Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Cit @ 2011 08 26, 15:44)
nu... bet visus kitus stimuliuotus ciklus visad jausdavau, o sita ne  blush2.gif  doh.gif
gerai, kad dar galiu zmones prajuokint  lotuliukas.gif

tai dar tik kazkur apie 6cd. Paaugink dar ir pajausi manau smile.gif
Ar pradejai gert nuo kazkokios tolimesnes cd?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 26 rugpjūčio 2011 - 14:09
QUOTE(Cit @ 2011 08 26, 14:44)
nu... bet visus kitus stimuliuotus ciklus visad jausdavau, o sita ne  blush2.gif  doh.gif
gerai, kad dar galiu zmones prajuokint  lotuliukas.gif

nu o kaip tu jauti juos augant? Cia psichosomatika, ne kitaip... Kaip tu gali jausti... hmmm, nu pvz, skrandzio klapanu atsidaryma/uzsidaryma.. O vat gertum vaistus, kurie veiktu tuos klapanus - ale jaustum smile.gif Tikriausiai, esi jautri asmenybe, jeigu taip jauti foliu augima.

Bet prajuokinai vistiek lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(indreT @ 2011 08 26, 14:54)
tai dar tik kazkur apie 6cd.  Paaugink dar ir pajausi manau smile.gif
Ar pradejai gert nuo kazkokios tolimesnes cd?

Nu man irgi atrodo, kad 6CD laaabai anksti kazka jausti... o... einu as OT pasidarysiu. vat. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 26 rugpjūčio 2011 - 14:13
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 26, 16:10)
nu o kaip tu jauti juos augant? Cia psichosomatika, ne kitaip... Kaip tu gali jausti... hmmm, nu pvz, skrandzio klapanu atsidaryma/uzsidaryma.. O vat gertum vaistus, kurie veiktu tuos klapanus - ale jaustum smile.gif Tikriausiai, esi jautri asmenybe, jeigu taip jauti foliu augima.

Bet prajuokinai vistiek  lotuliukas.gif

o tu nejauti foliu augimo? na pries ovuliacija nebuna skausmu? maudimo?
as jauciu kiekviena cikla. bet aisku jau pries pat ov kelios dienos pradeda maudent.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 26, 15:13)
o tu nejauti foliu augimo? na pries ovuliacija nebuna skausmu? maudimo?
as jauciu kiekviena cikla. bet aisku jau pries pat ov kelios dienos pradeda maudent.

ne-a. as tik jauciu kai sprogsta. toks staigus skausmas ir viskas. O ov jauciasi kaip ... kaip cia apibudinti.. kazkur para laiko iki O buna toks tempimas gal. Bet jis man jokio diskomforto nedaro.. net nepastebeciau, jeigu nezinociau, kad reikia O diena skaiciuoti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 26, 16:15)
ne-a. as tik jauciu kai sprogsta. toks staigus skausmas ir viskas. O ov jauciasi kaip ... kaip cia apibudinti.. kazkur para laiko iki O buna toks tempimas gal. Bet jis man jokio diskomforto nedaro.. net nepastebeciau, jeigu nezinociau, kad reikia O diena skaiciuoti.

Na va kaip skirtingai visom.
as sprogimo nejauciu. tik augima manau. Seniau maniau kad ten sprogimas. Bet pasiskaiciau kad atseit sprogimo negalima jaust, tik tempima kai folis auga ir tempe.

Bet pamenu po IUI. Kai pristimuliavo. nevienas ju buvo. Tai jauciau ten viska poto. Susirietus net vaiksciojau kaip skaudejo. Matyt sproginejo.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 26, 15:22)
as sprogimo nejauciu. tik augima manau. Seniau maniau kad ten sprogimas. Bet pasiskaiciau kad atseit sprogimo negalima jaust, tik tempima kai folis auga ir tempe.

Bet pamenu po IUI. Kai pristimuliavo. nevienas ju buvo. Tai jauciau ten viska poto. Susirietus net vaiksciojau kaip skaudejo. Matyt sproginejo.

man daktare sake, kad O nejauciam, tik tempina kai folis auga jauciam smile.gif
zinok, as po sitos IUI irgi pasirietus vaiksciojau..
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 26, 15:22)

nieko panasaus nesu jautusi..

QUOTE(jrgt @ 2011 08 26, 15:40)
man daktare sake, kad O nejauciam, tik tempina kai folis auga jauciam smile.gif
zinok, as po sitos IUI irgi pasirietus vaiksciojau..

man iskarto po IUI tai kai pradejo mausti - tai maude iki pat mmm.
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 26, 13:34)
man  treciadieni 6 IUI kaip noretusi kad butu su teigiamu rezultatu

Sveikos, vis skaitau, kaip Jums sekasi, ir sergu uz kiekviena... smile.gif kazkaip statistika nelabai gera...
Boruziukas - auksciau nosyte, 6 kartas man irgi buvo laimingas, netgi geriau, du viename smile.gif sekmes Tau 4u.gif
virusuoju visoms bent po viena, apcyyyyyyyyy 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 26, 14:32)
po pirmo ir antro buvo pertrauka o po kitu ne. gydytoja S sake jei cistu nera geriau pertraukos nedaryti

man irgi ta pati sakė gyd S, kad pertraukų geriau nedaryti
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2011 08 26, 17:05)
virusuoju visoms bent po viena, apcyyyyyyyyy  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jamam!
Atsakyti
sveikos mergaites.tik siandien uzsiregistravau mamyciu klube.perskaiciau daug istoriju.ir negaliu patiketi,kad visos tikios vieningos,draugiskos. wub.gif noreciau ir as prie jusu prisijungti,ir paprasyti pagalbos.gal kaskuri esate norvegijoje,ir susiduret su nevaisingumo problemom.vasara buvau lietuvoi,atliko vyrui spermograma-atsakymas puikus.o man ir pritruko laiko atlikti reikiamus tyrimus,nes turejau gristi i darba.tai nutariau tikrintis cia,bet tik nezinau nuo ko pradeti. LAUKSIU JUSU ZINUCIU.
Atsakyti
labukas mergytes uogytes mirksiukas.gif

gaudau paskleistus virusiukus, tikiuosi pavyks uzsikresti bigsmile.gif

jurgituks22 sveika prisijungusi prie musu, tikimes galesim tau padeti, bet kazkuom ir linkim per ilgai neuzsibuti cia smile.gif

jrgt gal pastave yra kokiu geru naujienu ax.gif

Mano IUI procedura praejo sekmingai vieno folo is dvieju jau nebebuvo smile.gif dar gleivine auginu. MB turtas sumazejo pirmaji karta buvo 80 mln, o si karta 38 mln. Bet S sake viskas gerai, kaip ir kitos mergaites minejo ji visad sako kad viskas gerai ir grazu smile.gif kol po proceduros gulejau, S persiurejo mano situacija, kad buvo daryta kiausinatkiu korekcija, ir dar yra 3-ios stadijos endometriozesi, sake yra maciusi ir blogesniu kaiusintakiu ir merginos pastoja, tik aisku negali garantuoti, kad ir man taip bus.tai nusprendem kad sio menesio neskemes atveju daryti dar 2 kartus IUI. tik va butu gerai iseiles, bet kad mano vyras jau isvyksta g.gif (nezinau ar as cia nusisnekesiu ar ne, bet gal rekti vyro spermiukus uzsaldyt ir megint tuos du kartus IUI daryti su tais saldytas) ar taip kas yra dares?
Atsakyti