QUOTE(kaunutė @ 2011 09 01, 13:48)
Grįžtu su savo citata... apie prisiaugink.com(Vilniuj)...... pati net nustebau atsekus pagal pasisakymą, kad prieš dvi savaites prisiauginau, nes maniau, kad kokios 3 praėjo.... žodžiu tiek to gėrio, šiai dienai beliko dvi-trys blakstienos, na, o jei papildymą kas dvi savaites daryt yra kam normalu, tai galiu pasakyti, kad man tikrai mažų mažiausiai keista....žodžiu vilnietės, išvadas pasidarykit pačios, ar eit ten , ar geriau apeit
va pagaliau radau bendraminte. pirkau per kuponiuka ir auginausi pas mergaite is prisiaugink.com (cia siaures miestely, vilniuje, savo namuose daro). tai jau ta pacia diena i pavakari iskrito kelios (atsirado tarpelis), po nakties ant pagalves dar kelias radau, na ir taip po biski po biski iskraiciojo man jos. Po savaites nuo prisiauginimo buvo mano vestuves, tai gerai, kad papildymui buvau prisirasius. bet po papildymo jau po dvieju savaiciu vel atrode apgailetinai. beja, pastebejau, iskrito blakstienos ne su manosiomis-reiskias atsoko jos kazkaip. ir buvo taip, kad prie keliu manuju priklijuotos buvo. ir man keista klijuojant buvo, ji taip eme ir deliojo jas, o as galvojau turejo paimti praskleisti blakstienas su kazkuo ale pincetu, kad pasiliktu viena ir prie jos kibinti. o dabar nieko, tik eme ir dejo. ir greit sudejo (per valanda )
Papildyta:
/Lisa/ Jums neina parasyti i AZ, tai rasau cia. gal parasytumet savo kontakta, kaip paskambinti? noreciau uzsirasyti prisiauginimui