Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(indreT @ 2011 08 29, 11:53)
NT jau nebekartojau sian. Ir nebekartosiu. Jau pinigu gaila. 5ni dariau (15dpo) nieks neryskejo. Ryskus I. Isdziuvus tik mates. Bet jau aisku kas ten mates (kitos juosteles vieta). Laukiu mmmm.

Man ir atrodo kad sperma naujinas kas 3men. tai neturetu lb itakot. Svarbu ta 11 rugsejo nebutu biggrin.gif Bet tai sekmadienis. Manau ir taip nebutu smile.gif

O kodel tu neperki testu urmu? as is testukai.lt prisipirkau ir ovuliaciniu ir nestuminiu. kazkur po 1 lita gaunasi, o jautresnis litas su kapeikom. tai uz 100 litu man uzsisakius visokiu, pasiskaiciavus, man kazkur 10 menesiu uzteks.

o del to maratono tai nesijaudink, jokio skirtumo tavo atveju.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 29, 12:56)
O kodel tu neperki testu urmu? as is testukai.lt prisipirkau ir ovuliaciniu ir nestuminiu. kazkur po 1 lita gaunasi, o jautresnis litas su kapeikom. tai uz 100 litu man uzsisakius visokiu, pasiskaiciavus, man kazkur 10 menesiu uzteks.

o del to maratono tai nesijaudink, jokio skirtumo tavo atveju.

as is ebay perku testus. Ten man po 60-70ct gaunas. (ten tie patys testai kaip ir testai.eu). Ovuliacijos dar pigiau buna.

Tik iseko mano atsargos. Esu uzsisakius 30vnt dabar. turi atkeliaut siom dienom.
Siektiek velavau su uzsakymu. sakiau nebeuzsakinesiu. pirksiu viena testa kai tikrai veluos. Bet ziuriu pasveikti nuo "siusiojimo ant testu" lygos sunkoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 29, 12:00)
Tik iseko mano atsargos. Esu uzsisakius 30vnt dabar. turi atkeliaut siom dienom.
Siektiek velavau su uzsakymu. sakiau nebeuzsakinesiu. pirksiu viena testa kai tikrai veluos. Bet ziuriu pasveikti nuo "siusiojimo ant testu" lygos sunkoka smile.gif

ne nr, pasveikti ir man neiseina. tai ramia duse vos ne iskarto po mmm pradedu OT gadinti. graziai ten tos II atrodo biggrin.gif
Atsakyti
nusileidau siandien krauja tai 1,5 verysad.gif anakart buvo 1, tai gal dasiauginsiu po kokiu metu iki reikiamo biggrin.gif
zodziu, nei pilvo skauda, nei kitu mm pozymiu, o veluoja jau kelias dienas skaitosi, tai nesuprantu kas cia per nesamone su manim darosi..
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 29, 13:54)
nusileidau siandien krauja tai 1,5  verysad.gif  anakart buvo 1, tai gal dasiauginsiu po kokiu metu iki reikiamo biggrin.gif
zodziu, nei pilvo skauda, nei kitu mm pozymiu, o veluoja jau kelias dienas skaitosi, tai nesuprantu kas cia per nesamone su manim darosi..

Gal Duphą geri? Jis užlaiko...Imk 4u.gif

Žiūrėkit, va čia tai vaisingumas, ką? doh.gif

Straipsnis
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 08 29, 14:16)
Gal Duphą geri? Jis užlaiko...Imk 4u.gif

geriu. anuos men irgi geriau, bet jautesi visi simptomai.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 29, 14:34)
geriu. anuos men irgi geriau, bet jautesi visi simptomai..  blink.gif

GAL PASTAVE JAU GYVENA SLAPUKAS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 08 29, 14:41)
GAL PASTAVE JAU GYVENA SLAPUKAS  bigsmile.gif

taigi krauja padariau..
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 29, 14:54)
nusileidau siandien krauja tai 1,5  verysad.gif  anakart buvo 1, tai gal dasiauginsiu po kokiu metu iki reikiamo biggrin.gif

sad.gif sad.gif sad.gif Paguodos zodziai mazai ka gelbes, bet.... Laikykis
Atsakyti
Mergaites, labai dziaugiuosi ir mintimis ir visa sirdimi palaikau Jus!!!
Atsakyti

console.gif gaila, neliūdėk 4u.gif
Atsakyti

tai bande kazkas kibti, kaip suprantu... kai man buvo HCG 4,75 mano gydytoja pasake, kad 'chorionas pasiautejo". kaip suprantu, tai reiske, kad kaip ir kazkas kabinosi, bet taip ir neprikibo...
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2011 08 29, 14:16)

eik tu sau..... nu bet abu - ka vyras ka moteris... nu ir vaisinga porele.. kad ant mumi tep.. doh.gif
Atsakyti