Sveiki, gal kas galetu ka paskyti apie A.Malinauskiene?
QUOTE(Janke @ 2012 03 20, 20:25)
Visų pirma, tai sveikinimai
Pas V. Balčiūnienę privačiai 60 lt., jei daro tyrimus, tai virs 100 lt išeina. Gali pas ją lankytis ir MV kllinikoj, tik reikia siuntimą pasiimti iš šeimos gydytojo ir bus nemokamai.

Pas V. Balčiūnienę privačiai 60 lt., jei daro tyrimus, tai virs 100 lt išeina. Gali pas ją lankytis ir MV kllinikoj, tik reikia siuntimą pasiimti iš šeimos gydytojo ir bus nemokamai.
ačiū labai

QUOTE(peliucka @ 2012 03 20, 13:40)
sveikos merginos,
ilgą laiką lankiausi pas Valdarezą Balčiūnienę ir pirmąjį
ji prižiūrėjo, viskas buvo gerai . tik pagailo pinigėlių, todėl nuspręndžiau, kad paprastai apžiūrai ir poliklinikos gydytojo užteks. patekau pas Klibavičių,
košmaras kažkoks, jau po pirmo apsilankymo verkiau dvi dienas, prigazdino dėl vėžio ir pasakė, kad dabar negaliu net svajoti pastot, nes yra žaizda ir uždegimas. tai buvo beveik prieš mėnesį, šiandien pasidariau nėštumo testą (nes miego visą laiką noriu, skauda krūtinę, nuotaikos labai svyruoja ir jau savaitę pykina) ir testas teigiamas
. tai dabar svarstau grįžti pas Valdarezą, tik įdomu kokios kainos dabar pas ją? pas Klibavičių tikrai nebegrįšiu
ir nerekomenduoju niekam.
ilgą laiką lankiausi pas Valdarezą Balčiūnienę ir pirmąjį

Kas keisčiausia, iš labai daug moterų girdėjau, kad Klibavičius visoms randa vėžius, negyvus leliukus pilvelį, žaizdas ir pan

Kaip jis dar dirba, to nesuprantu

Kilo noras apsilankyti pas kita ginekologe, tai pasirinkau siauliuose Vilutiene, Valerijono klinikoje. Per pirmus 2 vizitus nustate, kad esu sveika, po 2 savaiciu tepineliai, dar po dvieju kraujo visokie tyrimai, dar po 2 atsakymai.. Zodziu del paprasto patikrinimo ir spirales pakeitimo prasilankiau pas ja kokius 3 menesius, kas 2 savaites.. Ir dar nepabaiga, bet man jau truko kantrybe..
Na suprantu, kad medikas nori uzdirbti- gal tiesiog uz apsilankyma reiktu imti daugiau? Nes atvaziuoti is kito miesto kas 2 savaites, i vizita, kuris trunka iki 15 min, pvz del tyrimu atsakymo, po to vel po dvieju savaiciu del kraujo tyrimu atsakymu - kazkaip atrodo kaip paciento negerbimas.. Ant tos kedes buvau gal 6 kartus - bene kas pasikeis per 2 savaites, jei nera nusiskundimu?
Kazkaip ziauriai sukomercinta viskas pasirode..
Na suprantu, kad medikas nori uzdirbti- gal tiesiog uz apsilankyma reiktu imti daugiau? Nes atvaziuoti is kito miesto kas 2 savaites, i vizita, kuris trunka iki 15 min, pvz del tyrimu atsakymo, po to vel po dvieju savaiciu del kraujo tyrimu atsakymu - kazkaip atrodo kaip paciento negerbimas.. Ant tos kedes buvau gal 6 kartus - bene kas pasikeis per 2 savaites, jei nera nusiskundimu?
Kazkaip ziauriai sukomercinta viskas pasirode..
QUOTE(*milka* @ 2012 03 21, 22:22)
Sveiki, gal kas galetu ka paskyti apie A.Malinauskiene?
mano nuomonė dvejopa.
- amžinai skubanti, lekianti, vėluojanti, kai kada pritrūksta atidumo. jei gerai pamenu, tai dirba kažkuriam skyriuj, nėštukes priima, bet lyg reikia mokėti.

- galima susikalbėti, pakankamai ,,apšviečianti" kas ir kaip, moka nuraminti, prisimena, kur dirbi, ką esi baigusi ir t.t., visad paklausia, kaip auga pažįstamų, kurios lankėsi pas ją, vaikai.

pati dabar dvejoju, ar noriu besilankyti pas ją.

Sveikos. Aš nėštumo metu lankiausi pas Jurgita Balčiūnienę ir dabar pas ją tikrinuosi. Superinė gydytoja, esu labai patenkinta. Lankiausi neprivačiai, tiesiog pasiėmiau siuntimą ir užsiregistravau. Yra tekę lankytis privačiai pas kitus gydytojus tai galiu pasakyti, kad Balčiūnienė atidžiau apžiūri ir požiūris visai kitoks (nesijauti banku
). Rekomenduoju

Sveikos, gal galit pasiūlyti kokį gerą ginekologą Šiauliuose, gal geriau kad centre būtų, kad ir penktadieniais būtų galima pas jį apsilankyti, nes šiuo metu tik ta diena laisva. Noriu profilaktiškai pasitinrinti. ačiū

Labai daug kas giria Vilu tie ne, dirba klinikoje prie Valeri jono vaistines 
Darbo grafiko tikslaus nezinau

Darbo grafiko tikslaus nezinau

laba diena,gal kas zinote skubei Kazlauskienes tel nr. ,dekoju is anksto

Jei reikėtų palyginti gydytojas Irina Mackelienė ir Daina Ligeikienė, kurią pasirinktumėte? Įvertinant tai, kad eičiau dėl nėštumo...
QUOTE(Chardonnay @ 2011 11 18, 10:16)
Pati paklausiau pati ir atsakysiu. 50lt. Gal kam pravers.
Gal zinote kokiomis dienomis ji dirba?
Sveikos,
Turiu skubų reikalą. Pasirodo mane aplankė gandrai
Bandžiau prisiregistruoti pas i. Peršina-Žymantienę, bet ten viskas užimta iki gegužės 22 dienos. Gal kas galit parekomenduoti privačiai gerą ginekologę. Man reikia greitai, nes LT būsiu tik iki 17 dienos.
Turiu skubų reikalą. Pasirodo mane aplankė gandrai