QUOTE(jurgituks22 @ 2011 08 27, 01:45)
sveikos mergaites.tik siandien uzsiregistravau mamyciu klube.perskaiciau daug istoriju.ir negaliu patiketi,kad visos tikios vieningos,draugiskos. noreciau ir as prie jusu prisijungti,ir paprasyti pagalbos.gal kaskuri esate norvegijoje,ir susiduret su nevaisingumo problemom.vasara buvau lietuvoi,atliko vyrui spermograma-atsakymas puikus.o man ir pritruko laiko atlikti reikiamus tyrimus,nes turejau gristi i darba.tai nutariau tikrintis cia,bet tik nezinau nuo ko pradeti. LAUKSIU JUSU ZINUCIU.
manau, galetum pradeti nuo klinikos paieskos savo mieste. Pasiziuresi kainas. Po to reikes atlikti hormonu tyrimus ir gimdos nuotrauka. O ten bus matyti.
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 08 27, 12:45)
Mano IUI procedura praejo sekmingai vieno folo is dvieju jau nebebuvo dar gleivine auginu. MB turtas sumazejo pirmaji karta buvo 80 mln, o si karta 38 mln. Bet S sake viskas gerai, kaip ir kitos mergaites minejo ji visad sako kad viskas gerai ir grazu kol po proceduros gulejau, S persiurejo mano situacija, kad buvo daryta kiausinatkiu korekcija, ir dar yra 3-ios stadijos endometriozesi, sake yra maciusi ir blogesniu kaiusintakiu ir merginos pastoja, tik aisku negali garantuoti, kad ir man taip bus.tai nusprendem kad sio menesio neskemes atveju daryti dar 2 kartus IUI. tik va butu gerai iseiles, bet kad mano vyras jau isvyksta (nezinau ar as cia nusisnekesiu ar ne, bet gal rekti vyro spermiukus uzsaldyt ir megint tuos du kartus IUI daryti su tais saldytas) ar taip kas yra dares?
Bet, kad tu 38 mln visai pakanka IUI, neimk i galva. Geras kiekis. Na ka gi - laukiame, ane? Geru rezultatu tiesiog reikalaujame. Tai laikom kumscius.