene patinka? Nes as buvau pas ja viena karta konsultacijoje, tai ispudis buvo toks, kad daugiau ir nebegrizau  g.gif

aš apie neutralios nuomonės apie Ją. Bendrauti sekėsi mums gerai, tik kad nieko per daug ji mums tada nesiūlė, tai vis mastau ar pas Ją grįžti ar pas Zėba registruotis. Turbūt pas Zėba eisiu blush2.gif

Atsakyti