Sveikos mergynos,
Mano gydytoja taip graziai pajuokavo... Mes us vyru irgi ruosimes daryti IUI. Mane jau istyre, pasake remontuoti reikia. Vyras padare spermograma. Sako turi tik 2 mln. gyvu draugeliu tai reikes gydymo. Namuose kilo skandalas nes vyrui buvo sunku susitaikyti.
Tai vat ateinam praeita savaite pas androloga o jis sako: pas jusu vyra puikus rezultatai. Pasirodo ne 2 mln. o 48 mln. sveiku gyvu draugeliu.
Vat tau ir gydytoja.. Vyras aisku apsidziauge o dabar pagalvojo ir paklause: kaip manai o ta gydytoja spermos per IUI nesupainis?
QUOTE(nomedus @ 2011 08 29, 16:46)
Sveikos mergynos,
Mano gydytoja taip graziai pajuokavo... Mes us vyru irgi ruosimes daryti IUI. Mane jau istyre, pasake remontuoti reikia. Vyras padare spermograma. Sako turi tik 2 mln. gyvu draugeliu tai reikes gydymo. Namuose kilo skandalas nes vyrui buvo sunku susitaikyti.
Tai vat ateinam praeita savaite pas androloga o jis sako: pas jusu vyra puikus rezultatai. Pasirodo ne 2 mln. o 48 mln. sveiku gyvu draugeliu.
Vat tau ir gydytoja.. Vyras aisku apsidziauge o dabar pagalvojo ir paklause: kaip manai o ta gydytoja spermos per IUI nesupainis?
gal tu pakeisk gydytoja, ka? tu pas ka?
o dabar pagalvojo ir paklause: kaip manai o ta gydytoja spermos per IUI nesupainis?
[/quote]
nu mano vyras irgi sakė ar negali taip nutikti, padurninau aš jį, bet žiūriu kad ne vien mano taip pagalvojo
[/quote]
nu mano vyras irgi sakė ar negali taip nutikti, padurninau aš jį, bet žiūriu kad ne vien mano taip pagalvojo
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 29, 17:14)
as vakar pagalvojau apie tai...
[quote=jurgitux1978,2011 08 29, 18:14]
o dabar pagalvojo ir paklause: kaip manai o ta gydytoja spermos per IUI nesupainis?
[/quote]
[/quote]
Na bent megintuveli su sperma duoda paskaityti Su vyro pavarde buvo
Jei gimtu tamsiaodis. Sudvejociau
[/quote]
[/quote]
Na bent megintuveli su sperma duoda paskaityti Su vyro pavarde buvo
Jei gimtu tamsiaodis. Sudvejociau
*****, nu jus ir duodat O japoniukas?
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 29, 19:11)
*****, nu jus ir duodat O japoniukas?
Japoniukas irgi sukeltu itarimu
Atvyko mano testai. Laisva ranka viena ispakavau ir apsisiojau
Ryskus I. Atsidariau vyno Juk gal paskutini karta geriu. Prasides stimuliacijos, IUI. Tada jau nebegersiu. Ir vistik planuoju pastot Tai dar visi nestumai, zindymai. Jokio vyno. ech
Vat taip vat. As su mielu noru atsidaryciau, bet negaliu - bromkriptinas.. baisus velnias. tai pasukas gersiu.
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 29, 20:12)
Vat taip vat. As su mielu noru atsidaryciau, bet negaliu - bromkriptinas.. baisus velnias. tai pasukas gersiu.
Netycia uzklidau...
o koks rysys tarp vyno ir bromkriptino? as irgi ji geriu
[quote=jurgitux1978,2011 08 29, 18:14]
[/quote]
[/quote]
nu žinokit, aš irgi pagalvojau, ir ne taip jau seniai a vdrug ne mano vyro turtas atsidurė pas mane, čia, žinai juokas pro ašaras gali būt
[/quote]
[/quote]
nu žinokit, aš irgi pagalvojau, ir ne taip jau seniai a vdrug ne mano vyro turtas atsidurė pas mane, čia, žinai juokas pro ašaras gali būt
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 29, 19:22)
ka? vyna ar bromkriptina geri?
geriant bromkriptina negalima absoliuciai jokio alkoholio, net alaus. nes tada pasaliniai poveikiai sustipreja. o ju ten - vajej, patikek. absoliuciai ne nekaltas vaistukas... as pirmas dvi dienas dar taip - aj, pofik cia, po puse tabletes ryte-vakare, isgersiu butelka lengvo alaus.. agha, isgeriau, bet toks jausmas buvo, kad galva svynine pasidare, tai nustojau as aluoti ir normaliai pradejau jaustis. as dar didejanciom dozem geriu, tai ka as zinau...
Sveikos,
Na o as irgi jau uztikrintai stoju i gretas tu, kurioms rugpjuti nepavyko.
Na o as irgi jau uztikrintai stoju i gretas tu, kurioms rugpjuti nepavyko.