Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 20:55)
Laukiam atsiliepimu  4u.gif

gal ryt ir pasirodysiu, ir ivertinsit darbeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2012 02 09, 21:06)
gal ryt ir pasirodysiu, ir  ivertinsit  darbeli  blush2.gif

super butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 21:40)
super butu  4u.gif

labai laukiam blakstuciu foto, jei bus imanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2012 02 09, 20:45)
Del + ir -
Naujokes, kuriuos dar neturejo blakstienas gali labai susipainuoti ir susidaryti klaidinga info, nes pati turiu blakstienas ir mano drauges turi, tai labai skirtingai musu "devejimas" as negaliu apskritai drekinti, nes man iskart griauzia akis, kiti plauna su vandieniu ir niekas negrauzia, tai manau butu pats pirmas toks klaidinimas kuri pastebejau ir manau gali kilti ir kitu nesutapimu kas vienas + kitam gali buti -, ir beje internete yra be galo daug informacijos (ir nebutinai cia talpinti,  o mergynos kuriuos pastoviau klausineja manau vis tiek klausines, nes manau internete tikrai paieskojo info, bet ne viska rado, o visko nesurasysi) tada tiesiog galima jas nukopijuoti na ir kazka savo pridurti, bet vel gi ne viskas sutampa smile.gif
Papildyta:
Galiu pasiulyti labai gera meistre ji jau 4 kuria pakeiciau, nes pries tai dvi halturino labai, i AZ parasikyte jei domina dar smile.gif

jeigu drekinant grauzia akis, vienareiksmiskai tai minusas, bet ne blakstienu priauginimo, o prasto darbo ir/ar netinkamu priemoniu, taip buti negali schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 09 vasario 2012 - 21:52
QUOTE(Sonija145 @ 2012 02 09, 22:06)
gal ryt ir pasirodysiu, ir  ivertinsit  darbeli  blush2.gif

Tikraiusiai eisite pas Olia, girdejau labai daug geru atsiliepimu apie ja, manau tikrai nenusyvilsite, bet ir kanyte pas ja nemaza, 190lt. Lauksim Jusu rezultato!
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2012 02 09, 22:51)
jeigu drekinant grauzia akis, vienareiksmiskai tai minusas, bet ne blakstienu priauginimo, o prasto darbo ir/ar netinkamu priemoniu, taip buti negali  schmoll.gif

as dariausi ne pas viena ir pas visas man griauzia, cia ne del meistriu
Papildyta:
QUOTE(Voje @ 2012 02 09, 23:36)
Tikraiusiai eisite pas Olia, girdejau labai daug geru atsiliepimu apie ja, manau tikrai nenusyvilsite, bet ir kanyte pas ja nemaza, 190lt. Lauksim Jusu rezultato!

Cia gal Olia sviesiu plauku ir is Klp?
Atsakyti
Buvau Aidos studijoje, o tos meistres vardo nezinau nes nepaklausiau biggrin.gif o ji blondine buvo ir neauksto ugio zodziu., sumokejau 160 lt smile.gif esu ZIAURIAI patenkinta biggrin.gif
ir va mano nekokybiska siokia tokia nuotraukyte blush2.gif
user posted image
Atsakyti
eh ilgos blakstienos wub.gif o kaip atsimerkus atrodo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2012 02 10, 17:17)
eh ilgos blakstienos wub.gif o kaip atsimerkus atrodo? smile.gif

nesifotkinau ir tai lb sunku:) bet pasibandysiu smile.gif
Atsakyti
Savo meistres i kita meistre nekeisiu thumbup.gif cia tik tarpkitko ax.gif
Atsakyti
Prisiauginau ir as blakstienas,na ir grauzia man viena aki ir tik nuo tos akies blakstienos krenta truputi. Tai gal zinot kuri is jusu kodel taip yra doh.gif ? Bet siaip ziauriai fainas dalykas ax.gif
Atsakyti

i 
Paslaugų skelbimai, reklama yra draudžiami.
Atsakyti