Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(kumiko @ 2012 02 09, 16:46)
butent mirksiukas.gif is dalies net nemegstu eit grazintis,nes zinau,kad reiks beprasmiskai,priverstinai plepet...

niu vat tam ir reikalingas zmogaus pajautimas - kai jauti, kad klientas nesileidzia i kalbas tada ir palieki ji ramybeje... bet mano didziausia dalis klienciu vaiksto pas mane jau labai senai ir pacios vos atejusios puola pasakotis apie vienus ir kitus dalykus blush2.gif na visokiu yra zmoniu...
o del nuomoniu nesutapimo - yra dvi taisykles:
1. Klientas visada teisus
2. jeigu klientas neteisus, ziureti i pirmaja taisykle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 15:54)
niu vat tam ir reikalingas zmogaus pajautimas - kai jauti, kad klientas nesileidzia i kalbas tada ir palieki ji ramybeje... bet mano didziausia dalis klienciu vaiksto pas mane jau labai senai ir pacios vos atejusios puola pasakotis apie vienus ir kitus dalykus  blush2.gif na visokiu yra zmoniu...
o del nuomoniu nesutapimo - yra dvi taisykles:
1. Klientas visada teisus
2. jeigu klientas neteisus, ziureti i pirmaja taisykle  biggrin.gif

tai suprantama, kad visokių žmonių yra smile.gif vieniems patinka plepėti be perstojo, kiti to nemėgsta. smile.gif Bet nereikia sakyti, kad jei klientai užmiega, tai vadinasi kažkas turi bendravimo problemų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 02 09, 15:55)
man tai nepatinka plepios manikiurininkes,kosmetologes,ateinu atsipalaiduoti,o ne pasakoti savo asmeninius dalykus(nieko nera blogiau ,kai pradeda klausineti apie asmeniniskumus) ,galima trumpai pakalbeti bendrai ir viskas,tada dazniausiai uzsigalvoju ka nors ir tiek...bet deja deja dauguma tokios plepios doh.gif o jei beplepant temom temelem dar nuomones nesutampa,tai isvis smagu biggrin.gif

drinks_cheers.gif as taip nemegstu plepeti , o juo labiau kai pradeda klausineti asmeniniu dalyku doh.gif Man geriausi aptarti kokio rezultato noreciau ir tada atsipalaiduoti ir pasinerti i savo fantazijas mirksiukas.gif
Atsakyti
gal užteks? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos ax.gif Jus dar man neatsakete ax.gif 4u.gif smile.gif

ir gal kas dejosi aidos studijoje blakstienikes? KLaipedoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2012 02 09, 19:24)
Merginos  ax.gif  Jus dar man neatsakete ax.gif  4u.gif  smile.gif
ir gal kas dejosi aidos studijoje  blakstienikes?  KLaipedoje smile.gif

Jeigu neatsakė, vadinasi nesidėjo 4u.gif jei prisijungs ta, kuri dėjosi manau tikrai Jums atsakys smile.gif

O dėl pajautimo, sutinku su Sonie drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaidaVV @ 2012 02 09, 10:18)
Labukas Sonija145, sveika prisijungusi  4u.gif

Tikiuosi senbuves nesupyks, bet turiu pasiulyma. ax.gif
Merginoms, kurios galvoja pirma karta prisiauginti blakstienas, naturalu, kad kyla klausimu, norisi suzinoti visus pliusus ir minusus. Tema baiginejasi, (46 pusl.), tad as turiu pasiulyma, panele, kuri kurs nauja tema, galetu pirmame puslapyje ikelti " priauginamos blakstienos + ir -" tada nereiketu kartotis forumo dalyvems, nes pliusu laaabai daug galima isvardinti. Naujos merginos kurios domisi, bet kada galetu pirmame puslapyje rasti naudinga info. nereiketu klaidzioti per puslapius ieskant tam tikru pasisakymu., Kuriant nauja tema, tuos + ir - visda perkelineti i naujus namucius. ka manote?
Papildyta:
Na as jau tokia esu, dirbu susikaupus, ir man geriau daug neplepeti, tada greiciau darbas vyksta... zinoma buna labai plepiu klienciu, tai zinodama is anksto joms uzrasau siek tiek daugiau savo laiko.

kuriant nauja tema manau tokia informacija pirmame puslapyje tikrai praverstu thumbup.gif Taip pat butu pravartu tureti ir nepatikimu "meistriu" sarasa, kad pliusai nevirstu minusais, o ir minusu nedaugetu smile.gif

Del kalbejimo su klientemis, zinoma, labai individualu. Vienos megsta bendrauti, kitos ateina pailseti, svarbiausia prisitaikyti ir neperlenkti lazdos smile.gif Is savo patirties galiu pasakyt, kad kuo daugiau pliurpiu, tuo ilgiau dirbu biggrin.gif
Atsakyti
zodziu... nebesvarbu tie pliusai minusai, zinau viena pliusa ryte nereik dazytis biggrin.gifD
tai va ryt lekiu prisiauginti, ir begalo dziaugiuosi uz save biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2012 02 09, 19:44)
zodziu...  nebesvarbu  tie pliusai minusai, zinau viena pliusa ryte nereik dazytis biggrin.gifD
tai va ryt  lekiu  prisiauginti, ir begalo dziaugiuosi uz save biggrin.gif  blush2.gif

thumbup.gif tikiuosi radote patikima meistre ir entuziazmas laikui begant tik dides biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 09 vasario 2012 - 19:30
Del + ir -
Naujokes, kuriuos dar neturejo blakstienas gali labai susipainuoti ir susidaryti klaidinga info, nes pati turiu blakstienas ir mano drauges turi, tai labai skirtingai musu "devejimas" as negaliu apskritai drekinti, nes man iskart griauzia akis, kiti plauna su vandieniu ir niekas negrauzia, tai manau butu pats pirmas toks klaidinimas kuri pastebejau ir manau gali kilti ir kitu nesutapimu kas vienas + kitam gali buti -, ir beje internete yra be galo daug informacijos (ir nebutinai cia talpinti, o mergynos kuriuos pastoviau klausineja manau vis tiek klausines, nes manau internete tikrai paieskojo info, bet ne viska rado, o visko nesurasysi) tada tiesiog galima jas nukopijuoti na ir kazka savo pridurti, bet vel gi ne viskas sutampa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kisinka @ 2012 02 06, 18:18)
Gal kas gali pasiulyti Klaipedoje gera meistre? smile.gif

Galiu pasiulyti labai gera meistre ji jau 4 kuria pakeiciau, nes pries tai dvi halturino labai, i AZ parasikyte jei domina dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 09 vasario 2012 - 19:45
QUOTE(sojertoma @ 2012 02 09, 20:29)
thumbup.gif tikiuosi radote patikima meistre ir entuziazmas laikui begant tik dides  biggrin.gif

na eisiu i Aidos studija tikiuosi ten dirba gera profesomale blush2.gif zodziu ryt isitikinsiu ar verta bus eiti pas ja ar nea wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2012 02 09, 20:51)
na eisiu i Aidos studija tikiuosi ten dirba gera profesomale  blush2.gif  zodziu  ryt isitikinsiu ar  verta bus eiti pas ja ar nea wink.gif

Laukiam atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti