Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 09 07, 14:17)

Gal tik neteisingas pastebėjimas, jog tinka toms, kurios tingi dažytis.. nes nu blyn visa nepasidažius, o blkastienos kaip vėduoklės.. čia gal greičiau padeda išmankštint tinginystę biggrin.gif

Na yra merginų,kurios tik blakstienas dažosi. Tai va joms super dalykas-nes nebereikia nei jų dažyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 09 07, 15:17)
sugrioviau mitą, kad reikia kas 4 sav atnaujinti
Gal tik neteisingas pastebėjimas, jog tinka toms, kurios tingi dažytis.. nes nu blyn visa nepasidažius, o blkastienos kaip vėduoklės..

korekcija siuloma atlikti po 4 savaiciu, kad blakstienos atrodytu tvarkingai ir graziai, Jusu atveju kai liko tik kelios blakstienos, tai jau nera grazu (mano nuomone), taciau tai patvirtina daugelio skelbianciu pasakymus, kad blakstienos laikosi 2 menesius, butent nesipildant jos gali islikti iki 2 menesiu smile.gif

tai priklauso nuo to kokios blakstienos priaugintos ir koki makiaza megstate, jeigu blakstienos ypac ryskios, tuomet jos gali reikalauti papildomo makiazo, bet jeigu tai naturalus priauginimas, toms kurios nemegsta ryskaus makiazo, drasiai gali jo atsiskyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2011 09 07, 15:43)
Na yra merginų,kurios tik blakstienas dažosi. Tai va joms super dalykas-nes nebereikia nei jų dažyt smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 07 rugsėjo 2011 - 14:50
QUOTE(kaunutė @ 2011 09 01, 13:48)
Grįžtu su savo citata... apie prisiaugink.com(Vilniuj)...... pati net nustebau atsekus pagal pasisakymą, kad prieš dvi savaites prisiauginau, nes maniau, kad kokios 3 praėjo.... žodžiu tiek to gėrio, šiai dienai beliko dvi-trys blakstienos, na, o jei papildymą kas dvi savaites daryt yra kam normalu, tai galiu pasakyti, kad man tikrai mažų mažiausiai keista....žodžiu vilnietės, išvadas pasidarykit pačios, ar eit ten , ar geriau apeit  doh.gif

Sveikos ir as ten dariausi, tas pats buvo ..... doh.gif Dar pas forumietes klausiau ar tai normalu, zodziu nieko gero. Bet as dar pas ja sugebejau ir korekcijai nueiti, bet tirgi po 2 sav nieko nebelike buvo blush2.gif Pinigai i bala doh.gif
Atsakyti
Einu snd korekcijai smile.gif) nors gal tiksliau sakant pilnam priauginimui, nes nuo liepos sestos mazai ju cia belike smile.gif na ir ka galiu pasakyt apie savo naturalias... Kokios buvo, tokios liko smile.gif) kiekis tas pats, ilgis tas pats. Nejauciu kad jos man kazkaip suprastejo. Tik kai pripratau prie ilgu riestu per du men, tai naturalios tokios menkutes atrodo smile.gif zodziu as nusiskundimu neturiu ir einu pas ta pacia meistre.
Atsakyti
Buvau siandien pas Lisa papildymui, bet kadangi buvo likusios tik trys ant kiekvienos akies, tai gavosi pilnas priauginimas ax.gif
Esu laaabai patenkinta meistre ir jos darbu thumbup.gif
Siaip akytes laaabai jautrios, reaguoja i kiekviena prisilietima, ir nuo kliju labai asaroja. pries tai meistre net sake kad sunku dirbti, akys istisai trukcioja, turedavau visa valanda isitempusi guleti doh.gif
Pas lisa taip atsipalaidavau, kad mano akys visai nereagavo i jokius ten aplink vykstacius veiksmus drinks_cheers.gif Tai matyt dar ir nuo meistro viskas priklauso, ne tik nuo kliento 4u.gif
Aciu labai uz nuostabu darbeli wub.gif
Atsakyti
Gal kas darėtės blakstienų priauginimą salone Paula, Kaune? Šiuo metu kaip tik beta.lt akcija pas juos šiai paslaugai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 12, 08:33)
Gal kas darėtės blakstienų priauginimą salone Paula, Kaune? Šiuo metu kaip tik beta.lt akcija pas juos šiai paslaugai g.gif

kaune dar cia va vyksta akcija http://www.citylife....as-swarovski-k/
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 09 12, 09:18)

Ačiū 4u.gif peržiūrėjau darbų galeriją, tai yra keletas gražių darbų, bet yra ir labai nekokių mano akiai... Turbūt, neverta rizikuoti su tokiais kuponais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 09 12, 09:18)

keista, kad akcija butent sios meistres, kadangi kiek teko matyti jos darbu (is nuotrauku) visi atrode labai kruosciai ir graziai atlikti smile.gif
Atsakyti
Kas dėl akcijų, tai patarčiau labai pasidomėti meistru, kuris priaugins. nes kai paleidžia per internetą tuos kuponus, tai masiškai ateina panelės su sulipintom blakstienom, o darėsi salone, baisu būna žiūrėti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2011 09 08, 22:19)

Siaip akytes laaabai jautrios, reaguoja i kiekviena prisilietima, ir nuo kliju labai asaroja. pries tai meistre net sake kad sunku dirbti, akys istisai trukcioja, turedavau visa valanda isitempusi guleti  doh.gif
Pas lisa taip atsipalaidavau, kad mano akys visai nereagavo i jokius ten aplink vykstacius veiksmus  drinks_cheers.gif Tai matyt dar ir nuo meistro viskas priklauso, ne tik nuo kliento  4u.gif

va va va ir man tas pats ...guliu isitempus, kad tik nepapestu, nes tada pradeda asaroti....ir tada meistre pasako, kad sunku dirbti, nekimba blakstienos, nieko negaliu padaryti... blink.gif eisiu pas kita meistre, gal svelniau dirba, nes matau is pasisakymu, kad procedura neturi buti skausminga ax.gif Tai gal trecias kartas nemeluos blush2.gif
Atsakyti
turiu toki kvaila klausima, tik nesijuokit prasau, ar priaugintas blakstienas galima dažyti tušu? ar tušą jau reiktų pamiršti?
Atsakyti