Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(jrgt @ 2011 08 26, 10:14)
nu dar pagersiu, bet gi skaiciau cia, kad kol geri dufa tol gali mm neateit.. ar ne?

Jei jos turi ateiti, tai ateis ir geriant dufa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudde: 26 rugpjūčio 2011 - 09:32
QUOTE(jrgt @ 2011 08 26, 09:58)
gal dar gyvenime per mazai padariau, kad nusipelnyciau sitos laimes, as nezinau..

as ta pati apie save galvoju... nelemta - tai nelemta.. reikia reiskia su savimi man dirbti toliau..

QUOTE(jrgt @ 2011 08 26, 10:14)
jo 3iui, as jau noriu geriau kazkokios kitokios veikos susirast.. bet vyras kategoriskai pries, jis nori, kad eitume iki galo..

o "galas" - IVF?
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 26, 10:31)
Jei jos turi ateiti, tai ateis ir geriant dufa  4u.gif

o kodel buna kad dufas uzlaiko jas? kame cia varke?

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 26, 10:34)
as ta pati apie save galvoju... nelemta - tai nelemta.. reikia reiskia su savimi man dirbti toliau..
o "galas" - IVF?

na as tuomet matyt turiu dar pasidarbuoti labiau, galbut pavyks mokytis toliau.. na artimiausiu metu vistiek paaiskes viskas..
galas yra nestuke.gif MV visiskai nesvarbu kaip bet jis nori to ir optimizmo pilna pas ji..
Atsakyti
Sveikos, buvau jus biski apleidusi blush2.gif jamu visrusiukus, jei dar liko biggrin.gif
tai vat paprasta stimuliacija mums nepavyko, jau laukiu mm, dar viena cikla isvis nieko nedarysim, taupysim pinigelius antrai IUI. Kzkaip biesina nieko nedaryt, ale reik su tuo susitaikyt.
Zinau, kad ateis mm, nes dar uzvakar krutine didziule buvo ir skaudejo, o jau vakar atlego, o siandien ir BT nukrito, tai jei ne siandien tai ryt sulauksiu "draugaiciu valkatu".
Bet nepasiduodam. Jei pavyko su pirma IUI tai gal ir su antra pavyks rolleyes.gif lotuliukas.gif
na o kokios naujienos pas jus, gal yra nestuke.gif
Atsakyti
man treciadieni 6 IUI kaip noretusi kad butu su teigiamu rezultatu
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 26, 13:34)
man  treciadieni 6 IUI kaip noretusi kad butu su teigiamu rezultatu

ogo net 6 , tegu buna ir paskutine, su gera pabaiga nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

nu, kad tik būtu su gera pabaiga nestuke.gif , sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti

tikrai bus sekmingas 4u.gif
noriu taves paklausti ax.gif ar buvo tarp IUI pertrauku pas tave? ar darei is eiles kieviena cikla?

Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 08 26, 15:21)
tikrai bus sekmingas 4u.gif
noriu taves paklausti ax.gif ar buvo tarp IUI pertrauku pas tave? ar darei is eiles kieviena cikla?

po pirmo ir antro buvo pertrauka o po kitu ne. gydytoja S sake jei cistu nera geriau pertraukos nedaryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 26 rugpjūčio 2011 - 13:33
sveikos,
na pirmadieni eisiu i apziura, ar bent kas biski paaugo, bet kazkaip nejauciu, kad man augtu foliai verysad.gif nors gal dar anksti, sian isgeriau 4clost...
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 08 26, 13:02)
Sveikos, buvau jus biski apleidusi  blush2.gif  jamu visrusiukus, jei dar liko  biggrin.gif
tai vat paprasta stimuliacija mums nepavyko, jau laukiu mm, dar viena cikla isvis nieko nedarysim, taupysim pinigelius antrai IUI. Kzkaip biesina nieko nedaryt, ale reik su tuo susitaikyt.
Zinau, kad ateis mm, nes dar uzvakar krutine didziule buvo ir skaudejo, o jau vakar atlego, o siandien ir BT nukrito, tai jei ne siandien tai ryt sulauksiu "draugaiciu valkatu".
Bet nepasiduodam. Jei pavyko su pirma IUI tai gal ir su antra pavyks  rolleyes.gif  lotuliukas.gif 
na o kokios naujienos pas jus, gal yra  nestuke.gif

na, tikekimes kad pavyks...

ir paskutine ir rezultatyvi.

Cit - o tu isivaizduoji, kad augant foliams tu turi kazka jausti? lotuliukas.gif Jie tau auga nuo pat menesiniu pirmos dienos, tai ka - jautei kas cikla, kad jie auga ir zinojai ju skaiciu? lotuliukas.gif nu prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
nu... bet visus kitus stimuliuotus ciklus visad jausdavau, o sita ne blush2.gif doh.gif
gerai, kad dar galiu zmones prajuokint lotuliukas.gif
Atsakyti