Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(jurgituks22 @ 2011 08 27, 01:45)
sveikos mergaites.tik siandien uzsiregistravau mamyciu klube.perskaiciau daug istoriju.ir negaliu patiketi,kad visos tikios vieningos,draugiskos. wub.gif noreciau ir as prie jusu prisijungti,ir paprasyti pagalbos.gal kaskuri esate norvegijoje,ir susiduret su nevaisingumo problemom.vasara buvau lietuvoi,atliko vyrui spermograma-atsakymas puikus.o man ir pritruko laiko atlikti reikiamus tyrimus,nes turejau gristi i darba.tai nutariau tikrintis cia,bet tik nezinau nuo ko pradeti. LAUKSIU JUSU ZINUCIU.

manau, galetum pradeti nuo klinikos paieskos savo mieste. Pasiziuresi kainas. Po to reikes atlikti hormonu tyrimus ir gimdos nuotrauka. O ten bus matyti.

QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 08 27, 12:45)
Mano IUI procedura praejo sekmingai vieno folo is dvieju jau nebebuvo  smile.gif dar gleivine auginu. MB turtas sumazejo pirmaji karta buvo 80 mln, o si karta 38 mln. Bet S sake viskas gerai, kaip ir kitos mergaites minejo ji visad sako kad viskas gerai ir grazu  smile.gif  kol po proceduros gulejau, S persiurejo mano situacija, kad buvo daryta kiausinatkiu korekcija, ir dar yra 3-ios stadijos  endometriozesi, sake yra maciusi ir blogesniu kaiusintakiu ir merginos pastoja, tik aisku negali garantuoti, kad ir man taip bus.tai nusprendem kad sio menesio neskemes atveju daryti dar 2 kartus  IUI. tik va butu gerai iseiles, bet kad mano vyras jau isvyksta  g.gif  (nezinau ar as cia nusisnekesiu ar ne, bet gal rekti vyro spermiukus uzsaldyt ir megint tuos du kartus IUI daryti su tais saldytas) ar taip kas yra dares?

Bet, kad tu 38 mln visai pakanka IUI, neimk i galva. Geras kiekis. Na ka gi - laukiame, ane? Geru rezultatu tiesiog reikalaujame. Tai laikom kumscius.
Atsakyti
Afroditei69 nepavyko 1IVF... O pas ja taip viskas idealu buvo... Ji LV daresi... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Afroditei... console.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites kaip laikotes, o kaip ir maniau pakaitine harmonu terapija skyre du menesius. Gal esate susidure kas??? ax.gif ax.gif verysad.gif
Atsakyti
kaip manot merginos, ar nieko tokio jei eisiu sportuoti ar geriau palaukti ir nerizikuoti, nes kai padarė iui tai visa praeita savaite nėjau dabar mastau ką daryti g.gif
ir kada ankščiausiai jūs pradedat gadinti NT man tai yra 6 DPI, turbūt reikia laukti kai bus 10 DPI
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 28, 21:50)
kaip manot merginos, ar nieko tokio jei eisiu sportuoti ar geriau palaukti  ir nerizikuoti, nes kai padarė iui tai visa praeita savaite nėjau dabar mastau ką daryti  g.gif
ir kada  ankščiausiai  jūs pradedat gadinti NT    man tai  yra 6 DPI,  turbūt reikia laukti  kai bus 10 DPI

fizini kruvi reikia apmazinti mirksiukas.gif taip kad geriau nesportuok kol kas, sunkiai nekelk ir nesikaitink vonioje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 28, 19:14)
Sveikos mergaites kaip laikotes, o kaip ir maniau pakaitine harmonu terapija skyre du menesius. Gal esate susidure kas??? ax.gif  ax.gif  verysad.gif

as ne. as dabar tik ant bromkriptino sedziu. uuuch, kokie ratai... blink.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 28, 21:50)
kaip manot merginos, ar nieko tokio jei eisiu sportuoti ar geriau palaukti  ir nerizikuoti, nes kai padarė iui tai visa praeita savaite nėjau dabar mastau ką daryti   g.gif
ir kada  ankščiausiai   jūs pradedat gadinti NT    man tai  yra 6 DPI,  turbūt reikia laukti  kai bus 10 DPI

man S grieztai neleido jokio preso pratimu. siaip ir visu kitu. leido tik greita ejima takeliu. jokiu svarmenu. tai as per pirma IUI tik ant dviracio bei takelio prasedejau iki pat mmm. o ka - pastatai koki lengva skaitala ir mini sau kilometrus. ir taip pusantros valandos... doh.gif
tiesa, trenere sake, kad reikia tik svarmenis mazinti, o pratimus galima daryti. nzn kieno tiesa. gal naturaliai pastojusiom, "beprobleminem" ir nieko, bet mums... gal geriau pasisaugoti... ir taip viskas trapu..

gadink 11DPI. Buvo ovitrelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 28 rugpjūčio 2011 - 21:10

[/quote]
jo buvo ovitrelis, o jei buvo kas nors keičiasi
tai jaučiu neisiu į sportą dar savaite o gal ir 9 mėn wub.gif
Atsakyti
[quote=jurgitux1978,2011 08 28, 22:34]
[/quote]
jo buvo ovitrelis, o jei buvo kas nors keičiasi
tai jaučiu neisiu į sportą dar savaite o gal ir 9 mėn wub.gif
[/quote]
jei buvo ovitre;lis, tai iki 10DPI imtinai tau rodys II. Nes ovitrelis turi choriono savyje (nestumo hormono). Ovitrelis issiplauna per 10 dienu nuo suleidimo, tai gadink 11 DPI. Tada zinosi tikslu rezultata. Idomumo delei gali pasiaryti NT - pamatysi issvajotas II, taciau nesidziauk peranksti - gali buti klaida.

Labas rytas, mielosios laukiancios savo dienos.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Man DILEMA.

Na jau manau kad savo mmmm susirgsiu sian ar ryt. (sian jau 18dpo).
Mazdaug kelinta ciklo diena ispuola jums IUI? 14-15?

Blin jei taip tai man gausis apie rugsejo 12d - rugsejo 13d.

O mano vyras rugsejo 11d. Vilniaus maratone bega 42km.
Blin galvoju ar po tiek km bus nors vienas gyvas spermius. nes gausis kad iskard jau kita ar dar kita diena butu IUI.

Nzn ka daryt. Juk kvaila butu stimuliuotis ir poto nusprest nedaryt.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 27, 17:33)
Afroditei69 nepavyko 1IVF... O pas ja taip viskas idealu buvo... Ji LV daresi...  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Afroditei...  console.gif

Jetaus uzuojauta Afrodytei verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 29, 09:01)
Sveikos smile.gif

Man DILEMA.

Na jau manau kad savo mmmm susirgsiu sian ar ryt. (sian jau 18dpo).
Mazdaug kelinta ciklo diena ispuola jums IUI? 14-15?

Blin jei taip tai man gausis apie rugsejo 12d - rugsejo 13d.

O mano vyras rugsejo 11d. Vilniaus maratone bega 42km.
Blin galvoju ar po tiek km bus nors vienas gyvas spermius. nes gausis kad iskard jau kita ar dar kita diena butu IUI.

Nzn ka daryt. Juk kvaila butu stimuliuotis ir poto nusprest nedaryt.

prie ko cia maratonas? aplinka ir vartojamieji dalykai veikia sperma tik po 90 dienu. tai reiskia, kad tik po 90 dienu bus kazkoks maratono poveikis. spermatogeneze yra 90 dienu. Kame dilema? Ir tai - pabegios ir sveikata pataisys. Zudo sperma steroidai ir itin sunkiu svoriu kilnojimas. Stanga zudo. o begiojimas - nu as tai dilemos nematau, zinok.

tiesa, sian NT pasidarei? Daug kam tas 18DPO lemiamas. rolleyes.gif na, kai pamato vos iziurima vaiduokli...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 29 rugpjūčio 2011 - 10:48
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 29, 12:47)
prie ko cia maratonas? aplinka ir vartojamieji dalykai veikia sperma tik po 90 dienu. tai reiskia, kad tik po 90 dienu bus kazkoks maratono poveikis. spermatogeneze yra 90 dienu. Kame dilema? Ir tai - pabegios ir sveikata pataisys. Zudo sperma steroidai ir itin sunkiu svoriu kilnojimas. Stanga zudo. o begiojimas - nu as tai dilemos nematau, zinok.

tiesa, sian NT pasidarei? Daug kam tas 18DPO lemiamas.  rolleyes.gif  na, kai pamato vos iziurima vaiduokli...

NT jau nebekartojau sian. Ir nebekartosiu. Jau pinigu gaila. 5ni dariau (15dpo) nieks neryskejo. Ryskus I. Isdziuvus tik mates. Bet jau aisku kas ten mates (kitos juosteles vieta). Laukiu mmmm.

Man ir atrodo kad sperma naujinas kas 3men. tai neturetu lb itakot. Svarbu ta 11 rugsejo nebutu biggrin.gif Bet tai sekmadienis. Manau ir taip nebutu smile.gif
Atsakyti